Oriflame Signature Edt 75 ml Erkek P Buarfümü

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
513,85 TL
2 Adet ve Üzeri 35 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.750 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
50 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Oriflame Signature Edt 75 ml Erkek P Buarfümü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TREND KOZMETİK AVM Satıcı Ünvanı: MHR KOZMETİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0620153688200001 Vergi Kimlik Numarası: 6201536882
    Bu ürün TREND KOZMETİK AVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Odunsu ve meyvemsi kokusuyla signature, karizmatik erkeklerin tercihi
  • orjinalliğini armuttan, yaratıcılığını hindistan cevizinden, şıklığını vetiverden alan signature yaratıcı ve özgün kişiliğin ifadesi Ürün %100 orijinaldir.Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Hacim 75 ml
  • Koku Türü Odunsu
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Oriflame enucuzavn034 Signature Edt 75 ml Erkek Parfümü

Oriflame 75 ml Signature Edt erkek parfümü odunsu notalara eşlik eden hafif meyvemsi bir kokuya sahiptir. Signature Edt parfümün aroması büyüleyici bir etki yaratır. Oriflame 75 ml Signature Edt erkek parfümü benzersiz kokusu sayesinde kullanıcısının özgüvenini artırır; sosyal ortamlarda kişinin güvenini yükseltip kendinden emin olmasına yardımcı olur. Oriflame Signature Edt parfüm bilek, şakak, boğaz bölgesi, dirsek ve kulak çevresine sıkıldığında daha kalıcı bir hâle gelir ve gün boyu güzel kokulmasına yardımcı olur. Soğuk havalar, parfümlerin etkisinin çabuk gitmesine neden olur ancak odunsu ve oryantal kokular kış aylarında dahi etkisini kolay yitirmez. Odunsu kokuya sahip Oriflame 75 ml Signature Edt erkek parfümü genellikle kış ayları için daha uygun, kalıcı bir parfümdür.

  • Odunsu ve meyvemsi bir kokudur.
  • 75 ml’dir.
  • Parfüm cam şişededir.

Oriflame 75 Ml Signature Edt Erkek Parfümünün Kokusu Nasıldır?

Oriflame 75 Ml Signature Edt Erkek Parfümünün Kokusu Nasıldır?

Oriflame Signature Edt erkek parfümün üst notaları armut, nektarin ve biber, orta notaları hindistan cevizi ve sedir, temel notaları ise vanilya, vetiver, kehribar ve misktir. Genel olarak Oriflame 75 ml Signature Edt erkek parfümü odunsu meyvemsi kokuya sahip son derece kaliteli ve kalıcı bir parfümdür. Oriflame Signature Edt özellikle armut, taze baharat ve odunsu kokunun yoğun olduğu maskülen bir kokuya sahiptir. Sonbahar ve kış aylarında tercih edilebilecek bu parfüm son derece güçlü ve etkilidir. Oriflame 75 ml Signature Edt erkek parfümü gibi güçlü kokular tüvit, yün ve deri gibi kumaşlarla uyumludur ve ilgili kumaşlar üzerinde daha kalıcı hâle gelir. Bu nedenle Oriflame 75 ml Signature Edt erkek parfümü genellikle soğuk havalarda tercih edilen egzotik ve odunsu kokudur.

Oriflame Cam Şişe Signature Erkek Parfümü Kimler İçindir?

Oriflame 75 ml Signature Edt erkek parfümü baharatlı maskülen bir koku olduğu için genellikle erkekler tarafından tercih edilir ancak parfüm cinsiyet fark etmeksizin kullanılabilir. Oriflame Signature Edt parfümünü, içeriğindeki odunsu ve meyvemsi güçlü kokulardan hoşlanan kişiler severek kullanır. Oriflame 75 ml Signature Edt erkek parfümü günlük olarak veya gece davetlerinde tercih edilebilir. Oriflame 75 ml Signature Edt erkek parfümü zamansız bir koku olmasına rağmen güçlü bir koku olduğu için genellikle kış mevsimlerinde kullanılır. Kışlık kumaşlar üzerinde Oriflame Signature Edt daha kalıcı hâle gelir. Oriflame 75 ml cam şişe Signature Edt erkek parfümü kaliteli ve kalıcı bir parfümdür. Oriflame 75 ml Signature Edt erkek parfümü fiyat performans ürünüdür ve Trendyol’un uygun fiyat politikasıyla Oriflame Signature Edt parfüm düşük ücretlerle satın alınabilir.

Oriflame Odunsu Meyvemsi Erkek Parfümünün Özelliği Nedir?

Oriflame 75 ml Signature Edt erkek parfümü eşsiz kokusu, kalıcılığı ve fiyat performans ürünü olmasıyla öne çıkar. Son derece kalıcı bir koku olan Signature Edt şakak, kulak çevresi, boyun ve bilek gibi yerlere sıkıldığında daha da kalıcı hâle gelerek kullanıcılarının gün boyu güzel kokmasını sağlar. Odunsu kokusu ve maskülenliği ile Oriflame 75 ml Signature Edt erkek parfümü cinsiyet fark etmeksizin herkes tarafından kullanılabilir. Oriflame Signature Edt parfüm genellikle erkekler tarafından tercih edilmesine rağmen unisex bir kokudur. Kalıcı, kaliteli ve egzotik bir kokuya sahip Oriflame 75 ml Signature Edt erkek parfümü sevdiklerinize hediye edilebilecek harika bir üründür. Siz de Oriflame 75 ml Signature Edt erkek parfümünü Trendyol’un internet sitesi ya da uygulaması üzerinden birkaç tıkla satın alabilirsiniz. Ürünü daha önceden satın alan kişilerin görüş ve deneyimlerinden yararlanmak için Oriflame 75 ml Signature Edt erkek parfümü yorum kısmına göz atabilirsiniz.