3
Hasta Destek Aparatı kategorisinde
en çok satılan 3. ürün

Octacare Gaz Kompres - Steril - 7,5cmx7,5cm - 100 Lü Kutu

Ürünün Diğer Satıcıları (22)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
76,99 TL74,50 TL
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 5 TL İndirim
1.000 TL'ye %3 İndirim
Kurumsal Fatura
98,75 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Octacare Gaz Kompres - Steril - 7,5cmx7,5cm - 100 Lü Kutu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MEDİKALİM Satıcı Ünvanı: 5 K MEDİKAL SAĞLIK HİZMETLERİ TEMİZLİK GÜVENLİK GIDA VE TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0001040041700018 Vergi Kimlik Numarası: 0010400417
    Bu ürün MEDİKALİM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Octacare Gaz Kompres - Steril - 7,5cmx7,5cm - 100 Lü Kutu Octacare Gaz Kompres - Steril - 7,5cmX7,5cm - 100 lü kutu Ameliyat sonrasında tedavide, açık yaralarda, tahriş olmuş cilt yüzeylerinde ve her türlü pansuman gerektiren durumlarda kullanılır. Ebat : 7,5cm x 7,5cm Nonwoven malzemeden üretilmiştir. Sterildir. Tek kullanımlık steril zarftadır.
Geri Bildirim Ver

Octacare 8680196902238 Gaz Kompres 100'lü Spanç Gazlı Bez

Octacare spanç gazlı bez 100’lü 8680196902238, yaraların iyileşmesi için son derece steril bir ortam sağlar. Yüksek emiciliği sayesinde sık sık değiştirilmesine gerek kalmadan işlevini yerine getirir. İlgili ürün, ayrı ayrı gruplar halinde paketlendiği için kullanıcılarına hijyen garantisi vermiş olur. Bu sayede enfeksiyon risklerinin önüne geçmiş olursunuz. Gözle görülemeyecek kadar küçük delikleri sayesinde, cildinize hava aldırır ve bu sayede iyileşme süreci hızlanır. Mikrop ve bakteri üreyebilecek ortam oluşturmaz. Spançların kenarında kendine ait bir bandı yoktur. Yapışkan bantların ayrıca kullanıcılar tarafından temin edilmesi gerekir. Octacare gaz kompres gazlı bez 100’lü, profesyonel olmayan kişiler tarafından da kullanımı rahatlıkla sağlanabilir bir üründür. Spançlar, bireysel paketlerinin dışında bulunan, kendi kutularında saklanabilir.

  • İçerisinde 100 adet ürün bulunduran kutularda gönderilir.
  • Yaraların iyileşmesi için uygun koşulları sağlar.
  • Sterildir.

Octacare 8680196902238 100'lü Spanç Gazlı Bezin Özellikleri

Octacare 8680196902238 100'lü Spanç Gazlı Bezin Özellikleri Nelerdir?

Octacare spanç gazlı bez 100’lü 8680196902238, 7,5×7,5 santimetrelik bir alanı kaplar. Yumuşak dokusu sayesinde kullanan kişiye rahatsızlık vermez. Kutunun içinden 20 adet zarf çıkar ve bunların her birinde 5 tane Octacare gazlı bez bulunur. Bu paketler, ürünün steril koşullarda saklanmasına yardımcı olur. Nonwoven kumaş materyalinden üretilmiştir ve bu sayede emiciliği sıradan pamuk bezlere göre daha yüksektir. Ürün dört katlıdır ve diğer gazlı bezlere kıyasla daha kalındır. Kalın olmasına rağmen ürün yapıştırıldığı bölgenin üstünde yastık gibi kalın bir tabaka oluşturmaz. Kullanıcının hareketini kısıtlamaz. Octacare emici kompres, kıyafetlerinizin altında kullandığınız zamanlarda, sürtünmeye bağlı olarak parçalanmaz ve üstten bakıldığında kendini belli etmez. Ürün steril koşullarda, uygun standartlara göre üretilmiştir. Octacare 100’lü spanç gazlı bezin beşli gruplar halindeki paketlerini açmak oldukça kolaydır.

Octacare 100'lü Spanç Gazlı Bezin Kullanımı Kolay mıdır?

Octacare spanç gazlı bez 100’lü 8680196902238, yaraya gerekli müdahalenin yapılmasının ardından, direk olarak bölgenin üstünde steril kapatıcı olarak kullanılabilir. Son kullanma tarihi kontrol edilerek kullanıcılara gönderilir. Octacare spanç gazlı bez 100’lü 8680196902238 yorum yapan kullanıcılar tarafından da oldukça emici ve kullanışlı bulunmuştur. Diğer gazlı bezler gibi yaraya yapışmaz ve sökme süreci sırasında canınızı acıtmaz. Tekli paketler halinde hazırlanmış olduğundan, doğrudan ayrıca bir muhafaza gerektirmeden, ilk yardım çanta ve dolaplarında güvenli şekilde saklanır. Yanınıza almak istediğinizde kolayca taşınabilir. Kaliteli malzemesi sayesinde, kullanan kişinin cildinde kaşıntı ve yanmaya sebep olmaz. Düzgün şekilde yapıştırıldığında cilt tabakası ile arasında boşluk oluşturmaz, sızıntılara neden olmaz. Tüm bu özellikleri sayesinde kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen bir üründür.

Octacare 8680196902238 Spanç Gazlı Bez Nerelerde Kullanılabilir?

Octacare steril emici kompres, yaraya gereken müdahalenin yapılmasının ardından, steril bir iyileşme ortamı oluşturması için kullanılan bir üründür. Aşırı büyük olmayan ve uzmanlar tarafından acil tıbbi müdahale gerektirmeyen her türlü yarada kullanılabilir. Yaranın temizlenmesi ardından, sizin temin edeceğiniz bantlarla bölgeye yapıştırılması ve düzenli aralıklarla değiştirilmesi gerekmektedir. Tüm bu işlemler doğru şekilde uyguladığında, oldukça kolay bir iyileşme süreci de geçirmiş olursunuz. Octacare spanç gazlı bez 100’lü 8680196902238 fiyatı çoklu adedine göre oldukça uygun olan bir üründür. Bu sayede ürün, sürekli kullanım ihtiyacındaki hastalar için de oldukça cazip bir seçenek haline gelir. Her evde acil durumlara hazırlıklı olmak adına bulunması gereken sağlık ürünlerinden bir tanesidir. Dilerseniz siz de bu ürünü Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.