OnlineBahçem Tüplü Leylandi Fidanı-30 Cm Üzeri

193,44 TL

Ürün Bilgileri

OnlineBahçem Tüplü Leylandi Fidanı-30 Cm Üzeri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OnlineBahçem Satıcı Ünvanı: SABİT KADİR TAŞUCU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Vergi Kimlik Numarası: 8300377688
    Bu ürün OnlineBahçem tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gönderilecek Ürün Gelişim ve Meyve Özellikleri Tüplü fidanları yılın 12 ayı boyunca rahatlıkla dikebilirsiniz.Melez Servi olarak adlandırılan bitki iki ayrı tür olan Chamaecyparis nootkatensis (Alaska Sediri) ve Cupressus macrocarpa’nin (Monterey Servisi) melezidir. Kozalaklarının büyük, piramidal veya sütun şekli ile tohumlarının yüzeyinde reçine kabarcığı bulunmasını macrocarpa’dan
  • sürgün ve yapraklarının yassı, yaprak büyüklüğü ve dizilişini ise nootkatensisi’den almıştır. 20-25 m boy ve konik bir tepe yapar. Her dem yeşil, pul yaprakları 4 köşeli ve koyu yeşil renklidir. Yaprakları koku yayar. Sürgünleri ince ve narindir. Piramit formlu büyürler. Park ve bahçelerde rüzgâr perdesi ve çit olarak kullanılmaktadırlar. Gönderilecek Fidan Gelişim Bilgileri -Fidanı Aylara Göre Bitkinin Yaprak Durumu:Yaprakları kışın dökmeyen bir bitkidir -Fidan Gönderimi:Tüplü dört mevsim dikimi yapılabilen tüplü canlı bitki gönderilmektedir. Fidanlar etiketli, faturalı orjinal fidan kolisinde belirtilen kargo firması ile gönderilmektedir. Fidan yaşı maksimum 1, boy aralığı 40-70 cm arasında gönderilmektedir. Fidanın boyu gönderildiği aya göre kısa veya uzun olabilir. -Gönderilecek Fidan Tavsiye Edilen Dikim Rakımları:Hobi amaçlı her bölgeye dikebilirsiniz. (Çok yüksek rakımlarda iç mekanda)-Fidanı Mesafesi:Fidan arası 2 metre olacak şekilde dikebilirsiniz. -Fidanı Üretim Metodu:Doku kültürü veya çelik yöntemi ile üretilmiş fidanlardır. -Gönderilecek Ürün Saksı İçerisinde Yetiştirilebilir mi?Asgari 10-15 litrelik saksı içerisinde yetiştirilebilir. -Tavsiye Dikim Yerleri:Saksı, gölge, yarı gölge, güneşli alanlar. -Fidanı Sulaması:Dış mekanda baharla beraber 15 günde 1 sulama. Kışın kurak geçen yıllarda sulama yapılabilir. -Fidan Dikiminde Yapılması Gerekenler:Fidan dikiminde güneşin az olduğu günün erken saatlerini veya öğleden sonraki vakitleri tercih etmenizde her zaman fayda vardır. Fidan çukurunu en boy yükseklik olarak 60 cm açınız ve fidanı toprağı dağılmayacak bir şekilde torbasından veya saksısından çıkartınız. Dikilecek fidan üzerinde aşı noktası var ise aşı noktası güneye bakacak ve aşı noktası toprak üzerinde 3-5 cm kalacak şekilde dikim dikim işleminizi yapınız. Hayvansal gübre kullanımı steril olmadığı sürece yapmayınız. Zira kurt larvaları, yabancı ot tohumları hayvansal gübrelerin içerisinde rahatlıkla barınabilmektedir.
Geri Bildirim Ver