Omo Toz Çamaşır Deterjanı Sık Yıkananlar Zorlu Lekeleri Ilk Yıkamada Çıkarır 5 Kgx1

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
279,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
332,40 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
550 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
389,77 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Omo Toz Çamaşır Deterjanı Sık Yıkananlar Zorlu Lekeleri Ilk Yıkamada Çıkarır 5 Kgx1

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Unilever Satıcı Ünvanı: MNK GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622047387500015 Vergi Kimlik Numarası: 6220473875
    Bu ürün Unilever tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 8690637971372

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 4,5 - 6 kg
  • Form Toz
  • Yıkama Sayısı 31 - 45 Yıkama
  • Paket İçeriği Tekli
Geri Bildirim Ver

Omo Deterjan Sık Yıkananlar 5 kg

Kullanılan kıyafetlerin temiz olması ve gün içinde hoş kokular barındırması büyük bir önem taşır. Omo deterjan sık yıkananlar 5 kg ürün, bu amaç için özen ile üretilerek müşteri beğenisine sunulur. Her yıkamada çamaşırlarınız üzerinde gözle görülür bir düzeyde temizlik olanağı sağlar. Beyaz ve renkli tüm kıyafetler için kullanım özelliği bulunan bir toz deterjan ürünüdür. Kısa programda dahi mükemmel sonuçlar elde ederek müşteri beğenisini toplar. Ferah kokusu ile her zaman temiz ve mis kokulu hissetmenize yardımcı olur. Az miktarı bile lekeleri çıkarmaya yeterli olduğu için tasarruf etmenizi de sağlar. Doğru ve uygun kullanım sonucu ürünün etkisi kısa zamanda görülür. Siz de bu ürünü tercih ederek inatçı lekelerden kurtulabilir ve kolaylıkla tek yıkamayla temiz görünümler elde edebilirsiniz.

  • Uzun süreli kullanım
  • Ferahlık hissi
  • Derinlemesine temizlik

Omo Sık Yıkananlar 5 kg ile Derinlemesine Temizlik

Omo Sık Yıkananlar 5 kg ile Derinlemesine Temizlik

Omo sık yıkananlar 5 kg toz deterjan derinlemesine bir temizlik performansı sağlayarak kısa zamanda tercih haline gelir. Tüm kirleri, lekeleri ortadan kaldırır ve mis kokusu sayesinde temizlik hissini gün boyu kıyafetlerinizde hissedebilirsiniz. Çamaşırların rengini soldurmadan yıkama imkanı sunar. Kıyafetlerinize canlı ve parlak bir görünüm vererek yeni gibi durmasına yardımcı olur. Hayatınızı kolay ve konforlu hale getirmek için özenle tasarlanan bu ürünü tercih edebilirsiniz. Doğada çözünebilen içeriklere sahip zengin bir formülü bulunur. Tüm detayları düşünülerek özenli bir şekilde tasarlanır. Çıkmaz diye düşündüğünüz tüm inatçı lekeler ile savaşır. Omo deterjan sık yıkananlar 5 kg kullananlar da yorumlarda bu işlevsel ürün hakkındaki memnuniyetinden söz eder. Omo toz deterjana yapılan yorumlara göz atabilir ve ürünün tüm özelliklerini, müşteri deneyimlerini ve daha fazlasını öğrenebilirsiniz.

Omo Matik Sık Yıkananlar Toz Deterjan 5 kg Yorumları

Omo Matik Sık Yıkananlar Toz Deterjan 5 kg Yorumları

Omo Matik sık yıkananlar toz deterjan 5 kg ürün makinenizde kısa ve uzun programda yıkayacağınız kıyafetleriniz için kusursuz bir temizlik olanağı sunar. Kalıcı ve hoş kokusu sayesinde kıyafetler üzerinde uzun süren bir parfüm etkisi yaratır. Tüm kumaş seçenekleri için kullanıma uygundur. Çamaşırlara zarar vermez ve yıpranmalarını büyük ölçüde engeller. Ürün, 5 kg ağırlığında olup uzun süreli kullanım için oldukça idealdir. Toz deterjanı çamaşır makinenizin ilgili bölümüne uygun miktarda koymanız uygulama için yeterli olur. Ürün hakkında yorum ve değerlendirmeler bulunur. Eğer bu yorum ve değerlendirmeleri merak ederseniz Omo deterjan sık yıkananlar 5 kg yorumları bölümünden göz atabilirsiniz ve bu sayede toz deterjan ürünü hakkında fikir edinebilirsiniz. Dilerseniz siz de yorum ve değerlendirmede bulunabilir ve ürün özelliklerini detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Omo Toz Deterjan Fiyatları

Omo Toz Deterjan Fiyatları

Toz deterjan seçimi yapılırken yüksek temizlik performansına sahip olması ve inatçı lekeleri çıkarması büyük ölçüde önemlidir. Omo sık yıkananlar 5 kg fiyatı ürünün kalitesi ve müşteri için uygun olup olmadığı göz önünde bulundurularak belirlenir. Kalite ve özenle üretilerek müşteri beğenisine sunulur. Yalnızca çamaşır makinesi için kullanım özelliği bulunur. Düzenli kullanım sonucu etkisi gözle görülür bir düzeydedir. Kıyafetlere canlılık ve parlaklık katması ile bilinir. İlk günkü gibi yeni ve temiz kokulu kıyafetler sayesinde ferah bir gün geçirmenizi sağlar. Kıyafetlerinizin esnemesine ya da daralmasına sebep olmaz. Doğal formüller ve doğada çözünen içerikler kullanılarak kalite ile üretilir. Kullanışlı özellikler ile avantajlara sahiptir. Dilerseniz toz deterjan ürünü hakkında yapılan yorum ve değerlendirmeleri inceleyebilir; ürüne Trendyol güvencesi ile kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.