naturamisse Doğal Bebek Pişik Kremi Pişik Önleyici Besleyici Onarıcı Temiz Içerikli Bebek Bakım Kremi

239 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

naturamisse Doğal Bebek Pişik Kremi Pişik Önleyici Besleyici Onarıcı Temiz Içerikli Bebek Bakım Kremi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NaturaMisse Doğal Bakım Satıcı Ünvanı: ŞULE KADIOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5410775811
    Bu ürün NaturaMisse Doğal Bakım tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Doğal Pişik Kremi -NaturaMisse Doğal Pişik Kremi, bebeklerinizin hassas ciltleri için tamamen doğal hammaddeler ile üretilmiştir. İçeriğindeki bitkisel yağlar ve e vitamini ile bebeğinizin cildini besler ve yumuşamasını sağlar. - Kremimiz içinde kullanılan özel teknoloji ile üretilmiş MicNo Non Nano Çinko oksit sayesinde cildinde beyazlık bırakmadan incecik bir tabaka oluşturur ve cildine sıvıların temasının önlenmesine yardımcı olur. - Bebeklerin sıklıkla yaşadığı pişik problemi için kullanabileceğiniz gibi yüzü dahil tüm vücudu için kullanabileceğiniz bebek bakım kremimiz hiçbir zararlı kimyasal içermez. - Yenidoğan bebekleriniz içinde kullanabilirsiniz. -NaturaMisse Doğal Pişik Kremi, SLS\SLES, PARABEN, SÜLFAT, SİLİKON VE PARFÜM İÇERMEZ! -Tüm cilt tipleri için idealdir. -Tamamen doğaldır ve bitkisel kaynaklı hammaddeler ile hazırlanmıştır. -Hiçbir ürünümüz hayvanlar üzerinde test edilmemiştir. KULLANIMI: Temizlenmiş ve kurulanmış bölgeye ince bir tabaka halinde sürünüz. İhtiyaç duyuldukça sürülebilir. Kremimiz konsantre olduğu için ufak bir miktar yeterli olacaktır. İÇİNDEKİLER: Butyrospermum parkii butter, Prunus amygdalus dulcis oil, Zinc oxide, Glycerin, Cocos nucifera oil, Corn starch, Cera alba, Tocopherol acetate, Lavandula angustifolia oil. Kapağı açıldıktan sonra 12 ay içinde tüketiniz. Hacim: 50 ml *Ürünlerimiz tamamen doğal ve sertifikalı hammaddelerle üretilmiş olup Sağlık Bakanlığı bildirimli ve onaylıdır*

Ürün Özellikleri

  • Etki Pişik Önleyici
Geri Bildirim Ver