Naviga Volkswagen Passat B6 B7 Multimedya Android 9.0 10" 2 Gb Ram

4.999 TL

Ürün Bilgileri

Naviga Volkswagen Passat B6 B7 Multimedya Android 9.0 10" 2 Gb Ram

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Car Audio Systems Satıcı Ünvanı: FIRAT ATIZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2911923447200000 Vergi Kimlik Numarası: 1020538562
    Bu ürün Car Audio Systems tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Volkswagen Passat B6 B7 Multimedya Android 9.0 10" 2 Gb Ram

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Volkswagen Passat
Geri Bildirim Ver

Naviga Volkswagen Passat B6 B7 Multimedya Android 9.0 10" 2 gb RAM

Araçlarda bulunması gereken önemli cihazlar arasında multimedya sistemleri bulunur. Bu sistemler, bilmediğiniz bir yere giderken navigasyona kolay bir şekilde erişebilmenize yardımcı olur. Böylelikle telefon ya da başka bir cihaza bakmadan istediğiniz yere gidebilir, güvenli bir sürüş deneyimi elde edebilirsiniz. Aynı zamada gideceğiniz yere acele bir şekilde yetişmeniz gerekiyorsa kestirme bir yol bularak pratik bir şekilde varabilirsiniz. Herhangi bir şekilde rotadan çıkarsanız, bunun uyarısını alabilir ve yolunuza güvenli bir şekilde devam edebilirsiniz. Bu modeller, araçların sınıfına göre birbirinden farklı şekillerde tasarlanarak satışa sunulur. Naviga multimedya çeşitleri arasında bulunan bu model, Passat B6 ve B7 gibi modellere uyum sağlar. Navigasyon özelliği dışında birbirinden farklı özelliği bulunduğundan sürüşlerinizi eğlenceli bir hale getirebilirsiniz.

  • Geniş ekran deneyimi
  • Yüksek hassasiyet desteği
  • 1080p çözünürlük

Geniş Ekrana Sahip Naviga Passat Android Multimedya

Geniş Ekrana Sahip Naviga Passat Android Multimedya

Android özelliğe sahip olan multimedya çeşitleri, tıpkı bir tablet ve bilgisayar gibi iş görür. Araçların vazgeçilmez parçaları arasında bulunan bu çeşitlerde genellikle navigasyon gibi birbirinden farklı özellik bulunur. Naviga markası tarafından tasarlanan bu ürün, geniş bir ekrana sahiptir. Böylelikle rotayı geniş bir alanda izleyebilir ve ulaşım kısıtlamasını engelleyebilirsiniz. Ürün, birçok özelliğe sahip olduğundan fonksiyonel bir kullanım imkanı sunar. İçerisinde yer alan Playstore, Navigasyon, Mirror ve TV gibi birbirinden farklı özelliği ile dikkat çeker. Telefondaki fotoğraflarınızı ekrana yansıtarak uzun yolculuklarınızı keyifli hale getirebilirsiniz. Aynı zamanda mola verdiğinizde televizyon seyredebilir ve kafanızı dağıtabilirsiniz. Tüm bu seçenekleri geniş bir ekranda hallederek kaliteli bir kullanım elde edebilirsiniz. Naviga Volkswagen Passat B6 B7 multimedya Android 9.0 10" 2 GB RAM yorumları sayesinde ürünün özelliklerini öğrenebilir, müşteri yorumlarından faydalanabilirsiniz.

Yüksek Hassasiyet Sunan Naviga Passat Android Multimedya

Yüksek Hassasiyet Sunan Naviga Passat Android Multimedya

Araçlarda bulunan multimedya sistemlerinin yüksek hassasiyete sahip olması son derece önemlidir. Bilgisayar ve tabletlerde yer alan birbirinden farklı özelliği araç içerisinde halleden multimedya sistemleri, birçok aktiviteye uygun bir şekilde kullanılabilir. Naviga Volkswagen Passat B6 B7 multimedya Android 9.0 10" 2 GB RAM boyutuna sahiptir. Böylelikle birçok farklı veriyi hafızasına kaydedebilirsiniz. Aynı zamanda yüksek hassasiyetli radyo alıcısından faydalanarak dilediğiniz kanala kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Böylelikle sevdiğiniz müzikleri vakit kaybetmeden yolculuk boyunca dinleyebilirsiniz. Üründe Google üzerinde sesli arama tuşu bulunur. Ek olarak hızınızı artırabilmek adına yüksek hassasiyetli son sürüm ekranı bulunur. Dokunduğunuz anda dilediğiniz uygulamaya girebilir, dikkatinizi dağıtmadan yolculuğunuzu yapabilirsiniz. Aynı zamanda aracınızın desteklediği tüm araç bilgilerine kolay bir şekilde erişebilirsiniz. Bu sayede yüksek hassasiyete sahip olan bir multimedyaya sahip olabilirsiniz.

Uygun Fiyatıyla Naviga Passat Android 2 GB Multimedya

Uygun Fiyatıyla Naviga Passat Android 2 GB Multimedya

Multimedya sistemlerinin net ve keskin bir görüntüye sahip olması son derece önemlidir. Özellikle park sırasında işe yarayan bu özellik, aracınızı güvenli bir şekilde park edebilmenize yardımcı olur. Naviga markasının satışa sunduğu bu model, hızlı bir şekilde ön ve arka kamerasına dönüş sağlar. Bununla birlikte direksiyonla tam uyumlu olduğundan kumanda ile geçişlerin kolaylıkla yapılmasına yardımcı olur. LCD ekran özelliği ile birlikte 1080p çözünürlüğü bulunur. Bununla birlikte video oynama seçeneğinden faydalanarak şarkıların kliplerini izleyebilir, cihazınızda bulunan videoları 16 GB dahili hafızaya aktararak izleme deneyimi elde edebilirsiniz. Taşınabilir Wi-Fi ve telefonda bulunan internete bağlanma özelliği ile dilediğiniz aramaları yapabilir ve aklınızda soru işareti kalmadan yolculuk yapabilirsiniz. Naviga Volkswagen Passat B6 B7 multimedya Android 9.0 10" 2 GB RAM fiyatına Trendyol’dan avantajlı bir şekilde ulaşabilirsiniz.