Motip Klima Dezenfektan Temizleyici Portakal Airco Refresher 150ml

275 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Motip Klima Dezenfektan Temizleyici Portakal Airco Refresher 150ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: askkimya Satıcı Ünvanı: ASK KİMYA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0086124320000001 Vergi Kimlik Numarası: 0861243200
    Bu ürün askkimya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Motip klima hava tazeleyici lavanta kokulu 150 ml Araçların klima ve havalandırma sistemlerinin temizlenmesi ve güncellenmesi için çok etkili bir üründür.Motip araç bakım klima, basit ve hoş bir lavanta kokusu ile temizler ve ferahlatır. Kullanımı : Klimayı açıp soğuk konumuna getirin,araç içi sirkülasyonu açın ve fan hızını son dereceye (en hızlısına) getirin. Ürünün sallayın ve aracın merkezi bir noktasına koyun (örn : Kol dayamanın üstü) Ürünün üzerindeki butona basın ve kapıları kapatıp dışarı çıkın. Ürünün püskürtmesi bitince 5 dk bekleyin,klimayı ve aracı kapatın. 15 dk camları açın ve aracı havalandırın.
Geri Bildirim Ver