Mysupplement N0 Turn Pre-workout Vişne 30 Servis 450g Amino Asit Preworkout (ANTRENMAN ÖNCESİ)

629 TL
Tükeniyor!

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Mysupplement N0 Turn Pre-workout Vişne 30 Servis 450g Amino Asit Preworkout (ANTRENMAN ÖNCESİ)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mysupplement Satıcı Ünvanı: FARMATEK İÇ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0385140228600001 Vergi Kimlik Numarası: 3851402286
    Bu ürün Mysupplement tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 16 adet sipariş verilebilir. 16 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • N.O.TURN PreWorkout Vişne 450g Pre-Workout Güç ve Aminoasit Piyasada çok fazla preworkout (antrenman öncesi) ürün var, biliyoruz. Mysupplement olarak ürün kalabalığın arasından sıyrılacak kadar zengin içeriğe sahip, yeni bir ürün tasarladık: N.O. Turn. N.O. Turn antrenmanda odak kuvvet ve pump sağlaması için tasarlanmıştır. Daha fazla set ve tekrar sayısı çıkarmanıza destek olur. İçeriği benzer ürünlerden çok daha zengindir. Karşılaştırarak bizzat görebilirsiniz. 1 servisinde: Beta alanin: 3600 mg Arjinin AKG: 2000 mg BCAA (4:1:1): 1500 mg Sitrülin: 1000 mg Taurin: 800 mg Betain: 800 mg L-tirozin: 200 mg Kore ginsengi: 50mg Guarana ekstresi: 50mg Beta alaninin, yorgunluk seviyelerini azaltarak yüksek yoğunluklu antrenmanları daha uzun süre yapmanızı sağlayan. Etkisini gösteren pek çok klinik çalışma mevcuttur. Ayrıca güçlü bir anti oksidan olduğu için bağışıklık sistemi üzerinde olumlu etkisi vardır. Arjinin kaslara daha fazla kan, dolayısı ile oksijen ve besin taşıyarak önce antrenman ını artıran sonra da antrenman sonrasındaki kas yenilenmesini (yeni kas oluşumunu) destekleyen bir amino asittir. BCAA’lar protein sentezini tetikleyen en önemli amino asitlerdir. Ancak bir diğer özelliği, yüksek yoğunluklu antrenmanlarda enerji seviyelerini yükseltmesidir. Sitrülin de arjinin ile aynı mekanizmaya sahiptir. Zaten vücudunuz sitrülini arjinine çevirir. Ancak emilimi arjininden daha yüksek olduğu için kandaki arjinin seviyesini daha fazla artırır.

Ürün Özellikleri

  • Aroma Aromalı
  • Form Toz
  • Hedef Enerji
Geri Bildirim Ver