mottomia Bisiklet Temalı Viskon Kumaş Premium Kalite Buff Boyunluk Motorcu Bandana (Model: Bisiklet)

109,89 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

mottomia Bisiklet Temalı Viskon Kumaş Premium Kalite Buff Boyunluk Motorcu Bandana (Model: Bisiklet)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Moxxo Satıcı Ünvanı: ATA MUSTAFA ÖZBEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6670481975
    Bu ürün Moxxo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Ölçüleri: En: 24 Cm, Boy: 48 Cm ? Hayatınıza Renk ve Konfor Katma Zamanı! ? Tanışma zamanı geldi! ? Mottomia'nın eşsiz tasarımı ile her mevsim kullanabileceğiniz, çok yönlü ve stil sahibi buff boyunluk bandanalarımız sizi bekliyor. Viskon kumaşın ? pürüzsüz dokusuyla üretilen bu özel bandanalar, uzun süreli kullanım için dayanıklılığı ? ve nefes alabilirliği ? bir arada sunar. Öne Çıkan Özellikler: Yüksek Kaliteli Viskon Kumaş: Yumuşak, hafif ve nefes alabilen viskon kumaş, cildinizle mükemmel uyumu sağlar ?. İster spor yaparken ?? ister günlük kullanımda, teri emen yapısıyla gün boyu konforunuz düşünüldü. Benzersiz Tasarımlar: Mottomia’nın özgün baskıları ile dikkat çekin ?. Canlı ve solmayan renklerimizle ? , kişisel tarzınızı özgürce ifade edin. Çok Yönlü Kullanım: Bu buff boyunluk bandana, başörtüsü, maske, bileklik, bandana ve daha fazlası olmak üzere çeşitli şekillerde kullanılabilir ? . Maceradan maceraya koşarken ihtiyacınız olan her şeyi tek bir aksesuarda bulun. Dayanıklı ve Bakımı Kolay: Makinede yıkanabilir yapısıyla ?, yoğun kullanımdan sonra bile ilk günkü gibi kalır. Renkler solmaz ?? , formunu korur. Her Mevsim İçin İdeal: Hafif yapısıyla yazın serinletirken ??, kışın ise sıcak tutar ??. Doğa yürüyüşlerinden, bisiklete binmeye ?? , şehirdeki günlük kullanımdan festival atmosferine kadar her yerde yanınızda. Mottomia ile Tarzını Konuştur! ? Hayatınızın her anında size eşlik edecek Mottomia buff boyunluk bandanaları ile tarzınızı bir adım öne taşıyın ?. Sadece bir tık uzağınızda olan bu benzersiz aksesuar ile kendinizi özel hissedin ? , çünkü her bir Mottomia ürünü, sizin gibi benzersiz..
Geri Bildirim Ver