Osram 9.4w Uzaktan Kumandalı Led Ampul Rgbw E27

199 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
199,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Osram 9.4w Uzaktan Kumandalı Led Ampul Rgbw E27

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Çodur Elektrik Aydınlatma Satıcı Ünvanı: İRFAN ÇODUR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2590297074
    Bu ürün Çodur Elektrik Aydınlatma tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • OSRAM uzaktan kumandalı renk değiştiren led ampul 9,4 watt olup evlerde standart olarak kullanılan E27 duylarla uyumludur. Yatak odası, bebek odası, lambader ve başucu lambaları için de oldukça uygundur. Uyurken hemen yanınızda bulunan kumanda sayesinde, yatağınızdan kalkmadan ışığı kapatabileceğiniz gibi, dilerseniz parlaklığını veya rengini de ayarlayabilirsiniz. Işık rengi beyaz yanmaktadır ve kumanda ile açma kapama yapılabildiği gibi aynı zamanda renk de değiştirilebilmektedir. 16 farklı renk seçeneği bulunmaktadır. İsteğe göre farklı modlarla da kullanılabilmektedir. Kumanda kullanılırken ampule doğru tutulması gerekmektedir. Flash, Strobe, Smooth ve Mode olmak üzere dört farklı modu bulunmaktadır. Flash modunda renkler arası hızlı geçişler meydana gelmektedir. Strobe modunda ise çok daha hızlı renk geçişleri olup disko veya parti ortamlarında kullanılabilmektedir. Smooth modunda ise renkler arası geçiş yavaş bir şekilde sağlanmaktadır. Mode tuşuna ise her basıldığında ise sırayla renk değişimi yapılmaktadır. Ampul herhangi bir moddayken kapatıldığında, son kaldığı renkte açılmaktadır. Daha çok küçük ve orta boyutlu odalar için uygun olup, gece lambası olarak da kullanılmaktadır. Dimlenebilir özelliği sayesinde ışığın yoğunluğu ayarlanabilmektedir. 10.000 saat yanma ömrü ile 100.000 açma-kapama ömrü bulunmaktadır ve civa içermemektedir. Isınma süresi yoktur ve anlık % 100 ışık verimliliği sağlamaktadır. Herhangi bir kuruluma gerek olmayıp, içerisinde piller olan kumandasıyla beraber gönderilmektedir. Ampul takıldığında prizi açık olarak bırakarak sadece kumanda üzerinden açma-kapama ve renk değişimi yapılabilmektedir. Led lambalar kızılötesi ve morötesi ışık yaymadıklarından sağlığa asla zararlı değildir. Led ampuller başta pahalı gibi görünse de, diğer teknolojilerdeki ampullere oranla uzun vadede daha ekonomiktir. Led lambalar (yaklaşık % 90) daha az enerji tüketerek, daha uzun kullanım ömrüne sahiptirler. Led lambalar çevre dostu yarı iletken diyot ile teknolojisi ile donatılmışlardır. Ayrıca led lambalar doğal bir ışık oluşturmakta olup, bütünüyle şoka ve titreşime dirençlidirler.

Ürün Özellikleri

  • Ampul Teknolojisi Led Ampul
  • Duy Tipi E27
  • Renk sıcaklığı Beyaz Işık
  • Güç (Watt) 9 Watt
  • Dim Özelliği Var
Geri Bildirim Ver