Nike Venture Runner Erkek Ayakkabı- Ck2944-002

2.799 TL
Son 1 ürün!
Beden: 44
37,5
38
38,5
40
40,5
41
42,5
43
44
44,5
45
46
42
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
3.178,90 TL
Kargo Bedava
3.299 TL

Ürün Bilgileri

Nike Venture Runner Erkek Ayakkabı- Ck2944-002

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Marina Spor Satıcı Ünvanı: ARZU OLGUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4850564127
    Bu ürün Marina Spor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nike Venture Runner Erkek Ayakkabı- Ck2944-002

Ürün Özellikleri

  • Bağlama Şekli Bağcıklı
  • Dış Materyal Tekstil
  • Renk Siyah
  • Taban Materyali Kauçuk
  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • Topuk Tipi Düz Topuklu
  • Desen Düz
  • Ortam Casual/Günlük

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni35% Air Mesh, 30% Sentetik Kauçuk, 25% Süet, 10% Deri/Sentetik

Yıkama Talimatları

  • Type 4
Geri Bildirim Ver

Nike CK2944 Venture Runner Erkek Spor Ayakkabı

Nike CK2944 002 Venture Runner erkek spor ayakkabı, kaliteyi ve şıklığı bir araya getirir. 1980’li yıllara damgasını vuran bu ikonik ayakkabı modeli, klasik antrenmanlar için son derece uygundur. Günlük kullanımda da tercih edilebilecek bu ayakkabı, siyah ve beyazın muhteşem uyumunu bir araya getirir. Bağcıklı olarak tasarlanan ayakkabı, günlük kullanım için de son derece uygundur. Klasik tasarım detayları ile dikkat çeken bu ürün, erkek şıklığının vazgeçilmez parçaları arasında yer almaya adaydır. Ürünün çizgileri onu her yaş grubuna uygun hâle getirir. Geniş beden aralığında tüketicilere sunulan Nike Venture Runner erkek spor ayakkabı, gün boyu rahat etmenizi sağlar. Ayakkabının her detayında Nike kalitesini görebilmeniz mümkündür.

  • Renk: Siyah Beyaz
  • Beden Aralığı: 38.5-46
  • Dış Materyal: Tekstil

Nike Venture Runner Erkek Spor Ayakkabısının Özellikleri Nelerdir?

Nike Venture Runner Erkek Spor Ayakkabısının Özellikleri Nelerdir?

Nike CK2944 002 Venture Runner erkek spor ayakkabı, 1980’lerin trend tasarımları arasında yer alan bu modeli beğeninize sunar. Üründe açık dikişler ve oldukça esnek bir kumaş kullanılmıştır. Ayakkabıdaki mikro dolgulu topuk klipsi, antrenmanlarda daha rahat etmenizi sağlar. Nike Venture Runner, yastıklamalı iç tabanı sayesinde uzun süre kullanıma uygundur. Bu taban, kısa sürede ayağın şeklini alarak konforu maksimum seviyeye çıkarır. Klasik antrenmanların vazgeçilmezleri arasında yer alacak bu ürün, günlük yaşamda da şıklığınızı tamamlar. Ayakkabının üst kısmında süet materyal de kullanılmıştır. Süet kısmın altında ise hava alabilen file bulunur. Bu file ayağınızın rahat etmesini ve sağlıklı kalabilmesini sağlar. Nike CK2944 002 Venture Runner erkek spor ayakkabı, korunaklı ambalajı ile tüketicilere ulaştırılır.

Nike Venture Runner Erkek Spor Ayakkabısı Kullanışlı mıdır?

Nike Venture Runner Erkek Spor Ayakkabısı Kullanışlı mıdır?

Nike CK2944 002 Venture Runner erkek spor ayakkabı, oldukça kullanışlı bir üründür. Koşu ve yürüyüş antrenmanları sırasında performansınızı üst seviyeye taşıyacak bu ayakkabı, farklı alanlarda da rahatlıkla tercih edilebilir. Bu yönüyle ürünün, spor profesyonelleri kadar amatörlere de hitap ettiğini söylemek mümkündür. Siyah ve beyazın kullanıldığı Nike CK2944 002 Venture Runner erkek spor ayakkabı; saha çalışanlarına, öğrencilere, sporculara, yürüyüş severlere, alışveriş tutkunlarına da hitap eder. Hatta ürün, ofis kıyafetleri ve takım elbiselerle bile kombin edilebilir. Ayakkabıyı kullanışlı kılan bir diğer detay ise topuk tasarımıdır. Waffledan ilham alınarak hazırlanan kauçuk taban, ideal duruş ve dayanıklılık sağlar. Ürünün topuk klipsleri klasik koşu stiline uygun olacak şekilde dizayn edilir.

Nike Venture Runner Erkek Spor Ayakkabısı Kaliteli midir?

Nike Venture Runner Erkek Spor Ayakkabısı Kaliteli midir?

Nike CK2944 002 Venture Runner erkek spor ayakkabı, kaliteli ham maddeler kullanılarak imal edilir. Ayakkabının üst kısmında yer alan file materyal, yırtılma ve delinme gibi durumlara karşı dirençlidir. File hava geçişini de sağladığından ayakların, koku ve terleme gibi problemlerle karşılaşmasına engel olur. Nike CK2944 002 Venture Runner erkek spor ayakkabıya kalite kazandıran bir diğer özellik ise esnek yapısıdır. Kısa süre içerisinde ayağınızın şekline uyum sağlayan bu ürün, geniş beden aralığı ile konforunuzu temin eder. Her detayıyla söz konusu ayakkabının uzun süre kullanıma uygun olduğu ifade edilebilir. Ürünün temizliği de son derece kolaydır. Kirlenmesi durumunda nemli bir bez ile silmek ayakkabınızın hızlıca temizlenmesini sağlar. Siz de sportif aktiviteler esnasında veya günlük yaşamda kullanabileceğiniz şık bir ayakkabı arayışındaysanız bu ürünü tercih edebilirsiniz. Dilerseniz satın almadan önce Trendyol’daki Nike CK2944 002 Venture Runner erkek spor ayakkabı yorumlarına ve fiyatlarına da göz atabilirsiniz.