Opinel Picnic Plus 4'lü Set

1.096,11 TL
Son 3 ürün!

Ürün Bilgileri

Opinel Picnic Plus 4'lü Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BiyikliTobacco Satıcı Ünvanı: MURAT KUŞKU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5980667002
    Bu ürün BiyikliTobacco tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Opinel Picnic Plus 4'lü Set Picnic Plus 4'lü setinde. No.08 Katlanır bıçak, çatal aparatı, kaşık aparatı ve setiniz için taşıma çantası olarak da kullanılabilen çift kullanımlı mikrofiber peçete bulunur.Picnic+ çatal bıçak takımları, hareket halindeyken yemek pişirmek ve kampta yemek pişirmek için akıllı ve dayanıklı aksesuarlardır. Yürüyüş, hafta sonu piknikleri veya günlük öğle yemekleri için mükemmel olan Picnic+ seti, çatal ve/veya kaşık parçasını yerinde tutmak için No.08 katlanır bıçağımızdaki Virobloc güvenlik halkasını kullanır.İster günübirlik bir yelken gezisine çıkıyor olun, ister ülke çapında bir yolculuğa çıkın, ister kamp ateşinin yanında akşam yemeği hazırlayın, ister sadece yürüyüş ortasında bir atıştırmalık molasına ihtiyacınız olsun, Nomad koleksiyonu sizi her yerde takip edecektir. Hafif ve çok yönlü olacak şekilde özel olarak tasarlanan Nomad koleksiyonu, açık havada yemek yemeyi kolaylaştıracak çeşitli ürünlerden oluşuyor! Özellikler Kompakt, hafif ve taşınabilir. Komple set 3,4 ons ağırlığındadırUçlar, Crica 2000 Virobloc güvenlik halkasıyla donatılmış tüm ahşap saplı No. 08 bıçaklarla uyumludur.Tek kullanımlık çatal bıçak takımının yerini alacak şekilde tasarlanmıştır Paket içeriği 08 Katlanır BıçakÇatal EkiKaşık EkiMikrofiber Peçete/Taşıyıcı Özellikler Bıçak Uzunluğu: 8,5 cmBıçağın Toplam Uzunluğu: 19,5 cmBıçak Çeliği: Sandvik 12C27 Paslanmaz ÇelikBıçak Sapı Malzemesi: Zeytin AğacıAğırlık: 96 gr Fransa'da imal edilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver