oleas Hdd Kutusu Harddisk Kutusu 2.5" Sata Usb Slim Ssd Kutusu

84,27 TL

Ürün Bilgileri

oleas Hdd Kutusu Harddisk Kutusu 2.5" Sata Usb Slim Ssd Kutusu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PeraBilgisayar Satıcı Ünvanı: PERA ELEKTROMARKET DIŞ TİCARET İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0728066357400001 Vergi Kimlik Numarası: 7280663574
    Bu ürün PeraBilgisayar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Oleas SD077 2.5" USB 2.0 Taşınabilir Disk Ergonomik Tasarım Taşınabilir diskler söz konusu olduğunda dikkat edilmesi gereken husus cihazınızın hafifliği ve tasarımı olmalıdır. Ürünü satın almadan önce mutlaka cihazın taşınmaya elverişli bir tasarıma sahip olup olmadığına bakılmalıdır. Oleas, hafif ve zarif tasarımı ile hemen her tür çanta içerisinde rahatlıkla taşıyabileceğiz kadar ergonomik bir dizayna sahiptir. Geniş Depolama Alanı Tam 320 GB kapasiteli hafıza alanına sahip olan Oleas diskiniz ile iş, okul ve hobi alanları ile ilgili tüm veri ve dosyalarınızı depolayabileceğiniz kadar geniş bir alan sizlere sunulmaktadır. Hediyeli Kılıf Fırsatı Disklerin taşınabilir olması özellikle yoğun bir iş hayatı bulunan kişiler için büyük bir önem taşımaktadır. Taşıma sırasında diskinizin başına bir şey gelmesini önlemek ve verilerinizi çok daha iyi muhafaza edebilmeyi sağlayabilmek adına firma tarafından sizlere hediye olarak taşıma kılıfı verilmektedir. USB Bağlantı Arayüzü USB bağlantısı her bilgisayar ile uyumlu olduğundan tek bir kablo yardımıyla her bilgisayardan verilerinize erişmeniz mümkün hale getirilmiştir. 2 Yıllık Garanti Kapsamı Ürün, tüm kalite kontrollerini başarı ile tamamlamış ve güvenle sizlerin kullanımına sunulmuştur. Ancak olası herhangi bir problem yaşanmadı halinde 2 yıl geçerli olan garanti kapsamına dahil edilerek tüm tamir işlemleri bizzat firma yetkilileri tarafınca, sizden herhangi bir ücret talep edilmeksizin yapılacaktır. Pratik Kullanım İmkanı Son derece hafif ve zarif tasarımı ile yanınızda taşımanızı oldukça kolay bir hale getiren diskinizi tek bir kablo aracılığı ile bilgisayarınıza bağladığınız takdirde rahatlıkla tüm verilerinize erişmeniz mümkün hale gelecektir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver