Nolan N30-4 VP CLASSIC 010

7.835,74 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Beden: S
S
M
L
XL
Tek Ebat
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Nolan N30-4 VP CLASSIC 010

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CAN MOTOR Satıcı Ünvanı: TANJU SÜLÜ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7850155684
    Bu ürün CAN MOTOR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Eşsiz çok yönlülük ve stil arayan şehir içi işe gidip gelenler için tasarlanmış en iyi kask olan N30-4 VP ile tanışın. İster motosiklet ister scooter kullanıyor olun, bu kask mükemmel arkadaşınızdır. Yıllarca süren araştırmalar, daha düşük hızlarda bile olağanüstü konfor sağlayan ve kentsel yolculuklarınızı bir esinti haline getiren olağanüstü bir havalandırma sistemi geliştirmemize yol açtı. Ultra geniş vizör ve çıkarılabilir koruyucu çene koruması, her macera için maksimum koruma sağlar. Çevre Dostu Malzemeler: N30-4 VP, yapımında ekolojik olarak sürdürülebilir kumaşlar kullanarak sürdürülebilirliğe güçlü bir bağlılıkla tasarlanmıştır. Bu çevre dostu yaklaşım, kaskınızın sadece konfor ve koruma sunmasını sağlamakla kalmaz, aynı zamanda daha yeşil bir ortama da katkıda bulunur. EVS - Aşırı Havalandırma Sistemi: N30-4 VP'nin göze çarpan özelliği. Bu son teknoloji sistem, daha düşük hızlarda bile olağanüstü havalandırma sağlar. Kentsel yolculuklarınız sırasında serin ve rahat kalmanızı garanti eder, bu da onu şehir içi yolcular için çok önemli bir özellik haline getirir. Ultra Geniş Siperlik: Ultra geniş vizör ile çevrenizin geniş ve engelsiz manzarasının keyfini çıkarın. Şehir içi sürüşleriniz sırasında güvenliği ve farkındalığı artırır. Kask Kilit Halkası: Kask, kullanılmadığında kaskınızı güvenli bir şekilde saklamanıza olanak tanıyan uygun bir kilit halkası ile donatılmıştır. Bu pratik özellik, kaskınızın güvenli olmasını ve ihtiyacınız olduğunda kolayca erişilebilir olmasını sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Kask Tipi Kapalı Kasklar
  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver