Paşabahçe 6'lı Lınka Kahve Yanı Su Bardağı 420212

350,50 TL
(58,42 TL / adet)
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3. Ürüne %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
248,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Paşabahçe 6'lı Lınka Kahve Yanı Su Bardağı 420212

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LOVER'S KİTCHEN Satıcı Ünvanı: NURULLAH MENEKŞE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Batman Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6150557871
    Bu ürün LOVER'S KİTCHEN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 6'lı Lınka Kahve Yanı Su Bardağı 420212

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Ürün Tipi Kahve Yanı Bardağı
  • Parça Sayısı 6
  • Renk Beyaz
  • Hacim 115 ml
Geri Bildirim Ver

Paşabahçe 6'lı Linka Kahve Yanı Su Bardağı FMA55509

Günlük yaşantıda veya özel davetler için kullanıma uygun farklı çeşitlerde bardaklar tercih edilir. Su bardakları genellikle cam malzemeden tasarlanır. Arkadaş toplantılarında ve günlük hayatta sıklıkla tüketilen içecek çeşitlerinden biri de Türk kahvesidir. Bu kahve çeşidinin yanında su ikram etmek için özel olarak tasarlanan bardaklar, keyifli sohbetlerde kahve severlere eşlik eder. Bu bardaklar, cam malzemeden tasarlanır. Paşabahçe Linka kahve yanı su bardağı tasarım sürecinde cam teknolojilerinden faydalanılır. Linka su bardağı, tasarımı itibarıyla beğeni toplar. Ürün, çizgili dizaynı ile dekoratif bir şıklığa sahiptir. Ürünün görsel tasarımı, müşteri tercihleri ve zevki göz önünde bulundurularak belirlenir. Paşabahçe 6'lı Linka kahve yanı su bardağı FMA55509 setinde 6 adet 115 CC hacminde bardak bulunur. Modeli kendiniz ve sevdikleriniz için tercih edebilirsiniz.

  • Estetik tasarım
  • Cam su bardağı
  • Tüketim için ideal boyut

Zarif Paşabahçe 6'lı Linka Kahve Yanı Su Bardağı

Zarif Paşabahçe 6'lı Linka Kahve Yanı Su Bardağı

Kahve yanında genellikle küçük miktarda su ikramı yapılır. Paşabahçe 6'lı kahve yanı su bardağı tasarımı, bardağın çizgi dekorlu dokunuşu ile beğeni toplar. Ürünün dikkat çeken dizaynı sayesinde, modeli kullananlar ürün hakkındaki beğenilerini dile getirir. Ürün, hafif bombeli yapısı sayesinde şık bir görünüme sahiptir. Aynı zamanda el ile konforlu bir tutuş sağlar. Ürünü, vereceğiniz keyifli sohbetlerde kullanabilir ve farklı bir sunum yapma fırsatı yakalayabilirsiniz. Ürünün şık dizaynı sunumlara farklılık katar. Düzenlediğiniz davetlerde misafirleriniz için merak uyandırarak zarif bir detay olarak dikkat çeker. Toplantı ve davet organizasyonlarında çizgili tasarıma sahip bu ürünü tercih edebilirsiniz. Bu sayede misafirlerinizin seveceği, klasik tarza modern bir dokunuş yapan davetlere imza atabilirsiniz. Şık görünümü ile dikkat çeken bu ürünü güzel bir hediye seçeneği olarak da satın alabilirsiniz.

Şık Paşabahçe 6'lı Linka Kahve Yanı Su Bardağı

Şık Paşabahçe 6'lı Linka Kahve Yanı Su Bardağı

Arkadaşlarınıza ve yakınlarınıza, özel günlerde ya da günlük yaşantıda hediyeler alarak onları önemsediğinizi etkileyici bir şekilde gösterebilirsiniz. Cam tasarımı ile iddialı duruşa sahip sofraların tamamlayıcısı bardaklar, etkili seriler ile pek çok kişiyi mutlu eder. Paşabahçe Linka serisi, klasik görünüme modern etkileri ile farklı ve estetik bir tasarım olarak müşteriler tarafından beğeni toplar. Aynı zamanda Paşabahçe Linka 6'lı su bardağı, hediye seçeneği olarak da sıklıkla tercih edilir. Paşabahçe Linka kahve yanı bardağı, son derece şık ve zarif kesimi ile günlük kullanım, kutlamalar, yemek sonrası kahve servisleri ve iş hayatındaki kahve molaları için uygundur. Ayrıca salonlarda vitrinde sergilenecek seçkin ve şık bir üründür. Hediye etmek üzere etkileyici ve şık bir tercih olan ürün ile hem stilinizi hem de farkınızı ortaya koyabilirsiniz.

Cazip Paşabahçe 6'Lı Linka Kahve Yanı Su Bardağı Fiyatları

Cazip Paşabahçe 6'Lı Linka Kahve Yanı Su Bardağı Fiyatları

Paşabahçe 6'lı Linka Kahve Yanı Su Bardağı FMA55509 P420212-1093168 fiyat aralığı; ürünün tasarımı, modeli ve özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Sevdiklerinizle geçireceğiniz keyifli kahve molalarında müşteri zevk ve beğenisi gözetilerek tasarlanan Paşabahçe Linka su bardağını tercih edebilirsiniz. Kahvenizi yudumlarken aynı zamanda su tüketimini sağlayan estetik ürünü, sunduğu konforlu şıklık ile birlikte koleksiyonunuza ekleyebilirsiniz. Ürün içeriği; 6 adet 115 CC bardaktan oluşur. Her bir bardağın yüksekliği 7.5 cm, çapı ise 5 cm boyutlarına sahiptir. Ürün, kahve sunumlarında ve düzenlenen davet organizasyonlarında rahatlıkla kullanılabilir. Hediyelik eşya seçeneği olarak da tercih edebileceğiniz ürün, etkileyici ve oldukça şık bir seçenektir. Modeli deneyimleyen müşteriler tarafından yapılan yorumları ve değerlendirmeleri inceleyebilirsiniz. Bu zarif ürüne Trendyol’un avantajlı fiyat seçenekleri ve güvenli alışveriş deneyimi ile sahip olabilirsiniz.