1
Salça kategorisinde
en çok ziyaret edilen 1. ürün

OG natural Organik Tuzsuz Biber Salçası 610 gr

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
274,10 TL237,10 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

OG natural Organik Tuzsuz Biber Salçası 610 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bebeklik Satıcı Ünvanı: BEBEKLİK YAYINCILIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0160159196400001 Vergi Kimlik Numarası: 1601591964
    Bu ürün Bebeklik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bebek ek gıdaya uygundur. Organik tarım ile yetişen organik sertifikalı biberlerden mevsiminde üretilen içeriğine tuz eklenmemiş organik tuzsuz biber salçası. Not: Mevsiminde işlenmiştir, turfanda değildir. Önemli Hatırlatma: Organik tuzsuz salçalarımız, koruyucu ve katkı maddeleri içermemekle birlikte tuz da içermemektedir. Bu nedenle açıldıktan sonra buzdolabında saklamak veya zeytinyağı ile kaplamak pek yeterli olmayabiliyor. Bu yüzden organik salçalarımızı aldıktan sonra buz kalıplarıyla porsiyonladıktan sonra derin dondurucuya atınız. Aynı zamanda her bir çorba veya yemek için mutlaka bir iki küp çıkartıp öyle kullanmaya özen gösterin. Dondurulmuş salçaların besin değeri düşmez, buzdolabında saklanana salçalar ile aynı olur. Açtıktan sonra üzerine sıvı yağ ekleyerek hava ile temasını kesiniz. Ardından ağzını kapatarak buzdolabında saklayınız. Bu arada 1 saatten fazla dışarıda bırakmamaya özen gösteriniz. Net Miktar: 610 gr Menşei: Türkiye Besin Değerleri (100 g) Enerji (kcal): 97
  • Karbonhidrat (g): 17
  • Protein (g): 4
  • Yağ (g): 0,5
  • Tuz (g): 0.8
  • Okumanızı Öneririz: Bebeklere salça ne zaman verilir? Organik Tuzsuz Biber Salçası Organik tuzsuz biber salçası ilave tuz içermemekle birlikte zehirsiz, pestisitsiz, organik tarım ile yetiştirilen organik sertifikalı biberlerden mevsiminde üretilmektedir. Organik tarım ile yetiştirilen sertifikalı domates ve biberler tam mevsiminde toplanarak hazırlandığı için lezzeti de bir başka oluyor. Ürün Önerisi: Organik Tuzsuz Domates Biber Salçası Kapağını açtığınız an itibariyle kokusuyla bile kendini hissettiren organik domates biber salçası, kıvamı sayesinde yemeklerinize harika lezzetler katacak. Aynı zamanda sadece yemeklerde değil, kahvaltı sofralarında da kullanabileceğimiz salçalarımız, zeytinyağı ile bir araya gelince enfes bir lezzet ortaya çıkarır. Bebek Ek Gıdaya Uygundur İçeriğine tuz ilave edilmemiş olan organik tuzsuz biber salçamız, bebek ek gıdaya uygundur. Biberler, domatesler kadar alerjik değildir. Bebeklerinize 6. ay itibariyle 3 gün kuralına uyarak verebilirsiniz. Gönül rahatlığıyla biberli ve biber salçalı yemekler hazırlayabilirsiniz. Bebekler için tarım ilacı içerebileceklerinden dolayı konvansiyonel domates ve biberler yerine, organik domates ve organik biber tercih etmeniz çok daha faydalı olacaktır. Şimdiden afiyet olsun!

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
Geri Bildirim Ver