MT Kask Revenge 2 Kley B0 Parlak Gri - Şeffaf Vizörlü

5.228 TL
Son 3 ürün!
Beden: XL
S
M
L
XL
2XL

Ürün Bilgileri

MT Kask Revenge 2 Kley B0 Parlak Gri - Şeffaf Vizörlü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BULUT MOTORS Satıcı Ünvanı: BULUT MOTORS TURİZM VE TİCARET İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0190143938600001 Vergi Kimlik Numarası: 1901439386
    Bu ürün BULUT MOTORS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mt revenge 2 sv - Şefaf dış vizörlü Bu model, kendini hafifliğe, dinamik ve çekici çizgilere adamış sportif bir kask arayanlar için tasarlanmıştır. Kabuk, mükemmel darbe tepkisi için hırp (yüksek darbeye dayanıklı polimer) adı verilen polimer kombinasyonundan üretilmiştir. Mt-Afcs- Hava akışı kanal sistemi - akışkan dinamiği analizi yoluyla hava kanalları, hava direncini en aza indirecek ve dahili havalandırma akışını artıracak Mt-Radd - Azaltılmış aero sürükleme tasarımı - mt helmets mühendislik ekibi tarafından aerodinamik direnci mümkün olduğunca azaltmak için incelenen bir aerodinamik tasarım. Mt revenge 2 sv Güvenlik özellikleri: Ece r-22.06 (eu) Bu kask en yüksek güvenlik standartlarını uygun piyasaya sunulduğundan bu yana avrupa pazarı için gerekli olan yeni ece 22.06 testini geçti. Dot (us) , Isı 2015 , Nbr 7471, ntc 4533 sertifikalı Mt- Mdh mikrometrik kilit sistemi. 1350 (+/-50) gram Mt revenge 2 Vizör özellikleri: Revenge 2 vizörünün ön kısmında kilitli cam mekanizması bulunur. Pinlock 100% max vision - revenge 2sv, "pinlock" şirketi tarafından geliştirilen ve vizör buğulanmasını önleyen bir sistem olan pinlock 100% max vizyonu için alana sahiptir. ( v-14 pinlock ) Kodudur.* Harici satılır kutu içeriğinde mevcut değil.* Mt revenge 2 sv iç özellikleri: . Çıkarılabilir ve temizlenebilir iç padlerin Malzemesi, havalandırmayı destekleyen, anti-Alerjik, esnek, nemi dışarı atan ve çabuk kuruyan farklı kumaşlardan oluşur. Iç padler tüm kafa boyutlarına en uygun şekilde uyacak şekilde her kask boyutu için özel olarak geliştirilmiştir. Mt-Uıc - Evrensel interkom kafesi : Interkom iletişim sistemine uyacak özel boşluklara sahiptir. Çene hava girişi, üst hava giriş ve çıkış kanalları ile hızlı havalandırma. Sökülebilen ve takılabilen burunluk. Çıkarılabilen çene perdesi. Mt revenge 2 4 sv kutu içeriği: Kullanım kılavuzu Taşıma torbası Mt revenge 2 sv Iade ve değişimlerde kullanılmış yada etiketleri sökülmüş ürünlerde iade veya değişim yapılamamaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Kask Tipi Kapalı Kasklar
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver