Nuk Fc Plus Isı Göstergeli Cam Biberon 120 Ml 747117

349 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
399,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
436,20 TL

Ürün Bilgileri

Nuk Fc Plus Isı Göstergeli Cam Biberon 120 Ml 747117

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kargolagelsin E-Ticaret Satıcı Ünvanı: KARGOLAGELSİN GIDA E-TİCARET SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0524155528000001 Vergi Kimlik Numarası: 5241555280
    Bu ürün Kargolagelsin E-Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Isı ve darbeye ekstra dayanıklı borosilikat camdan üretilmiştir. Biberon şişesi üzerindeki özel göstergesi biberon içerisindeki gıdanın sıcaklığını gösterir. Ürün üzerinde First Choice 0-6 Ay Orta Delikli Silikon Biberon Emziği bulunmaktadır. 240 ml kapasitededir. Almanya'da üretilmiştir. NUK sıcaklık kontrollü biberon sayesinde güvenli ve keyifli beslenme: Ebeveynler, bebeklerinin beslenmesinden önce gıdanın sıcaklık derecesini sıklıkla kontrol ederler. Bebeğiniz acıktığında, biberonun içindeki gıda ne çok sıcak ne de çok soğuk olmalıdır. Her zaman bebeğiniz için uygun olan gıda sıcaklığını bulmak çok kolay olmayabilir. NUK sıcaklık göstergeli biberonlar, size yardımcı olmak için özel olarak tasarlanıp, geliştirilmiştir. NUK sıcaklık kontrol göstergesi, biberondaki gıdanın sıcaklığını kontrol etmenizi sağlar. İdeal gıda sıcaklığı vücut sıcaklığına yakındır (37°C). Eğer biberondaki gıda beslenme için ideal sıcaklıkta ise gösterge mavi olacaktır. Biberondaki gıdanın fazla sıcak olması durumunda, göstergenin rengi maviden beyaza dönüşür. Dikkat: NUK sıcaklık kontrollü biberon, size ek bir sıcaklık kontrolü sağlar. Bununla birlikte biberondaki gıdanın sıcaklığını kontrol etmek için bilek içinize birkaç damla damlatarak bakmanız yine de önerilir. First Choice+ Biberon Emzikleri ile uyumludur. 0-6 AY (NO:1) • S (küçük) süt, su ve bebek çayları • M (orta) devam sütü, sıvı mama • L (büyük) daha koyu sıvı gıdalar 6-18 AY (NO:2) • S (küçük) süt, su ve bebek çayları • M (orta) devam sütü, sıvı mama • L (büyük) daha koyu sıvı gıdalar Ağız ve çene için doğal şekil Annelerin göğüs uçlarının emzirme sırasında aldığı şekilden ilham almıştır. Daha yumuşak dokusu ile daha doğal emme hissi sağlar. Ortodontik yapısı sayesinde bebeklerin ağız, çene ve diş gelişimini destekler. Koliği önlemeye yardımcı Geliştirilmiş Anti-Kolik Hava Sistemi sayesinde bebeğinize daha doğal bir gıda akışı sağlar. NUK Antikolik Hava Sistemi sayesinde hava yutmaya bağlı gaz sancısını (kolik) önlemeye yardımcı olur. Klinik olarak test edilmiştir Özel yumuşak dokusu sayesinde biberon emziği bebeğin ağzına tam uyum sağlar. Özellikle doğal şeklinden dolayı NUK biberon emzikleri bebekler tarafından kolaylıkla kabul edilir. Özellikle hem anne göğsünden beslenen hem de biberonla beslenen bebekler için uygundur. Anne göğsünden emzirmeyi olumsuz yönde etkilemez. *Bilimsel araştırma: Moral et al. BMC Pediatrics 2010, 10:6. Daha fazla bilgi için: ** 205 Anne ile yapılan bağımsız araştırma, Almanya, 2018 Annelerin 99% NUK Sıcaklık Kontrollü Biberonun kolik sancısı yapmadığını belirtmiştir.
Geri Bildirim Ver

Nuk 120 ml Beyaz Cam Biberon Trendyol'da!

