Mysupplement New Whey Protein Çilek 36 Servis 828 gr Protein Tozu %78 Protein 4.1 gr Bcaa (PROTEİN SENTEZİ)

780 TL
(21,67 TL / servis)
Tükeniyor!

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Mysupplement New Whey Protein Çilek 36 Servis 828 gr Protein Tozu %78 Protein 4.1 gr Bcaa (PROTEİN SENTEZİ)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mysupplement Satıcı Ünvanı: FARMATEK İÇ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0385140228600001 Vergi Kimlik Numarası: 3851402286
    Bu ürün Mysupplement tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MySupplement Whey Protein Tozu - Kas Gelişimi ve Performans Artışı MySupplement Whey Protein Tozu, kaslarınızı desteklemek, onları onarmak ve daha fazla performans elde etmek isteyenler için mükemmel bir tercihtir. Bu yüksek kaliteli whey protein tozu, sporcuların ve aktif bireylerin ihtiyaçlarına yönelik olarak özel olarak geliştirilmiştir. Neden MySupplement Whey Protein Tozu? - Yüksek Kaliteli Protein Kaynağı:Her porsiyon, yüksek kaliteli whey protein içerir. Bu, kaslarınızın hızlı bir şekilde ihtiyaç duyduğu proteinle beslenmesini sağlar. - Hızlı Kas Onarımı:Whey protein, antrenman sonrası kaslarınızın hızlı bir şekilde onarılmasını ve büyümesini destekler. - Performans Artışı:Daha fazla dayanıklılık ve enerji ile antrenmanlarınızı daha verimli hale getirebilirsiniz. - Lezzet Seçenekleri:Farklı lezzet seçenekleri sunar, böylece her zevke uygun bir seçenek bulabilirsiniz. - Kolay Karıştırma:Toz formda olan ürünümüz, hızlı ve kolay karıştırma sağlar, böylece herhangi bir zaman ve yerde tüketebilirsiniz. Nasıl Kullanılır? Antrenmandan önce,hemen sonra veya gün içinde ihtiyaca göre bir-iki porsiyon ürünü su veya süt ile karıştırın. Kas gelişimi ve performans artışı için günlük protein ihtiyacınıza uygun dozajı ayarlayabilirsiniz. MySupplement Whey Protein Tozu ile kaslarınıza ihtiyaç duyduğu desteği sağlayın ve en iyi performansınıza ulaşın! Öne Çıkan Özellikleri: - Servis başına 18 gr protein - 1 servisinde 4.1 gr BCAA - 1 servisinde 3,4 gr glutamin öncüleri - Yüksek ham madde kalitesi -

Ürün Özellikleri

  • Aroma Çilekli
  • Servis 36
  • Gramaj 501-999 gr
Geri Bildirim Ver