NZP Gold 1 Gram + Yarım Gram 22 Ayar Altın Ikilisi

Ürün Bilgileri

NZP Gold 1 Gram + Yarım Gram 22 Ayar Altın Ikilisi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÖZDEN KUYUMCUSU Satıcı Ünvanı: DEHA ÖZDEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Edirne Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3884819492600001 Vergi Kimlik Numarası: 6820325004
    Bu ürün ÖZDEN KUYUMCUSU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 1 Adet 22 Ayar 1 Gram Kulplu Altın 1 Adet 22 Ayar Yarım (0.50) Gram Kulplu Altın Ürün ÖZDEN KUYUMCUSU tarafından kurdelesi ve kutusuyla beraber hediye kutusunda gönderilecektir. Siparişler aynı gün içerisinde kargoya verilerek ortalama bir iş günü içerisinde siz değerli müşterilerimize ulaşmaktadır. Ürün yatırımlık veya takıldık olarak değerlendirilmektedir. Saflık: 0.916 kondisyon: 10/10 güvenlik: almış olduğunuz ürünler tarafınıza Özden Kuyumcusu güvencesi ve sigortası altında gönderilir. Gram altınlar satın alınan altın markası tarafından sertifikalandırılmıştır ve sertifikaları ile %100 güvenilirdir.

Ürün Özellikleri

  • Altın Ayar 22 Ayar
Geri Bildirim Ver