Motorola Verve Buds 110 Tws Bluetooth Kulaklık

999,90 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.799 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.999 TL

Ürün Bilgileri

Motorola Verve Buds 110 Tws Bluetooth Kulaklık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Öztelkum Satıcı Ünvanı: ÖZTELKUM TELEKOMÜNİKASYON SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0707003925000014 Vergi Kimlik Numarası: 7070039250
    Bu ürün Öztelkum tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Verve Buds 110 Tws Bluetooth Kulaklık

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Motorola Verve Buds 110 Tws Bluetooth Kulaklık

Yolda yürürken, çalışırken veya herhangi bir zaman diliminde müzik dinlemek büyük ihtiyaç haline gelir. Ayrıca telefonla konuşmak günlük rutininiz olarak devam eder. Bunu kolaylaştırmak için bluetooth kulaklıklar üretilir. Bu sayede kablo takmadan rahatlıkla istediğiniz her yerde konuşabilir ve müzik dinleyebilirsiniz. Küçük boyutlarda üretilmiş olması sayesinde rahatsız olmadan yanınızda taşıyabilirsiniz. Kablosuz kulaklıklar birçok teknolojik alete bluetooth ile bağlanarak çalışır. Kullanmak istediğiniz cihaza radyo veya kızılötesi sinyali ile bağlanır. Motorola bluetooth kulaklık özellikleri sayesinde aynı anda birden çok cihaza bağlanabilir. Her bir kulaklık mono olarak kullanılır. 12 saat çalışabilme özelliği sayesinde uzun süre kullanabilirsiniz. Motorola Verve Buds 110 TWS bluetooth kulaklık ile istediğiniz her saatte film izleyebilir, müzik dinleyebilirsiniz.

  • Yedek kulaklık aparatları
  • 12 saat çalışma özelliği
  • Taşıma kutusu

Motorola Verve Buds 110 Tws Bluetooth Kulaklık Özellikleri

Motorola Verve Buds 110 Tws Bluetooth Kulaklık Özellikleri

Verve Buds 110 birçok özelliği ile size büyük avantajlar sağlar. Kablosuz olması sayesinde istediğiniz her an yanınızda taşıyabilirsiniz. Ürün, özel tasarım kutusuyla ve yedek aparatlarıyla gönderilir. Kutusunda güvenle muhafaza edebilirsiniz. Çantanızda, cebinizde, yanınızda konforla taşıyabilirsiniz. Siyah renge sahip olması ayrıca şıklık katar. Motorola Verve Buds 110 bluetooth kulaklık bluetooth özelliği sayesinde birçok cihaza aynı anda bağlanır. Müzik dinlemek, film izlemek, telefonla konuşmak için birebir ihtiyacınızı karşılar. Yumuşak başlıklı aparatları sayesinde kulaklarınızda acıtma yapmaz. Adeta yokmuş hissi verir. Böylece uzun süre kulaklarınızda takılı kalabilir. İstediğiniz her vakitte bir tuşla işlerinizi halledebilirsiniz. Spor yaparken, çalışırken, yürüyüş yaparken müziği yanınızda hissedebilirsiniz. Gece geç saatlerde film izleyebilirsiniz. Dışarıya ses vermemesi sayesinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ses sistemi özenle hazırlanan bu kulaklık, kulaklarınızın sağlığına zarar vermeyecek şekilde tasarlanır.

Motorola Verve Buds 110 Tws Bluetooth Kulaklık Avantajları

Motorola Verve Buds 110 Tws Bluetooth Kulaklık Avantajları

Birçok avantajı ile özenle hazırlanıp satışa sunulan bu ürün size çoğu yönden kolaylık sağlar. Motorola Verve Buds 110 Tws bluetooth kulaklık kullananların fazlasıyla memnun kaldığı bu ürün size konforlu bir kullanım imkanı sunar. 12 saat dayanıklı şarj özelliği sayesinde gün içerisinde kesintisiz destek sağlar. Birden çok cihaza bağlanmasından dolayı birçok işlevi aynı anda gerçekleştirebilirsiniz. Yumuşak kulaklık aparatları sayesinde kulaklarınızda yara yapmaz ve adeta yokmuş gibi hissettirir. Gönderilen kabında rahatlıkla saklayabilirsiniz. Her iki kulaklıktan tam kontrol sağlanarak dengeyi ayarlayabilirsiniz. Ürünün ses kalitesi sayesinde hem etrafı duymazsınız hem de kulağınız rahatsız olmaz. Etraftan dinlediğiniz sesler de işitilmez. Bunun gibi birçok avantajıyla Motorola Verve Buds 110 Tws bluetooth kulaklık yorumlarına olumlu yönde yansır. Böylece müşterilerin büyük oranda ilgisini toplar. Sizler de bu kulaklıkları gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Motorola Verve Buds 110 Tws Bluetooth Kulaklık Fiyatları

Motorola Verve Buds 110 Tws Bluetooth Kulaklık Fiyatları

Bluetooth kulaklıkları hayatınıza teknolojik açıdan birçok kolaylık sağlar. Bluetooth sayesinde kolaylıkla cihaza bağlanıp isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Kablosuz olması sayesinde rahatlıkla yanınızda taşıyabilirsiniz. Kulaklarınıza rahatlıkla takıp kullanacağınız bu ürün özel tasarımıyla satışa sunulur. Küçük ebatlarda tasarlanan bu ürünü yanınızda kolaylıkla taşıyabilirsiniz. Ayrıca küçük oluşu sayesinde kulaklarınızda dikkat çekmez ve insanlar tarafından kolay kolay fark edilmez. Yanında gelen şık görüntüye sahip kutusuyla rahatlıkla saklayabilirsiniz. Ayrıca ek olarak yanında kulaklık aparatları ile gönderilir. Motorola Verve Buds 110 Tws bluetooth kulaklık fiyatı özellikleri ve kalitesi göz önünde bulundurularak belirlenir. Fiyat performans olarak işlevine uygun aralıkta satışa sunulur. Motorola Verve Buds 110 Tws bluetooth kulaklık satın alarak sizler de bu avantajlara sahip olabilirsiniz. Bu ürüne dilediğiniz zaman Trendyol üzerinden kolaylıkla ulaşabilir, satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.