Oriflame Signature Edt 75 Ml Erkek Parfümü

505 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
2 Adet ve Üzeri 35 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.059,05 TL659,05 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Oriflame Signature Edt 75 Ml Erkek Parfümü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TREND KOZMETİK AVM Satıcı Ünvanı: MHR KOZMETİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0620153688200001 Vergi Kimlik Numarası: 6201536882
    Bu ürün TREND KOZMETİK AVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Odunsu ve meyvemsi kokusuyla Signature, karizmatik erkeklerin tercihi. Orjinalliğini armuttan, yaratıcılığını hindistan cevizinden, şıklığını vetiverden alan Signature yaratıcı ve özgün kişiliğin ifadesi.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Hacim 100 ml
  • Koku Türü Odunsu
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Oriflame eskozmetik32 Signature Edt 75 ml Erkek Parfümü

Oriflame Signature 75 ml EDT erkek parfümü, çarpıcı kokusu sayesinde bulunduğunuz her ortamda dikkat çekmenizi sağlar. Ürün dünyaca ünlü kozmetik markası olan Oriflame kalitesini yansıtır. Parfümün içeriğinde birbirinden farklı notaları bulabilmeniz mümkündür. Bu hoş koku her tarza kolaylıkla uyum sağlayabilir. Böylece Oriflame Signature EDT parfümü; davetlerde, partilerde ve günlük yaşamda kullanabilmeniz mümkündür. Söz konusu parfüm, kendinizi bakımlı ve çekici hissetmenize yardım eder. Esans oranı yüksek olan bu ürün, son derece kalıcıdır. Parfüm şık şişesi ile kullanıcılara sunulur. Bu şişe kokunuzu her zaman yanınızda taşımanıza olanak sağlar. Oriflame Signature 75 ml EDT, korunaklı ambalajı ile tüketicilere gönderilir.

  • Parfüm Formu: EDT
  • Şişe Hacmi: 75 ml
  • Uygunluk: Erkek

Oriflame Signature Erkek Parfümünün Özellikleri Nelerdir?

Oriflame Signature Erkek Parfümünün Özellikleri Nelerdir?

Oriflame Signature 75 ml EDT erkek parfümü, ferah bir kokuya sahiptir. Odunsu ve meyvemsi aromalarla donatılmış bu ürün, uzun süre etkisini hissettirir. Parfümün esans oranı yüksek olduğu için girdiğiniz her ortamda iz bırakmanıza yardım eder. Özenle formüle edilmiş bu hoş koku, kendinize özgü bir tarz yakalamanıza olanak sağlar. Ürün, günün ilk ışıklarından gecenin ilerleyen saatlerine kadar kalıcılık gösterebilir. Bu özelliği sayesinde sık sık parfüm tazeleme alışkanlığını ortadan kaldırır. Oriflame Signature 75 ml EDT erkek parfümü, ideal bulutlarda tasarlanan şişesi ile her zaman yanınızda taşımanız için uygundur. Kokunuzu; arabada, ofis çekmecenizde ya da çantanızda rahatlıkla gezdirebilirsiniz. Parfüm, üretim sürecinin her basamağında insan sağlığı ve kalite göz önünde bulundurularak imal edilir.

Oriflame Signature Erkek Parfümünün Kokusu Nasıldır?

Oriflame Signature Erkek Parfümünün Kokusu Nasıldır?

Oriflame Signature 75 ml EDT erkek parfümü, birbirinden farklı notaları ile hem ruhunuza hem de bedeninize hitap eder. Parfümde odunsu ve meyvemsi kokuları bulabilmek mümkündür. Ayrıca parfümün notalarında armut ve Hindistan cevizi aromalarına da rastlanır. Özgün ve yaratıcı bir ruhun ifadesi olan bu parfüm, vetiver kokusuna da sahiptir. Her zaman bakımlı, temiz ve hoş görünmenizi sağlayacak Oriflame Signature, dört mevsim kullanılabilir. Parfümün koku içeriğinde yer alan odunsu notalar, onu kış mevsimine uygun hâle getirir. Yine ürünün meyvemsi kokusu da bahar ve yaz aylarına son derece uygundur. Bu kalıcı koku, girdiğiniz her ortamda varlığınızı hissettirir. Söz konusu parfüm, kalıcı kokusu sayesinde uzun süreli kullanıma uygundur.

Oriflame Signature Erkek Parfümü Kimlere Hitap Eder?

Oriflame Signature Erkek Parfümü Kimlere Hitap Eder?

Oriflame Signature 75 ml EDT erkek parfümü, bakımlı olmayı seven tüm erkeklere hitap eder. Ayrıca bu ürünü erkek kokularından hoşlanan kadınlar da rahatlıkla tercih edebilir. Oriflame signature, yapısı gereği hem günlük yaşama hem de iş yaşamına uygundur. Ürün ofis ortamında, alışverişte, davetlerde, önemli gün ve gecelerde rahatlıkla kullanılabilir. Ek olarak bu hoş kokunun hem klasik hem de spor kıyafetlerle de uyumlu olabileceğini belirtmek gerekir. Bu sebeple Oriflame Signature parfümün, bakımlı olmayı seven tüm erkekler için ideal olduğu söylenebilir. Söz konusu parfüm neredeyse tüm kullanıcılardan tam not alır. Tüketici memnuniyeti Oriflame Signature 75 ml EDT erkek parfümü yorumlarında da net olarak görülür. Ürünün temiz ve kuru cilde uygulanması önerilir. Parfümün cilt sağlığına bilinen herhangi bir zararı yoktur. Parfüm tahriş ve kızarıklık gibi sıkıntılara neden olmaz. Ürün, her yönüyle güvenle kullanılabilir. Siz de kendinize has kokunuzla girdiğiniz her ortamda fark yaratmak için bu hoş parfümü Trendyol’dan uygun fiyatlarla sipariş edebilirsiniz.