Nuk Fc+ 120 ml beyaz cam biberon, bebeğinizi sağlıklı ve güvenli bir şekilde beslemenize imkân sunan bir üründür. Biberonun camdan üretilmiş olması, bebeğinizin sağlığı açısından bir hayli önemlidir. Üstelik biberon şeffaf olduğundan içeriğini rahatça görebilir, bebeğiniz için hazırladığınız içeceği kontrol edebilirsiniz. Emziğin kirlenmesini önleyen transparan kapağı ürünün kullanım kolaylığı sağlayan özelliklerinden birisidir. Daire şeklindeki kapak, sızdırma yapmadığı için biberonu çalkalayarak içindekileri pratik şekilde homojen hâle getirebilirsiniz. Nuk first choice cam biberonu, geniş ağız kısmı sayesinde kolayca doldurulup boşaltılabilir. Biberon, ergonomik tasarımıyla ebeveynler için oldukça kullanışlı bir seçenek hâline gelir. Ürünün genel özelliklerinden bazıları şunlardır:

  • Biberon, bebeklerin ağız yapısına anatomik olarak uyumludur.
  • Hava çıkış sistemi sayesinde bebeklerde gaz oluşumuna neden olmaz.
  • Sızdırma yapmayan kapağı, biberonu çalkalamayı kolay ve pratik kılar.

Nuk Fc+120 ml Beyaz Cam Biberonun Özellikleri Nelerdir?

Nuk Fc+120 ml Beyaz Cam Biberonun Özellikleri Nelerdir?

Nuk 120 ml cam biberon, ergonomik ve kaliteli bir üründür. Dayanıklı cam materyalden üretildiği için bebeğiniz için oldukça sağlıklı ve güvenli bir seçenektir. Daire şeklindeki kapağın sızdırma yapmaması sayesinde biberonu dilediğinizce çalkalayarak bebeğinize vereceğiniz gıdayı hazırlayabilirsiniz. Biberon emziğinin alt kısmı düz bir şekilde tasarlanmıştır. Bu özellik sayesinde bebeğiniz hem dilini doğru bir biçimde kullanabilir hem de rahat bir şekilde biberonu emebilir. Böylelikle bebeğinizin çene gelişimi olumlu yönde ilerler. Dişlerinin doğru gelişmesi için ihtiyaç duyulan çene aralığı ürünün katkısıyla gelişir. Nuk Fc+ 120 ml beyaz cam biberonun beslenme deliği emziğin arka üst kısmında yer alır. Bu sayede süt ya da gıda bebeğinizin salyasıyla karışacağı için hazım süreci kolaylaşır. Üstelik biberonun hava sızdırmaz özelliği bebeğinizin emme hareketini destekler.

Nuk Fc+120 ml Beyaz Cam Biberon Ergonomik Midir?

Nuk Fc+ 120 ml beyaz cam biberonu kaliteli kılan özelliklerinin başında ergonomik ve sağlıklı bir ürün olması gelir. Tasarım olarak hafif olduğu için bebeğiniz biberonu kendi başına bile tutabilir. Üstelik bu özellik sayesinde biberonu yanınızda taşımak da oldukça bir hâle gelir. Biberonun işlevsel tasarımı, rahat ve güvenli bir tutuş imkânı sunar. Ürün, hem ebeveynler hem de bebekler için oldukça kullanışlıdır. Biberonun özellikleri bebeklerin beslenme deneyimini üst seviyeye taşıma hedefiyle tasarlanmıştır. Ürün, halka kontür çizgileriyle ekstra güçlü bir hâle getirilir. Bu sayede işlevsel özellikleri sağlam ve uzun ömürlü tasarım unsurlarıyla birleşir. Nuk Fc+ 120 ml beyaz cam biberon, kullanım kolaylığı ve ergonomi yönünden oldukça iddialı bir üründür. Cam biberon, bebek çantasında rahatlıkla taşınabilecek kompakt bir tasarıma sahiptir.

Nuk First Choice Cam Biberon Hijyenik Midir?

Nuk Fc+ 120 ml beyaz cam biberon, hijyenik ve güvenilir bir materyal olan camdan üretilir. Bu ürünü tercih ederek bebeğiniz için sağlıklı bir seçim yapabilirsiniz. Biberonun şeffaf kapağı, emzik kısmının temiz kalmasını sağlar. Bu sayede bebeğinizin hijyenik bir emzikten beslenmesi mümkün olur. Nuk Fc+ 120 ml beyaz cam biberon, bebeğiniz için gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz bir üründür. Kolay bir şekilde temizlenebildiği için ürünü steril tutmak için ekstra bir çaba sarf etmeye gerek kalmaz. Dilerseniz Nuk Fc+120 ml beyaz cam biberon yorumlarına göz atabilir, ürünü satın alan kullanıcıların görüş ve deneyimlerinden yararlanabilirsiniz. Siz de bebeğinizi sağlıklı ve kullanışlı bir biberonla beslemek istiyorsanız bu ürünü Trendyol üzerinden hızlı ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.