Nokia 500 Tuşlu Telefon Beyaz

Ürün Bilgileri

Nokia 500 Tuşlu Telefon Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Facebook Sd kart 2,4 inç ekran Flash Fm radio Video player

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Dahili Hafıza 128 GB
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Ön Kamera Çözünürlüğü 0.3 MP - 1.5 MP
  • Görüntü Teknolojisi LCD
  • Ekran Çözünürlüğü HD
  • Kamera Çözünürlüğü 5 - 10 MP
  • Pil Gücü (mAh) 1500 ve altı
  • Ekran Boyutu 4 - 4,5 inç
  • Bağlantılar Bluetooth
Geri Bildirim Ver

Nokia 500 Tuşlu Telefon Beyaz Cep Telefonu Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Tuşlu telefonlardan vazgeçemeyenler ya da özellikle bu tip cihaz kullanmak zorunda olanlar için özel olarak tasarlanan Nokia 500 tuşlu telefon beyaz NOKIA500DS, nostaljik model sevenlerin beğenisine sunulur. Modern ve klasik dokunuşları birleştiren Nokia 500, temel işlevleri sağlar. Tuşlu telefonlar klasik olarak nitelendirilmekle birlikte günümüzde hala tercih edilen ve memnuniyet oranı yüksek olan telefonlar arasındadır. Bu memnuniyeti devamlılığını getirebilmek adına Nokia 500 tuşlu telefon tasarlanarak müşterilerin beğenisine sunulur. İletişim ağını sadece aramalar üzerine kurmayan NOKIA500DS mesajlaşarak da sevdiklerinize hızlı bir şekilde ulaşmanızı sağlar. Ayrı bloklar üzerinde yer alan tuşlar, sık mesajlaşan kişiler için hızlı ve pratik bir yazma deneyimi yaşatır. Nokia 500 tuşlu özellikleri arasında öne çıkan temel işlevleri rahatlıkla kullanabilirsiniz.

  • Dayanıklı ve sağlam tasarım
  • Yüksek pil ömrü
  • MicroSD kart desteği

Dayanıklı ve Fonksiyonel Nokia 500 Tuşlu Telefon

Dayanıklı ve Fonksiyonel Nokia 500 Tuşlu Telefon

Sağlamlığı ile müşterilerin beğenisini kazanmış olan Nokia 500 tuşlu telefon beyaz rengi ile kullanışlı bir seçenek olabilir. Ürün kırılma, çizilme gibi hasarlara karşı oldukça dayanıklıdır. Tuş takımına sahip olan ürün, rahat ve pratik kullanımı ile mesajları hızlı bir şekilde yazmanıza yardımcı olur. Rehber hafızası oldukça geniş olan Nokia 500 telefon, sevdiklerinizle rahat bir şekilde iletişim kurmanızı sağlar. Günlük rutininize ayak uydurabilen model, 120 mAh batarya kapasitesi sunmakla birlikte 3 gün bekleme süresi ve 22 saate kadar aralıksız kullanım imkanı tanır. MicroSD desteği sayesinde artırabilir hafıza imkanı sunan ürün fotoğraflarınızı ve müziklerinizi depolamanıza yardımcı olur. MP3 müzik çalar, FM radyo ve 3.5 mm kulaklık girişi bulunur. Telefonunuzu kullanmadığınız zaman kilitleme sistemi sayesinde kilitleyebilir, böylelikle yanlış aramaların veya mesajların önüne geçebilirsiniz.

Nokia 500 Tuşlu Telefon Beyaz Avantajları

Nokia 500 Tuşlu Telefon Beyaz Avantajları

Nokia 500 tuşlu cihaz, markanın klasikleşmiş ikonik zil seslerini taşır. Nokia 500 inceleme yapıldığında gövdenin ve cam ekranın oldukça sağlam olduğu görülür. Kaliteli malzemelerin kullanılmasından dolayı cihaz oldukça dayanıklıdır. Nokia 500 tuşlu telefon beyaz kullananlar, yüksel pil ömrü sayesinde uzun görüşme ya da bekleme süresini beraberinde getirmesiyle birlikte dayanıklı ve sağlam tasarımından dolayı da tercih ettiklerini belirtiler. 4-4.5 inç ekran boyutuna sahip olan ürün, LCD ekran teknolojisiyle ön plana çıkar. Nokia 500 fiyatını belirleyen unsurlardan biri ise çift SIM desteğinin bulunmasıdır. Böylelikle SIM kartlar arasında geçiş yapma zorunluluğunu ortadan kaldırır. Nokia 500 özellikleri arasında dikkat çeken minimal ve klasik tasarımı ile oldukça hafif olan ürünü cepte veya çantada rahatlıkla taşıyabilir, yakınlarınıza hediye alternatifi olarak da değerlendirebilirsiniz.

Ekonomik Nokia 500 Tuşlu Telefon Fiyatları ve Yorumları

Ekonomik Nokia 500 Tuşlu Telefon Fiyatları ve Yorumları

Klasik olarak nitelendirilen tuşlu telefonlar oldukça sağlam yapısının yanı sıra basit ve pratik kullanım imkanını sağlar. Nokia 500 tuşlu telefon beyaz yorumları incelendiğinde her kesime hitap eden bir cihaz olduğu görülür. Özellikle dokunmatik ekran kullanamayan yetişkinlerin kolaylıkla kontrol edebildiği ürün oldukça kullanışlıdır. Bazı müşterilerin iş yerlerinde sabit hat yerine uzun ömürlü şarj imkanı sunan tuşlu telefonları tercih ettikleri görülür. Klasikleşen yılan oyunu ile eğlenceli ve keyifli dakikalar yaşayabileceğiniz Nokia 500 tuşlu telefon beyaz fiyatları; teknik özellikleri, batarya kapasitesi ile pil ömrü, dayanıklı ve sağlam yapısı gibi unsurlar göz önünde bulundurularak belirlenir. Bütçe dostu olan Nokia 500 yorumları kısmında bulunan önerileri inceleyerek ürün hakkındaki müşteri deneyimlerine ve yorumlarına bakabilirsiniz. Uygun fiyatlarla beğenilere sunulan ürüne Trendyol üzerinde rahatlıkla ulaşabilir ve satın alabilirsiniz.