OEM Samsung Galaxy Note 4 Kalem S Pen Stylus

149 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)

Ürün Bilgileri

OEM Samsung Galaxy Note 4 Kalem S Pen Stylus

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TELEFONPARÇALARI Satıcı Ünvanı: İSMAİL AKIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0260517236
    Bu ürün TELEFONPARÇALARI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 100 adet sipariş verilebilir. 100 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Oem Samsung Galaxy Note 4 Kalem S Pen Stylus Tablet Uyumlu Değildir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

OEM Samsung Galaxy Note 4 S Pen Stylus Kalem

OEM Samsung Galaxy Note 4 Stylus S Pen kalem, dokunmatik ekran üzerinde hızlı işlem yapılmasını sağladığı için oldukça beğenilir. Not almak ve çizim yapmak için tasarlanan bu kalem, tasarımıyla dikkat çeken bir üründür. Telefon kullanımını kolaylaştırmak üzere tasarlanan OEM Galaxy Note 4 Stylus S Pen, pek çok farklı işlemi yapabilecek özelliktedir. Ekran üzerinde not almak, mesaj atmak, çeşitli programlarda resim yapmak gibi işlemler, bu kalem aracılığıyla oldukça kolaydır. Dijital ortamda işlemlerin hızlı bir şekilde yapılmasına yardımcı olan bu kalem, gün içinde zamanla yarışan kişiler için pratik bir çözümdür. Samsung Galaxy Note 4 ile uyumlu olan bu dokunmatik ekran kalemi, ergonomik tasarımıyla dikkat çeker.

  • Samsung Galaxy Note 4 ile uyumludur.
  • Telefonun kalem yuvasına tam oturur.
  • Hassasiyeti yüksektir.

OEM Samsung Galaxy Note 4 Stylus S Kalemin Özellikleri Nedir?

OEM Samsung Galaxy Note 4 Stylus S Kalemin Özellikleri Nedir?

OEM Samsung Galaxy Note 4 Stylus S Pen, telefonunuzun ekranında kâğıda ve kaleme ihtiyaç duymadan not almanızı sağlar. Dokunmatik ekran üzerinde hızlı tepkisi sayesinde bu kalem, işlemlerin kolaylıkla yapılmasına yardımcı olur. Bu dijital kalemin hassasiyeti yüksek olduğu için yazı yazma gibi ince ayrıntı isteyen işlemler, bu ürünle kolaylıkla ve hatasız bir şekilde yapılabilir. Yapısı ve tasarımı tıpkı kalem gibi olduğu için kullanım kolaylığı sunan bu teknolojik ürün, son derece ergonomiktir. Bu sayede yapılan işlem süresince kullanıcının kendisini rahat hissetmesi sağlanır. Hassas işlemler için uygun şekilde üretilen bu kalemle yapılan çizimler, standart bir kâğıt üzerindekiyle benzer sonuçlar elde edilmesini sağlar. OEM Samsung Galaxy Note 4 Stylus S Pen kalem bu başarısını özellikle hassas işlemleri algılayabilen uç kısmına borçludur.

OEM Samsung Galaxy Note 4 Stylus S Kalem Kullanışlı mıdır?

OEM Samsung Galaxy Note 4 Stylus S Pen kalem, işlemlerin kolaylıkla yapılabilmesi sayesinde ve yüksek hassasiyetiyle oldukça kullanışlı bir üründür. Dokunmatik ekran üzerinde işlem yapmayı kolaylaştıran bu ürün, telefonunuzun çok daha verimli bir şekilde kullanılmasına yardımcı olur. İçinde bulunan çip sayesinde algılama düzeyi yüksek olan bu dokunmatik ekran kalemi, yapılan işlemlerin direkt olarak yansımasını sağlar. Bu sayede not almak, çizim yapmak ya da uygulama kullanmak bu ürünle çok daha kolay ve hızlı şekilde gerçekleşir. Ergonomik tasarımı, kalemin sahip olduğu işlevselliği farklı bir boyuta taşır. Tüm bu olumlu özellikleri, ürünün kullanıcı deneyimi açısından yüksek bir performans elde edilmesini sağlar. Hareketlerinizi doğru şekilde somutlaştıran bu teknolojik ürün, Samsung Galaxy Note 4 model telefonunuzla tam uyum sergilediği için son derece kullanışlıdır.

OEM Samsung Galaxy Note 4 Stylus S Kalem Ergonomik midir?

OEM Samsung Galaxy Note 4 Stylus S Pen kalem, ergonomik tasarımıyla ön plana çıkan bir üründür. Kolay kavranabilen gövdesi ve kullanım kolaylığı sunan hafifliğiyle bu kalem, gerçek yazma deneyimine oldukça yakın bir sonuç verir. Dokunmatik ekran üzerinde yapılacak işlem bu ürün sayesinde hızlı şekilde sonuç verdiği için kullanıcı, fazla efor sarf etmez. Bu sayede kalem, bastırılarak kullanım yerine çok daha hafif dokunuşlarla işlemin tamamlanmasını sağlar. Bu da not alma işlemi sırasında kişinin elinde ya da parmaklarında yük biriktirmez. OEM Samsung Galaxy Note 4 Stylus S Pen kalem yorumları, bu ürünün ergonomik tasarımıyla beğenildiği görüşlerini içerir. Bu sayede telefonda not alma ve çizim yapma gibi işlemlerin çok daha kolay hâle geldiğini belirten kullanıcılar, ürünün bütçe dostu bir muadil olduğunu vurgulamışlardır. Siz de konforlu kullanımı ve hassasiyetiyle beğenilen bu ürünü satın almak isterseniz OEM Samsung Galaxy Note 4 Stylus S Pen kalem fiyatını Trendyol üzerinden görüntüleyebilirsiniz.