Paşabahçe Aurora Çay Takımı 95961

259 TL
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (20)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
294,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
302,40 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Paşabahçe Aurora Çay Takımı 95961

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÇİFTÇİ HOME Satıcı Ünvanı: ZEHRA ÇİFTÇİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2550657502
    Bu ürün ÇİFTÇİ HOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 6 adet 155 cc bardak
  • 6 adet 126 mm tabak

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Ürün Tipi Çay Bardağı
  • Parça Sayısı 12 Parça
  • Renk Beyaz
  • Hacim 155 ml
Geri Bildirim Ver

Paşabahçe Aurora 12 Parça Çay Seti

Bardaklar, mutfak araç gereçleri içerisinde temel ürünlerden biridir. Tüketilen her farklı içecek için farklı çeşit ve farklı renkte bardak türleri vardır. Çay bardakları da bunlardan birisidir. Mutfakların vazgeçilmezi olan çay bardaklarında sıklıkla edilen ince belli cam tasarımlar seçilir. Bunların tercih edilmesinin birçok nedeni vardır. Bu tasarım çayın soğumasını engeller. Camdan üretimi sayesinde çayın rengini görebilmeyi sağlar. Çayın deminin kolaylıkla ayarlanmasını sağlar. Aynı zamanda ince belli olan ürünler, şık duruşlarından dolayı tercih edilir. Paşabahçe Aurora 12 parça çay seti zarif tasarımı ve kullanışlı yapısıyla size, mutfağınıza ve misafirlerinize hitap eder. Paşabahçe Aurora 12 parça çay seti satın alarak siz de bu estetik ve modern ürüne sahip olabilirsiniz.

  • Kırılmalara dayanıklı kalın yapı
  • Göze hitap eden şık tasarım
  • Solmaya dayanıklı cam materyal

Paşabahçe Aurora 12 Parça Çay Seti Özellikleri

Paşabahçe Aurora 12 Parça Çay Seti Özellikleri

Şık ve ergonomik tasarımlı ince belli çay bardakları her zaman tercih edilir. Paşabahçe Aurora çay seti ürünü 6 bardak ve 6 tabaktan oluşur. Cam materyalden üretilen parçalar kalın yapıdadır. Bu sayede sert darbelere karşı dayanıklı yapısı bulunur. Bu nedenle kolay kolay kırılmaz ve çay saatlerinizde size uzun süre eşlik eder. Bardaklar ince belli şekilde tasarlanır. Çay tabakları ise çiçek deseni oluşması için çizgili şekilde dizayn edilir. Böylece papatya görünümü sağlanır. Bardaklar yıkadıkça solma yapmayan parlak camdan üretilir. Böylece rengi uzun süre bozulmaz. Elde ya da bulaşık makinesinde dilediğiniz gibi yıkayabilirsiniz. Şeffaf yapıdaki setteki her bir bardak çerisine 166 cc sıvı alabilir. Uzun yapılı ve gösterişli Paşabahçe çay setini sevdiklerinizle güzel zaman geçirirken, çay saatlerinizde veya ailenizle pazar kahvaltılarınızda kullanabilirsiniz.

Uygun Paşabahçe Aurora 12 Parça Çay Seti Fiyatı

Uygun Paşabahçe Aurora 12 Parça Çay Seti Fiyatı

Paşabahçe Aurora 12 parça çay seti fiyatı ürünün özelliklerine göre belirlenir. Üretiminde kullanılan ham madde, kalın ve dayanıklı olması, sette yer alan parça sayısı belirleyici özellikler arasında yer alır. Aynı zamanda tabakların çiçek görünümü de fiyat üzerinde etkilidir. Ürün fiyatı, bu özelliklerine göre belirlense de ekonomik bir fiyata sahiptir. Çay içerken de şık parçalar kullanmak isteyenler bu kullanışlı seti tercih edebilir. Dayanıklı yapısıyla kolayca kırılmaz. Böylece uzun süre kullanabileceğiniz bir sete sahip olursunuz. Çay seti, ağırladığınız misafirleriniz tarafından da beğenilir. Özellikle çay tabaklarının deseni göze hitap eder ve son derece ilgi çekicidir. Deseni sayesinde şeffaf ve parlak bir çiçek görünümü vardır. Saydam oluşu ürünü şıklaştıran özelliklerindendir. Siz de bu uygun fiyatlı, kaliteli ve şık ürünü alarak her zaman kullanabilirsiniz.

Paşabahçe Aurora 12 Parça Çay Seti Yorumları

Paşabahçe Aurora 12 Parça Çay Seti Yorumları

Çay takımları her evde ihtiyaç duyulan ürünlerden biridir. Paşabahçe marka Aurora çay seti, şık tasarımı ve parlak camı ile dikkat çeker. Paşabahçe Aurora 12 parça çay seti kullananlar ürünün bu parlaklığı ve şıklığından memnun kaldıklarını belirtir. Ürün bu özellikleri sayesinde sıkça tercih edilir. Paşabahçe Aurora 12 parça çay seti yorumları da kullananların memnuniyetini gösterir niteliktedir. Ürünü daha önce satın almış kişiler dayanıklı ve şık tasarımı oldukça beğenir. Sade ve estetik bu set günlük kullanımların yanı sıra misafirler için de uygundur. Hediyelik olarak, çeyiz için veya evinizde kullanmak üzere satın alabilirsiniz. Kaliteli ve dayanıklı olması da bu setin beğeni kazanan özellikleri arasındadır. Ürünle ilgili yorumlar ve satın alma işlemleri için online alışverişin güvenilir adresi Trendyol’u tercih edebilirsiniz.