NYX Professional Makeup #thısıseverythıng Lıp Scrub -

314,99 TL

Ürün Bilgileri

NYX Professional Makeup #thısıseverythıng Lıp Scrub -

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: L'Oreal Satıcı Ünvanı: SALDOS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0741063827500014 Vergi Kimlik Numarası: 7410638275
    Bu ürün L'Oreal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dudaklarının yumuşacık ve pürüzsüz olmasını ister misin? O zaman dudak bakımının ilk adımı olarak peeling yapmalısın. İçindeki Jojoba yağı sayesinde dudaklarını ölü derilerden kurtarırken aynı zamanda nemlendiren #THISISEVERYTHING Lip Scrub dudak peelingini dudaklarına dairesel hareketlerle uygula ve ılık suyla yıka. İşte yumuşacık dudaklara kavuşmak bu kadar kolay!Ürün vegandır.
Geri Bildirim Ver

NYX Professional Makeup NYXTIELS #thısıseverythıng Lip Scrub

NYX Professional Makeup this is everything lip scrub pürüzsüz ve canlı dudaklara ulaşmada kullanılabilecek etkili bir üründür. Bu ürün ilk olarak dudakların ölü derilerden kurtulmasını sağlar. Ölü derilerden kurtulan cilt, canlı ve parlak bir görünüme kavuşur. Dudak bakımında önemli olan, bu görünümü korumaktır. Bu görüntüyü korumak için ise dudağın ihtiyacı olan nemi sağlamak gerekir. Bu ürün, içeriğindeki özel yağlarla dudakların ihtiyacı olan nemi sağlar. Dudaklar uzun süre nemli kalmaya devam eder. Nemli dudaklarda ölü deri oluşumu çok azdır. Ürün kremsi yapıdadır ve uygulaması oldukça kolaydır. Dudaklarınızda hoş bir koku bırakır. Bu ürün tamamen vegan bir üründür. Üretiminde hayvansal hiçbir içerik kullanılmamıştır.

  • Dudaklarda zaman içerisinde oluşan ölü derilerden kurtulmak için tasarlanmıştır.
  • İçerisindeki yağlarla dudakları uzun süre nemlendirir.
  • Uygulaması pratiktir.

NYX Professional Makeup This is Everything Lip Scrub İçeriği Nasıldır?

NYX Professional Makeup This is Everything Lip Scrub İçeriği Nasıldır?

NYX Professional Makeup this is everything lip scrub dudakları ölü hücrelerden arındırırken dudakların ihtiyaç duyduğu nemi karşılaması için üretilmiştir. Ürünün içerisinde petrolatum bulunur. Bu madde nemi cilde hapseden bir bariyer görevi görür. Bu sayede uzun süre nemlendirme sağlanır. Ürün ayrıca jojoba yağı ve ayçiçeği tohumu yağı içerir. Jojoba yağı, içerisinde yağ asitleri ve E vitamini barındırır. Hem besleyici hem de nemlendirici özelliğe sahiptir. Ciltte nem dengesini sağlar. Antibakteriyel özelliğe sahiptir. Yaraların iyileşmesini hızlandırır. Kışın soğuktan kuruyup çatlamış dudakların iyileşmesi için kullanılabilir. Jojoba yağı ciltte kolajen üretimini artırır. Kolajen, insan vücudunda bulunan bir proteindir. Dokuları bir arada tutar, cilde esneklik, dayanıklılık ve sıkılık sağlar. Lip scrup’ın içerisindeki ayçiçeği tohumu yağı ise içerisindeki E vitamini ile dudakların zararlı güneş ışınlarından korunmasını sağlar.

NYX Professional Makeup Dudak Peelingi Uzun Süre Kullanılabilir mi?

NYX Professional Makeup Dudak Peelingi Uzun Süre Kullanılabilir mi?

NYX Professional Makeup dudak peelingi 14 gramdır. İçerisinde çeşitli bakım yağları içerdiğinden az miktarda uygulandığında bile etkilidir. Kullanım süresi kişiden kişiye ve uygulama sıklığına göre değişir. Ortalama olarak, bu ürün aylarca kullanılabilir. Dudak peelingi günlük kullanıma uygundur. Kullanıcı bu ürünü dilediği sıklıkta uygulayabilir. Özellikle kış aylarında, dudaklar çok fazla kuruduğunda ürün birden çok kullanılabilir. Gece yatmadan önce uygulanan bir miktar ürün, dudakların sabah kadar yumuşamasını sağlar. Dış etkenlere maruz kalmayan dudaklar, ürünün sağladığı nemi korurlar. Bu ürün ayrıca ruj sürmeden önce de kullanılabilir. Mat rujlardan ve uzun süre kalıcı lipstick’lerden önce bu ürün uygulanırsa rujların sürülmesi daha kolay olacaktır. Sonrasında da dudakta daha net bir görünüm sağlar. Ayrıca dudakların ihtiyaç duyduğu nemi sağladığı için mat rujların kalıcılık süresini de uzatır.

NYX Professional Makeup Dudak Peelingi Kolay Uygulanabilir mi?

NYX Professional Makeup Dudak Peelingi Kolay Uygulanabilir mi?

NYX Professional Makeup this is everything lip scrub uygulaması son derece kolay bir üründür. Ürün küçük üçgen bir kutunun içerisinde bulunur. Ürünü parmağınızla almanız yeterli olacaktır. Ardından tek yapmanız gereken dudaklarınıza uygulamaktır. Birkaç dakika boyunca dudaklarınıza dairesel hareketlerle nazikçe masaj yapın. Ardından ürünü ılık suyla durulayın. Sonucunda dudaklarınız ölü derilerden kurtulacak ve neme doymuş bir görünüme sahip olacak. NYX Professional Makeup this is everything lip scrub yorumlarında ürünün arındırma ve nemlendirmesinin ne kadar iyi olduğunu görebilirsiniz. Kullanıcıların çoğu ürünün uzun süre kullanılabileceğinden de bahseder. Ürün ayrıca hoş bir kokuya sahiptir. Uygulama sonrasında bile bu hoş koku devam eder. NYX Professional Makeup this is everything lip scrub fiyatını Trendyol üzerinden inceleyebilirsiniz. Dudaklarınızın sağlıklı ve canlı bir görünüme kavuşmasını sağlamak istiyorsanız bu ürünü kullanmaya başlayabilirsiniz.