Okuma Magda Air 2 M 30-170 gr Tek Parça Tai Rubber Kamışı

3.956,06 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.511,96 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.531,82 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.555,80 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.567,22 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Okuma Magda Air 2 M 30-170 gr Tek Parça Tai Rubber Kamışı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DenizPusulasi Satıcı Ünvanı: ÜZEYİR ÇIRPAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2520037446
    Bu ürün DenizPusulasi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Okuma Magda Air 2,00 mt 30-170 gr Tek Parça Tai Rubber Kamışı Ürün Kodu Boy Parça Sayısı Atış Ağırlığı 58097 2,00 cm 2 30-170 gr Okuma Magda Air Tai Rubber kamışında Okuma patentli UFR TIP teknoloji tasarımı ve mükemmel bükülme aksiyonu için tümüyle tek parça tasarımı kullanıldı. - İnce yüksek modüllü karbon gövde ve çapraz karbon kaplama takviyesi. - Tai Rubber kamışında Okuma patentli UFR TIP teknoloji tasarımı. - Mükemmel kavis için tümüyle tek parça tasarım. - Fuji K-concept dolanmayı önleyen çerçeveler ve Alconite halkalar. - Tüm slow jig kamışında spiral halka tasarımı. - Fuji makine yatağı. - Ergonomik, sert EVA saplar. - Premium kalite bez çanta paketi.
Geri Bildirim Ver