Nettenevime Yapay Çiçek Massengena Ağacı Yapay Ağaç Ofis Ev Için Dekoratif Ağaç 210 Cm

1.999,99 TL

Ürün Bilgileri

Nettenevime Yapay Çiçek Massengena Ağacı Yapay Ağaç Ofis Ev Için Dekoratif Ağaç 210 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nettenevime Satıcı Ünvanı: TANER YÜKSEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9940442167
    Bu ürün Nettenevime tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN ÖZELLİKLERİ : Yapay Ağaç Gövdesi erçek ağaç odunu üzeri gerçek palmiye kabuğu ile kaplanmıştır Yapraklar kumaştır yıkanıp silinebilir İç dış mekanlar için uygundur Saksısı beyaz Plastik Saksı dır 210 x 60 cm

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Çiçek Türü Ağaç
Geri Bildirim Ver

Nettenevime Yapay Çiçek Ağaç Massengena Ofis Ev Dekoratif 210 cm Yorumları - Trendyol

Ev dekorasyonuna renk katan bitkilerin bakımı zahmetli bir iştir. Bitki bakımı için yeterli vaktiniz olmayabilir. Bu gibi durumlarda yapay çiçekleri tercih edebilirsiniz. Yapay bitkiler yaşam alanınızı güzelleştirir ve farklı bir atmosfer yaratır. Görünüm olarak gerçek bitkilerden farkı yoktur. Nettenevime yapay çiçek Massengena ağacı yapay ağaç ofis ev için dekoratif ağaç estetik görünüm ile ortama ferah bir hava katar. Yapay ağacın gövdesi, gerçek ağaç odunu üzerine palmiye kabuğu kaplanarak üretilir. Yaprakları ise kumaştır. Temizliği oldukça kolay olan bu yapay ağacı nemli bez ile silmeniz yeterlidir. 210 cm boyundadır ve şık bir dekorasyon unsurudur. İç ve dış mekanda kullanılabilen yapay Massengena ağacını ofis dekorasyonunda da kullanabilirsiniz. Salon, balkon, teras, mutfak, yatak odası gibi evin dilediğiniz alanına koyabilirsiniz.

  • İç ve dış mekanlarda kullanım
  • Şık görünüm
  • 210 cm uzunluk

Evinize Hoş Bir Hava Katan Yapay Çiçek Massengena Ağacı

Evinize Hoş Bir Hava Katan Yapay Çiçek Massengena Ağacı

Çiçekler bulunduğu ortama güzellik kattığı için ev dekorasyonunda yaygın olarak kullanılır. Fakat bazı insanların canlı bitkilere alerjisi olabilir ya da bitki bakımı için gerekli zamanı olmayabilir. Bu kişiler için yapay çiçek ideal bir alternatiftir. Yapay çiçek kullanarak dekorasyona kişisel dokunuşlar yapabilir ve ortama estetik bir hava katabilirsiniz. Nettenevime yapay çiçek Massengena ağacı, büyük ve canlı renkteki yeşil yaprakları ile dikkat çeker. Açık ve koyu yeşil tonlarındaki yaprakları güçlü bir görsellik sunar. Eve girildiği an görülen bir şekilde giriş kapınızın olduğu yere koyarak misafirlerinizin dikkatini çekebilirsiniz. Duvar köşelerine koyarak alanı daha büyük gösterebilirsiniz. Sehpa, kitaplık ya da koltuk yanlarına yerleştirdiğiniz yapay Massengena ile mekanın genelinden farklı görünen bir dinlenme alanı yaratabilirsiniz. Dilerseniz LED ışıklar ile süsleyerek odanıza bambaşka bir görünüm kazandırabilirsiniz.

Ofisinizi Güzelleştiren Nettenevime Yapay Çiçek Massengena

Ofisinizi Güzelleştiren Nettenevime Yapay Çiçek Massengena

Yapay bitkiler hem canlı çiçek görüntüsüne sahip olduğu hem de kullanışlı olduğu için ofis dekorasyonunda sıkça kullanılır. Bakım gerektirmediği, gün ışığı ve su gibi koşullara bağlı olmadığı için ofis ortamına ferah bir görünüm vermek isteyenlere kolaylık sağlar. Temizliği oldukça kolay olan bitkiyi nemli bir bezle silerek tozunu alabilirsiniz. Zahmetsiz bir şekilde ofisinizde hoş bir hava yaratabilirsiniz. Ofisin dilediğiniz noktasına rahatlıkla konumlandırabilirsiniz. Ayrıca bitkilerin rahatlatıcı bir etkisi vardır. Böyle ortamlarda çalışanların verimi artabilir. Ofis ortamında bitki bulunması hem çalışanlar hem de ofisinize gelenler için keyifli bir ortam yaratır. İyi bir izlenim bırakılmasına yardımcı olur. Nettenevime yapay çiçek Massengena ağacı yapay ağaç ofis ev için dekoratif ağaç 210 cm kullananlar ofisine renk katabilir. Ofis dekorasyonuna estetik bir dokunuş yapmak isteyenler faydalanabilir.

Nettenevime Yapay Dekoratif Massengena Ağacı Fiyatı ve Yorumları

Nettenevime Yapay Dekoratif Massengena Ağacı Fiyatı ve Yorumları

Bitkiler, kullanıldığı alanın havasını değiştirebilir. Ortamın sıcak, sofistike ve zarif hale gelmesine yardımcı olur. Yapay bitkiler, zahmetsiz ve kullanışlı oldukları için ev dekorasyonunun vazgeçilmezleri arasındadır. Canlı bitkilere vakit ayıramayanlar, bitki bakımını bilmeyenler ya da alerji gibi rahatsızlıkları olanlar için iyi bir seçenektir. Nettenevime yapay dekoratif Massengena gösterişli yaprakları ile misafirlerinizin de dikkatini çeker. Gerçek ağaç odununa palmiye kabukları kaplanarak yapıldığı için uzun kullanım ömrüne sahiptir. Nettenevime yapay çiçek Massengena ağacı yapay ağaç ofis ev için dekoratif ağaç 210 cm fiyatlarını inceleyebilirsiniz. Müşteri deneyimlerinden yararlanmak için Nettenevime yapay çiçek massengena ağacı yapay ağaç ofis ev için dekoratif ağaç 210 cm yorumlarını okuyabilirsiniz. Salon, mutfak, balkon, banyo, yatak odasında ve ofis ortamında kullanılabilen bu dekoratif ağacı Trendyol’dan satın alabilirsiniz.