Paşabahçe 42471 Aurora Çay Bardağı 6'lı 145 Cc

Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kurumsal Fatura
159,99 TL
Kurumsal Fatura
180,90 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Paşabahçe 42471 Aurora Çay Bardağı 6'lı 145 Cc

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CocoShoping Satıcı Ünvanı: CADDE AVM YAPI MARKET HIRDAVAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0195079158000001 Vergi Kimlik Numarası: 1950791580
    Bu ürün CocoShoping tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Paşabahçe 42471 Aurora Çay Bardağı 6'lı 145 Cc

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Ürün Tipi Çay Bardağı
  • Parça Sayısı 6 Parça
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Paşabahçe Aurora Çay Bardağı 6'lı FMA03548

Mutfaktaki kullanışlı küçük ev eşyalarından biri de çay bardağı takımıdır. Gün içerisinde kahvaltı gibi öğünlerde gerekli bir ihtiyaç olarak göze çarpar. Paşabahçe Aurora çay bardağı 6'lı FMA03548 42471 benzersiz tasarımı ile müşterilere kaliteli bir deneyimin kapılarını açar. Ürün, 40 yılı aşkın tecrübeye sahip Paşabahçe markası güvencesiyle dizayn edilir. Paşabahçe markalı 6’lı çay bardağı, özel ebat tasarımı ile tüm dikkatleri üzerinde toplar. Ürün, kaliteli cam malzemeden imal edilir. Hassas boyut tasarımı ile rahat bir çay keyfi sunar. Özellikle özel gövde yapısı ile rahat bir tutuş sağlar. Dayanıklı yapısı sayesinde uzun süreli kullanım hizmeti verir. Malzeme içeriğinde sağlığa zararlı bir maddeye rastlanmaz. Paşabahçe markası ile eşsiz bir çay keyfinin tadını çıkarabilirsiniz.

  • Kaliteli cam malzeme
  • Pratik gövde yapısı
  • Sağlık dostu maddeler

Şık Paşabahçe Çay Bardağı Aurora Özellikleri

Şık Paşabahçe Çay Bardağı Aurora Özellikleri

Günlük yaşamda çay, sık tüketilen bir sıcak içecek olarak dikkat çeker. Lezzetli bir çay deneyimi için kullanılan bardağın da sahip olduğu özellikler önem arz eder. Paşabahçe 6'lı Aurora çay bardağı, özel tasarımı ile müşterilere kusursuz bir çay deneyimi sunar. Ürün, kaliteli cam malzeme tasarımı ile göz doldurur. Ürünün çapı 7 cm, yüksekliği yaklaşık olarak 8,5 cm şeklindedir. Bunun yanı sıra 155 cc hacme sahiptir. İdeal hacim yapısı ile müşterilere kaliteli bir hizmet verir. 6 adet şeklinde takım halinde satışa sunulur. Şeffaf tasarımı ile son derece göz alıcı bir görünüme sahiptir. Aile buluşmaları ve özel davet gibi aktivitelerde rahatlıkla kullanılabilir. Paşabahçe Aurora çay bardağı ile kaliteli bir hizmet elde edebilirsiniz. Dilerseniz bu seçeneği hediye etmek amacıyla da değerlendirebilirsiniz.

Paşabahçe Aurora Çay Bardağı 6'lı FMA03548 Avantajları

Paşabahçe Aurora Çay Bardağı 6'lı FMA03548 Avantajları

Çay bardağı takımı, günlük yaşantıda sık kullanılan küçük ev eşyalarından biridir. Bununla birlikte müşterilere pek çok avantaj sağladığı görülür. Paşabahçe çay bardağı Aurora modeli eşsiz tasarımı ile müşterilere pek çok önemli avantaj sunar. Ürün, kaliteli malzeme tasarımı ile sağlıklı bir hizmet verir. Bunun yanında özel ebatlara sahip tasarımı pratik bir kullanım sağlar. Sıcaklığa dayanıklı yapısı sayesinde uzun süreli kullanımlarda deforme olmaz. Tasarımında usta bir işçilik söz konusudur. Estetik ve göz alıcı bir görünüm sunar. Tüm imal aşamalarında sağlıklı malzeme kullanımına azami özen gösterilir. Bayram ve aile ziyaretleri gibi özel günlerde eşsiz bir hizmet sağlar. Fonksiyonel tasarımı sayesinde üzerinde fazla kir tutmaz. Ayrıca kolay şekilde temizlenebilir bir yapıya sahiptir. Paşabahçe markalı 6'lı Aurora çay bardağı ile birbirinden özel birçok avantaja sahip olabilirsiniz.

Paşabahçe 6’lı Aurora Çay Bardağı Yorumları ve Fiyatları

Paşabahçe 6’lı Aurora Çay Bardağı Yorumları ve Fiyatları

Kaliteli hizmet prensibiyle üretilen Paşabahçe 6'lı Aurora çay bardağı fiyatı ürünün sunduğu tüm özellikler dikkate alınarak belirlenir. Rakamlar, farklı bütçelere hitap edecek şekildedir. Ürün, sektörde engin tecrübe sahibi Paşabahçe marka kalitesi ile müşterilerin beğenisine sunulur. Bu doğrultuda müşterilere maksimum fayda sağlayacak şekilde geliştirilip kişilerin karşısına çıkarılır. Paşabahçe markalı Aurora 6’lı çay bardağı, eşsiz özelliklere sahip tasarımı ile müşteriler tarafından büyük ilgi görür. Her tasarım aşamasında ayrı bir titizlik ve ustalığın izleri kolayca görülebilir. Ürünü kullananlar pek çok önemli avantaja sahip olur. Paşabahçe 6'lı Aurora çay bardağı yorumları dikkatle incelendiğinde ürünün müşteriler tarafından fazlasıyla beğeni topladığı rahatlıkla görülebilir. Yapılan yorumlar sayesinde model hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Bu ürünün avantajlı fiyat seçeneklerine Trendyol üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.