oskar Bej Mermer Desenli Duvar Kağıdı 5m2 2049

369 TL
Boyut/Ebat: 53 x 1000
53 x 1000
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

oskar Bej Mermer Desenli Duvar Kağıdı 5m2 2049

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OSKAR YAPI Satıcı Ünvanı: OSKAR HOME YAPI İNŞAAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0648172233900001 Vergi Kimlik Numarası: 6481722339
    Bu ürün OSKAR YAPI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Wall 212 3D Single 2049 Gerçek Mermer Görünümlü Duvar Kağıdı Wall 212 3D Single Duvar Kağıdı Özellikleri
  • En : 53 cm Uzunluk : 10 mt 1 Rulo : 5m2 Vinil Suya Dayanıklı Yüzey İnsan Sağlığına Zararlı Maddeler İçermez Su Bazlı Mürekkep Kullanılmıştır Hammaddesi İthal Olup Türkiyede Üretilmiştir. TUTKAL İLE YAPIŞIR TUTKALI AYRI OLARAK SATILMAKTADIR.

Ürün Özellikleri

  • Desen 3 Boyutlu
  • Renk Bej
Geri Bildirim Ver

Oskar Bej Mermer Desenli Duvar Kağıdı 5 m² 2049

Duvar kağıtları evlerde ve iş yerlerinde ve pek çok mekanda uygulandığı zeminleri renklendirir. Bununla birlikte yapısı ve tasarımları ile ortama farklı bir görünüm ve hareket kazandırır. Duvar kağıtları özel tutkalı ile iç mekanlara uygulanır ve iyi uygulanan kaliteli bir ürün uzun ömürlü olur. Doğru uygulandığı takdirde sökülmesi aşamasında kesinlikle iz bırakmaz. Ürünü kolayca sökebilir ve yenisiyle değiştirebilirsiniz. Oskar bej mermer desenli duvar kağıdı 5 m² uzun ömürlü kullanım sağlayarak yaşam alanınıza estetik katar. Mermer desenli duvar kağıdını herhangi bir yüzey türü fark etmeksizin alçı, ahşap, beton gibi yüzeylerde kolayca kullanabilirsiniz. Ürünün uygulanabilmesi için gerekli olan koşul yüzeyin düzgün olmasıdır. Ayrıca bu model, son derece kullanışlı malzemeden üretilir ve hızlı bir şekilde uygulanabilir.

  • Kolay uygulama
  • Estetik görüntü
  • Farklı kullanım alanlarına uygunluk

Oskar Mermer Desen Duvar Kağıdı Özellikleri

Oskar Mermer Desen Duvar Kağıdı Özellikleri

Oskar mermer desenli bej renkli duvar kağıdı, 5 m² ölçülerindedir. Mermer desenli bej duvar kağıdının en ölçüsü 53 cm, uzunluk ölçüsü 10 metredir. Ürün 1 top ruloyu içerir. Suya dayanıklı ve silinebilir yapıdaki ürün, kaliteli vinil malzemeden üretilir. Güvenle kullanılabileceğiniz duvar kağıdının üretim aşamalarında insan sağlığına zararlı hiçbir madde kullanılmaz. Modelin renklendirmesi aşamasında su bazlı mürekkep kullanılır. Ürünün ham maddesi ithal olup duvar kağıdının üretim aşamalarının tümü Türkiye’de tamamlanır. Oskar marka bej renkli mermer desen duvar kağıdı 5 m² tutkal ile kolay bir şekilde yapıştırılabilir. Duvar kağıdının bej zemin üzerine beyaz dalgaları ve sarı renkteki çatlatmaları, sade ve duru bir mermer görünümü verir. Elde edilen sade ve zarif hava ile yaşam alanınıza estetik katabilir, dekoratif ve şık görünümü dilediğiniz alanda yakalayabilirsiniz.

Oskar Bej Mermer Desenli Duvar Kağıdı 5 m² Yorumları

Oskar Bej Mermer Desenli Duvar Kağıdı 5 M² Yorumları

Oskar bej mermer desenli duvar kağıdı 5 m² yorumları ve ürünü kullananların paylaşımları incelendiğinde ürünün görselde görüldüğü şekliyle ulaştığı ve kaliteli bir imaj yarattığı görülür. Duvar kağıdını kullananlar, memnuniyetlerini dile getirirken aynı zamanda ürünü tavsiye eder. Ürün uygulandığı alanda estetik bir görüntü oluşturur. Bej renkteki duvar kağıdı mermer desenli görünümü sayesinde doğallığı ve sadeliği yansıtır. Mermer desenli bu ürünü odanızın ister tamamına ister belirli alanlarına uygulayabilirsiniz. Çeşitli kullanım teknikleriyle mekanları farklılaştırabilir, odanızın havasını kolayca değiştirebilirsiniz. Duvar kağıdı uygulandığı alana şık bir görünüm kazandırır. Ayrıca ürün düz bir zemine kolayca yapışabilir. Yırtılmaz yapıdaki kağıt, doğru kullanıldığı sürece deforme olmaz. Oskar marka mermer desenli ve bej renkli duvar kağıdını ilk defa uygulasanız da kolay uygulama özelliği sayesinde yırtılmadan ürünü kolayca yapıştırabilirsiniz.

Cazip Oskar Bej Mermer Desenli Duvar Kağıdı 5 m² Fiyatı

Cazip Oskar Bej Mermer Desenli Duvar Kağıdı 5 M² Fiyatı

Oskar bej mermer desenli duvar kağıdı 5 m² fiyatı, ürünün sağladığı avantajlar, kalitesi, uygulama kolaylığı ve tasarımı gibi özellikleri ile ekonomik bir şekilde belirlenir. Model temizlenebilir olması sayesinde her zaman temiz bir kullanım imkanı sunar. Sigara içilen alanlarda sigara dumanının duvarlarda bıraktığı iz, mermer desenli bu ürün sayesinde belli olmaz. Kirlendiğini düşündüğünüz takdirde kolayca duvar kağıdını silebilir ve her daim yeni gibi kullanabilirsiniz. Bununla birlikte evde duvarlara resimler yapan çocuğunuz rahatlıkla yaratıcılığını konuşturabilir. Oskar bej mermer desen duvar kağıdını kolayca temizleyebilirsiniz. Ürünün deterjansız temiz ve nemli bir bezle silinmesi yeterlidir. Böylece ürünü uzun yıllar severek kullanabilirsiniz. Oskar marka mermer görünümlü duvar kağıdını deneyimleyenlerin yorumlarını inceleyebilirsiniz. Ürüne Trendyol üzerinden avantajlı fiyatlarla sahip olarak hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.