Navicars Renault Fluence Megane 3 Android 14 2-32 Multimedya Carplay Kamera

4.999 TL

Ürün Bilgileri

Navicars Renault Fluence Megane 3 Android 14 2-32 Multimedya Carplay Kamera

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: navicars sakarya Satıcı Ünvanı: OSMAN EMRE TOPALLAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3910947823600001 Vergi Kimlik Numarası: 8510970730
    Bu ürün navicars sakarya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Renault Fluence
  • Teyp Özellikleri Bluetooth
  • Ekran Boyut (inç) 9.0 inç
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Navicars Renault Fluence Megane 3 Android Multimedya Navigasyon Kamera

Navigasyon kamera çeşitlerine birçok alanda ihtiyaç duyulur. Kullanışlı ve hafif tasarıma sahip olan Navicars Renault Fluence Megane 3 Android multimedya navigasyon kamera büyük beğeni toplar. Uzun yolculuklarınızı keyifli hale getirecek olan bu ürün, oldukça kullanışlıdır. Yüz binlerce insan her gün trafikte seyir halindedir. Gittiğiniz adresler her zaman aynı olmayabilir. Bilmediğiniz yerlerde adres aramak size zaman kaybettireceği için teknolojiden yararlanmanız önerilir. Adres ararken yanlış yola girildiğinde trafikte zaman kaybı yaşanabilir. Özellikle her gün farklı konumlara giden insanlar, sürekli adres sormak durumunda kalırlar. Bu zorlukların yaşanmaması adına Renault Megane 3 Android multimedya sistemi, hayatımızı kolaylaştırmak amacıyla üretilir. Pratik ve şık tasarımıyla beğeni toplayan bir modeldir. Birçok özelliği bünyesinde barındıran bu cihazı satın alabilirsiniz.

  • Zamandan tasarruf
  • Kolay kullanım
  • Geniş seçenek imkanı

Navicars Renault Fluence Megane 3 Navigasyon Kamera Özelliği

Navicars Renault Fluence Megane 3 Navigasyon Kamera Özelliği

Pratik ve rahat kullanım imkanı sağlayan aletler her zaman ön plana çıkar. Navicars Renault Fluence Megane 3 Android multimedya sayesinde ihtiyaç duyulan her yere kolaylıkla ulaşım sağlanabilir. Kaliteli özelliklere sahip olan Renault Megane 3 Android multimedya sesli özelliği sayesinde ekrana bakmadan sürüş sağlar. Şarjı uzun süre dayanır. Aynı zamanda araç çakmaklığı ve USB çıkışından şarj edilebilir. Sesli yönlendirme, bu navigasyonda mevcuttur. Bu nedenle kaza yapma riski minimuma inebilir. Yakınlardaki benzinlikleri aratabilme özelliği sayesinde tüm benzinlikleri navigasyondan görebilirsiniz. Telefondan internete bağlanıp arzu edilen şarkıları dinlemek mümkündür. Video oynatma özelliği sayesinde arabada film dahi izlenebilir. Böylelikle yolculuğunuz keyifli geçer. Megane 3 Android multimedya modeli, ömür boyu ücretsiz güncelleme sağlar. Böylece bütçe dostu bir ürün olarak değerlendirilir. Bu modeli satın alarak sürüş keyfinizi artırabilirsiniz.

Cazip Navicars Renault Fluence Megane 3 Navigasyon Kamera

Cazip Navicars Renault Fluence Megane 3 Navigasyon Kamera

Kazaların çoğu, araçta yapılan telefon görüşmeleri esnasında gerçekleştirilir. Çağrı gelince telefonu çantadan çıkarmaya uğraşılır. Trafikte saniyeler önemlidir, bu sebeple birkaç saniyelik dikkat dağınıklığı kazalara neden olabilir. Bu ürün, sesli arama yaparken rehber aktarımı özelliğine sahiptir. Bu sayede hem zamandan tasarruf hem de güvenli bir sürüş sağlar. Renault Fluence Android multimedya kullanılarak daha önce gidilmeyen bir yere adres sormaya gerek kalmadan rahatça ulaşılabilir. Kargo firmaları, her saat farklı adrese giderler. Navigasyonun yanlış bir yola götürmemesi, kuryeler için büyük oranda rahatlık sağlar. Renault Fluence Android multimedya sistemi direksiyondan gelen çağrıya yanıt vermenizi sağlar. Dinlediğiniz şarkıdan bir sonraki şarkıya atlayabileceğiniz bir teknolojiyle çalışır. Böylelikle dikkatiniz ekranda değil, yolda olur. Ürünün geri görüş kamerası sayesinde çok rahat şekilde geri manevra yapabilirsiniz.

Navicars Fluence Megane Multimedya Navigasyon Kamera Fiyatı

Navicars Fluence Megane Multimedya Navigasyon Kamera Fiyatı

Arabanızın içine hoş bir hava katan Navicars Renault Fluence megane 3 Android multimedya navigasyon kamera yorumları büyük oranda memnuniyet içerir. Ürün, yürüyerek gitmek istediğiniz zaman da kullanılabilir. Modern görünümü sayesinde oldukça ilgi görür. Bazı sokaklar çıkmaz sokak haline getirilebilir veya yollar kapanmış olabilir. Üründe güncelleme yaparak tüm değişiklikleri görebilirsiniz. Navicars Renault Fluence megane 3 Android multimedya navigasyon kamera fiyatı, ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Navicars Renault Fluence megane 3 Android multimedya navigasyon kamera kullananlar tarafından uygun fiyatlı bir ürün olarak değerlendirilir. Hayatınızı kolaylaştıran bu ürün, boyutları küçültülerek bilgisayar ve tablet gibi teknolojik aletlerin özelliklerini barındırır. Böylece kullanan birçok kişi tarafından beğenilir. Modern görünümlü bu ürüne Trendyol üzerinden uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.