Ögem Orta Boy Çöp Poşet 20'li Rulo 5 Paket 55x60 Cm Siyah

120 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
140,55 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ögem Orta Boy Çöp Poşet 20'li Rulo 5 Paket 55x60 Cm Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: S&GOKCEGRUP Satıcı Ünvanı: GÖKCE GRUP PLASTİK AMBALAJ HAM MADDE KAĞIT GIDA OTOMOTİV İNŞAAT ÇELİK İMALAT SANAYİ VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0399081018100001 Vergi Kimlik Numarası: 3990810181
    Bu ürün S&GOKCEGRUP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ögem Orta Boy Çöp Poşet 55x60 cm 20'Li Rulo 5 Paket

Ürün Özellikleri

  • Ebat Orta
  • Paket İçeriği 10'lu
Geri Bildirim Ver

Ekonomik Ögem Orta Boy Çöp Poşet 20'li Rulo 5 Paket

Hemen her yerde kullanılan 55x60 çöp poşeti, çöplerin güvenli ve hijyenik bir şekilde taşınmasını garanti eder. Buna ek olarak aynı zamanda kullanıcıların mahremiyetini de destekler. Ancak kimi zaman çöp poşeti seçiminde hatalar yapılabilir. Bu açıdan yetersiz ve çöp depolamak için uygun olmayan poşetleri tercih etmeniz önemlidir. Çünkü çok ince ve ilk kullanıldığında kolayca delinebilen veya yırtılabilen çöp poşetleri, size çöp taşıma aşamasında sorun yaratır. Bunun yanı sıra küçük ve çöp torbası ile uyumsuz olduğundan çöp poşeti de kullanmamanız gerekir. Bu yüzden boyutları göz önünde bulundurmanız önemlidir. Ögem orta boy çöp poşet 55x60 cm 30 lt 20'li rulo 5 paket ise kalın bir yapıya sahiptir. Ayrıca ofis ve evlerde rahatlıkla kullanılabilir.

  • Kalın Yapılı
  • Ekonomik Fırsat
  • Yırtılmayan ve Delinmeyen Özellik

Ögem Orta Boy Çöp Poşet

Ögem Orta Boy Çöp Poşet

Genel olarak evsel atıklar başta olmak üzere Ögem orta boy çöp poşet 55x60 cm 30 lt 20'li rulo 5 paket özellikleri ile tüm atıkların toplanmasını kolaylaştırır. Kullanıcılara rulo halinde verilen çöp poşetlerinin açılıp kapanması da çok kolaydır. Orta boy çöp poşet 55x60 20'li rulo şeklinde satıldığı için de uygun fiyatlı bir üründür. Modern üretim teknolojisi sayesinde bu 15342005 çöp poşeti biyolojik olarak parçalanabilir şekilde üretilmektedir. Ağır çöpleri taşırken yırtılmaya ve patlamaya karşı dayanıklıdır. Ayrıca bu çöp torbaları pratik kullanım da sunar. Kullandığınız yaşam alanında düzenli çöp toplama sağlayarak hijyenik ortamın oluşmasına katkı sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda bu ürün sayesinde yırtılma ve patlama gibi durumlarla karşı karşıya kalınmaz. Böylece çöp suyunun etrafa akmasını önlerler. Bu açıdan çöplerin uygun şekilde depolanmasını garanti eder.

Ögem Orta Boy Çöp Poşet ile Pratik Kullanım

Ögem Orta Boy Çöp Poşet ile Pratik Kullanım

İnsanlar için uygun çöp toplamayı ve hijyen sağlamayı kolaylaştıran ögem orta boy çöp poşet 55x60 cm 30 lt 20'li rulo 5 paket içeriği ile pratik bir kullanım sağlar. Bu tip torbalar öncelikli olarak ev kullanımı ve atık miktarı az olan alanlar için üretildiğinden tercih edilmektedir. Ofislerde ve kalabalık alanlarda ise masa üstünde kullanmak amacıyla tercih edilir. Kapasite olarak ortalama bir çöp tutan bu ürün, işlevsel özelliği ile öne çıkar. Bu açıdan bu çöp poşetleri çok büyük ya da küçük değildir. Kalın malzemeden üretilmiş olması ise çöpleri sızdırmaz ve sizi zor durumda bırakmaz. Ayrıca markanın amaçları bu poşetleri geri dönüşümsüz ve doğaya zarar vermeden üretmektir. Kaliteli malzemelerden üretilen bu çöp torbaları, kullanıcılara kolaylık ve rahatlık sağlarken çevrenin korunmasına da yardımcı olur.

Ögem Orta Boy Çöp Poşet Özellikleri ve Fiyatları

Ögem Orta Boy Çöp Poşet Özellikleri ve Fiyatları

Kullanılan en yaygın temizlik malzemelerinden biri orta boy çöp torbasıdır. Evin hem içinde hem de dışında yaygın olan Ögem orta boy çöp poşet 55x60 cm 30 lt 20'li rulo 5 paket kullanımı da oldukça kolaydır. Ayrıca taşınacak çöpün en iyi şekilde taşınmasını sağlamak amacıyla kalın bir yapıda üretilir. Normal koşullarda geri kazanılabilen bir ürün olan bu çöp poşeti 55x60 boyutlarında yapılmaktadır. Bu açıdan orta boy çöp torbası hem ev hem de ofis kullanımı için uygundur. Bu ürüne ulaşmak ve Ögem orta boy çöp poşet 55x60 cm 30 lt 20'li rulo 5 paket yorumları ve değerlendirmelerine ulaşmak için ise Trendyol'u ziyaret edebilirsiniz.