Nutart Bitter Çikolatalı Fındık Kreması 200gr

87,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Nutart Bitter Çikolatalı Fındık Kreması 200gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nutart Satıcı Ünvanı: AYSAN DIŞ TİCARET FINDIK SANAYİ VE PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ordu Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0123004348700013 Vergi Kimlik Numarası: 1230043487
    Bu ürün Nutart tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bitter Çikolatalı Fındık Kreması 200g
  • Fabrika çıkışlıdır, komisyoncusuz aracısız tanıtım fiyatlarındadır. Günlük dolum yapılır, yeni mahsul taze karadeniz fındığı içerir.
  • Koşulsuz iade kabul edilir.
  • Nutart sizin ve sevdiklerinizin sağlığını ön planda tutarak yenilikçi ve birbirinden farklı lezzetler üreten bir Türk markasıdır.
  • İçindekiler: Pancar şekeri, bitkisel yağ, fındık %16, kakao %14, süt tozu, peynir altı suyu tozu, soya lesitini.
  • Koruyucu, renklendirici, trans yağ, gluten içermez.
  • Sağlıklı ve besleyici içeriğiyle hem büyüklere hem küçüklere hitap eder.
  • Taptaze ürünlerimiz ekstra korunaklı kutularında taşınır.
  • Nutart’ı gerek atıştırmalık olarak, gerek kahvaltılarda, gerekse tariflerde yepyeni bir lezzet deneyimi için deneyenler vazgeçemiyor.
  • Genişlik: 66,5mm Yükseklik: 80mm 210cc
Geri Bildirim Ver

Nutart Bitter Çikolatalı Fındık Kreması ile Gerçek Çikolata

Fındık kremaları günlük hayatta hemen hemen herkesin sıkça tercih ettiği bir atıştırmalık çeşididir. Bu atıştırmalık ürününün farklı çeşitleri bulunur. Bunlardan biri bitter çikolatalı fındık kreması olarak gösterilir. Bitter, sütlü çikolatadan farklı olarak içerisinde daha yüksek oranda kakao içerir. Bu özelliği ile öne çıkmaktadır. Birbirinden farklı birden fazla özelliğe sahiptir. Etki etiği ve iyi geldiği alanlar çeşitlilik göstermektedir. Bitter çikolatalı fındık kreması kalori içeriği incelendiğinde az şekerli ve yüksek oranda kakao içeren bitter çikolataların seçilmesi kalori miktarını azaltmaktadır. Azalan kalori miktarı ile vücutta yağ depolanmamaktadır. Ürünlerin kalorileri içlerine konulan her bir malzemenin belirli oranlarda alınmasıyla oluşturulur. Şeker, süt ve süt ürünlerinin miktar oranı yüksek olan ürünlerin kalorisi de yüksek olur. Günlük alınması gereken kalori miktarını belirli bir miktar düzeyinde alınan fındık kremasıyla dengeleyebilmek mümkündür.

  • Doğal Şeker
  • Uzun Süreli Kullanım
  • Katkısız Lezzet

Nutart Bitter Çikolatalı Fındık Kreması 200 gr Özellikleri

Fındık kremaları içerikleri bakımından oldukça zengindir. Her fındığın özenle seçilmesi ve el değmemiş hijyenik ortamlarda üretilmesi önemlidir. Fındık kremaları fabrika ortamında çeşitli malzemeler ile karıştırılarak meydana gelir ve birçok çikolatadan üretilebilmektedir. Nutart bitter çikolatalı fındık kreması 200 gr 198237645119 ürünü içerisinde %14 oranında kakao bulunur. Bunun yanında doğal şeker pancarı, bitkisel yağ, %16 fındık, süt tozu, peynir altı suyu ve soya lesitini içerir. Diğer tüm ürünler gibi içerisinde koruyucu, renklendirici, gluten ve trans yağ bulunmamaktadır. Nutart bitter çikolatalı fındık kreması 200 gr olan ürünler cam kavanozlarda muhafaza edilir. Tüm ürünler günlük ve taze bir şekilde cam kavanozlara doldurulduktan sonra satış alanlarına gönderilmek üzere yola çıkarılır. Kullanılan kavanozlar 66,5 mm genişliğinde, 80 mm yüksekliğinde ve 210 cc hacmindedir. Bu ölçüler sayesinde ürünlerin miktarları belirlenir.

Nutart Bitter Çikolatalı Fındık Kreması 200 gr Yorumları

Bitter çikolata, her alanda kullanılabilen bir tatlı çeşididir. Bir diğer adı siyah çikolata veya sade çikolatadır. Kakao oranının yüksek olması hem rengini hem de tadını etkilemektedir. Bitter çikolata tek başınayken minimum seviyede şeker miktarı içerir. Yüksek kakao oranına sahip bitter çikolatalarında ise bu şeker oranı hemen hemen sıfırdır. Nutart bitter çikolatalı fındık kreması 200 gr yorumları incelendiğinde kişilerin kendi tat ve ihtiyaçları doğrultusunda ürün seçimi yaptıkları görülür. Ürün yorumları farklı kullanıcılar için yol gösterici ve fikir verici alanlardır. Nutart bitter çikolatalı fındık kreması 200 gr satın al seçeneği ile istenilen ve tercih edilen her ürüne rahatlıkla ulaşılabilir ve satın alınabilir. Nutart bitter çikolatalı fındık kreması 200 gr kampanya seçenekleri farklı alanlarda farklı işlemler doğrultusunda belirlenir. Genellikle birkaç ürünün birleşimiyle kampanyalar sürdürülür.

Nutart Bitter Çikolatalı Fındık Kreması 200 gr Kullananlar

Bitter çikolata ile hazırlanan fındık kremaları diğer çikolatalarla hazırlanan fındık kremalarına oranla daha yoğun bir tada sahiptir. Bu yoğunluk bitter çikolatanın içinde bulunan yüksek orandaki kakaodan kaynaklanır. Bitter çikolata bünyesinde belirli miktarlarda su, karbonhidrat, yağ ve protein içerir. Bu çikolata çeşidinden yapılan fındık kremaları da çikolatanın içinde bulunan her üründen yararlanır. Nutart bitter çikolatalı fındık kreması 200 gr kullananlar tercihe göre ürün seçiminde bulunurlar. Bu ürünü kullanan kişiler ürünü satın aldıkları alanlara çeşitli yorumlar bırakırlar. Bu yorumlar sayesinde yeni kullanıcılar fikir edinmiş olurlar. Nutart bitter çikolatalı fındık kreması 200 gr fiyatları ürünün miktarına göre değişiklik gösteren bir detaydır. Bununla beraber fiyatlara etki eden pek çok farklı etken bulunur. Tercih edilen her ürüne Trendyol üzerinden ulaşabilmek ve güvenle satın alma işlemi gerçekleştirmek mümkündür.