OltutaşıMarket 925 Ayar Gümüş Fizyon Püskül 10 cm

620 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

OltutaşıMarket 925 Ayar Gümüş Fizyon Püskül 10 cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OltutaşıMarket Satıcı Ünvanı: AZRA KUYUMCULUK TEKSTİL BİLGİSAYAR ELEKTRİK ELEKTRONİK HEDİYELİK EŞYA PAZARLAMA TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzurum Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0127029374200018 Vergi Kimlik Numarası: 1270293742
    Bu ürün OltutaşıMarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 10 cm 925 Ayar Gümüş Fizyon Püskül sipariş verdiğinizde 925 ayar gümüş düğüm gizleme aparatı ile birlikte göndereceğiz.
  • Müşterilerimize mümkün oldukça uygun fiyata sunabilmek için hediye paketinde göndermiyoruz. Özellikle hediye paketi isterseniz sipariş verdikten sonra lütfen "Satıcıya Sor" bölümünden mesaj ile bildiriniz.
  • Stok Kodu : 0610GMS0100KM Ana Malzeme : 925 ayar gümüş Uzunluk : 100 mm ± Ortalama Ağırlık : 6,00 gr. ± Figür : Oval Kaç Dallı : 2 Dal fizyon Hediye Paketi : "Satıcıya Sor" Bölümünde mesaj gönderdiğinizde hediye paketi yapılabilir. Hazırlanma Süresi : 1 – 2 İş Günü GÜMÜŞÜN FAYDALARI NELERDİR? 1- Kötü enerjiyi uzaklaştırır: Gümüş aksesuarların ve süs eşyalarının olduğu ortamdan kötü enerjiler uzaklaşırken, yerine pozitif duygular geliyor. 2- Antibakteriyel ve Hijyeniktir: Bu elementin en önemli özelliklerinden biri antibakteriyel olması. Bu nedenle öteden beri çatal ve bıçak başta olmak üzere birçok mutfak gerecinin üretiminde kullanılmıştır. 3- Vücuttaki elektriği alır: Vücuttaki fazla elektriği alan gümüş, insanların deşarj olmasını sağlar. 4- Radyasyona karşı etkilidir: Gümüşün az bilinen faydalarından biri de radyasyonu önlemesidir. 6- İyileşme sürecini hızlandırır: Hücreleri yenileyen gümüş, çok daha kısa sürede iyileşmemize yardımcı oluyor. Bakterileri öldüren gümüş açık yaraların daha hızlı kapanmasını sağlıyor. 9- Kan akışını hızlandırır: Gümüş takılar takmak kan akışını ve metabolizmayı hızlandırır. 10- Sindirime yardımcıdır: Kan akışının ve metabolizmanın hızlanması ile birlikte mide de hızlı çalışır. Gümüş, sindirime yardımcıdır ve hazımsızlık şikayetlerinin azalmasında etkilidir. 11- Enerji verir: İngiltere’de yapılan bir araştırmanın sonunda elde edilen bulgulara göre, gümüş takı ve aksesuar kullanan insanlar kendilerini çok daha enerjik hissediyor. 12- Stresi azaltır: Gümüş hem stresi hem de kaygıyı azaltıyor. 14- Tüberküloza iyi gelir: Akciğer sağlığını olumlu etkileyen gümüş, tüberküloza iyi gelen elementlerden biridir. 15- Kaşıntıyı gideriyor: Gümüş, paraneoplastik kaşıntı rahatsızlığının tedavisinde de etkilidir. 16- Etkili bir dezenfektandır. MİSYONUMUZ Önceleri şahıs firması idik. Sonra Azra Kuyumculuk Ltd. Şti. ismi ile 2005 yılında kurumsallaştık. 1962’den beri kuyumculuk sektöründe altın, gümüş ve oltu taşı işlemeciliğinde imalatçı firmayız. Bu nedenle “Babadan Oğula” işletme diyebiliriz. Bu deneyim ve tecrübe ile işinde uzaman kadromuzla el emeği göz nuru takı ve tesbih üretiyoruz. Dolayısıyla tecrübemizi yeni nesillere aktarmak için zor da olsa, eleman yetiştirmeye devam ediyoruz. “Müşteri Memnuniyeti Önceliğimizdir” sloganıyla e-ticaret mağazalarımızla perakende ve toptan satış olarak müşterilerimizin hizmetindeyiz. Bu yüzden “Memnun Müşteri” kitlemiz gün geçtikçe artıyor. Bu takdir sayesinde işimizi her zaman bir adım ileriye taşımayı vazife olarak biliyoruz.

Ürün Özellikleri

  • Taş Cinsi Yok
  • Materyal Gümüş
  • Renk Gümüş
  • Desen Ajurlu
Geri Bildirim Ver