OTODUNYAM Ford Fiesta Uyumlu Tesla Ekran Multimedya Carplay, Navigasyon 4gb Ram 64gb Hafıza

Ürün Bilgileri

OTODUNYAM Ford Fiesta Uyumlu Tesla Ekran Multimedya Carplay, Navigasyon 4gb Ram 64gb Hafıza

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Satıcı Ünvanı: İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir:
    Bu ürün OTODÜNYAM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Android 13 - 4 GB Ram - 64 GB Hafıza - Carplay & Android Auto - Geri Görüş Kamerası Android 13 işletim sistemi 8 Çekirdekli işlemcisi sayesinde ana uygulama kullanımlarında hızlı tepkiler, Sleep mode ile anında açılma * CARPLAY : CarPlay ile direksiyon başındayken İPhone Kullanmanın en akıllı ve güvenli yoludur.Haritanıza bakın,arama yapın,mesaj gönderip alın ve sevdiğiniz müziklerin keyfini çıkarın.Hepsi aracınızın ekranında sizi bekliyor. * ANDROİD AUTO
  • Android Auto Yola Odaklanmanızı sağlayacak şekilde geliştirildi. Arabayla yol tarifi almak için navigasyonunuza dokunun veya sesli mesaj göndermek için konuşun. Hatta ellerinizi kullanmadan sevdiklerinizi bile arayabilirsiniz * Gözünüz arkada kalmadan Geniş açılı geri görüş kamerası sayesinde, aracınızın arkasındaki tüm engeller ekranınızda iken geri yönlü manevra ve sürüşlerinizin keyif ve güvenini hissedin * Aracınızın GPS anteni sayesinde Kaybolma korkusu olmadan Tüm Türkiye ve Dünya haritaları parmaklarınızın ucunda * Bluetooth özelliği ile Apple ya da Android telefonunuzu aracınız ekranına Bluetooth ile bağlayabilirsiniz. - Ekrandan arama yapabilir gelen,giden, cevapsız çağrılarınızı görebilirsiniz - Rehberinizi aktarabilir, kişilerinizi ekrandan yönetebilirsiniz. - Telefonunuzda ki müzikleri kablosuz bir şekilde dinleyebilirsiniz. * YOUTUBE Uygulaması ile hareket halinde dahi videolarınızı kesintisiz izleyebilirsiniz * SPOTİFY Ekranınıza Spotify yükleyerek en sevdiğiniz favori parçalarınızı dilediğiniz zaman dinleyebilirsiniz. * İNTERNET CANLI TV UYGULAMALARI ile ekranınızda televizyon seyredebilirsiniz. TEKNİK ÖZELLİKLER Sistem Bilgisi : Android 13 Cortex A53 8 Çekirdek İşlemciCortex A7 1.3 Ghz İşlemci 4GB RAM 64GB Hafıza . Ekran : Kapasitif Dokunmatik TESLA Ekran 1024*600 çözünürlük Dokunmatik Yüzey . Radio : 18 Kanal Kayıt Hafıza Özelliği . Bluetooth : Versiyon: Bluetooth 5.0 Eller Serbest Arama ve Ses Akışı Dahili Mikrofon Müzik ve Telefon Rehberi Paylaşımı . Ses : 10 Band Ekolayzer Ayarı 4x60W Güç Çıkışı EQ Modu: Kullanıcı \ Normal \ Caz \ Pop \ Klasik \ Rock \ Ruh \ Vokal \ Ağır . USB : USB Çıkışı Flash Bellek Üzerinden Dosya Paylaşımı Video Formatları : AVI, MKV, MP4, WMV, RMVB, MPG Müzik Formatları: MP3, WMA, WAV, AC3, OGG, FLAC Görüntü Formatları: JPEG, BMP, PNG,TIFF . Diğer Özellikler : Clear Panel Güçlü Radyo Alıcısı Dahili Wi-Fi Direksiyon Kumanda Desteği Orijinal Renk Tuş Işıklandırması Ön Kamera Desteği Araç Logosu İle Açılma Orijinal Soket Yapısı Amfi Çıkışları (RCA) 2 Yıl Garanti

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Ford Fiesta
  • Teyp Özellikleri Double
  • Ekran Boyut (inç) 12 inç
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver