Paşabahçe Çiftlere Özel Şarap Kadehleri

279 TL

Ürün Bilgileri

Paşabahçe Çiftlere Özel Şarap Kadehleri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MADAME LUDA Satıcı Ünvanı: GÖKHAN ÜNAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9080026649
    Bu ürün MADAME LUDA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çiftlere özel günler ikili şarap kadehi

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
Geri Bildirim Ver

Paşabahçe Çiftlere Özel Şarap Kadehleri

Müşteriler tarafından mutfak malzemeleri ile tanınan Paşabahçe, bilindik ve güvenilir markalardan biridir. Bu markaya ait olan modern tasarımlı Paşabahçe çiftlere özel şarap kadehleri sofralarınıza şıklık katar. Pratik kullanımıyla günlük hayatta size kolaylık tanır. İçecekler için yemeklerin yanında rahatlıkla kullanılabilen ürün, ayaklı tasarıma sahiptir. Ayaklı şık kadeh tasarımı olan bu ürün, içeceklerin güzel görüntüsünü cam yapılı bardaklarında buluşturur. Modern görünümü ile birçok dekorasyon ile uyum içinde olur. Çoklu parçaya sahip olan özel şarap kadehleri oldukça geniş hacmi ile büyük beğeni toplar. Aynı zamanda sıklıkla tercih edilen bu model, sofraların görünümünü güzelleştirir. Estetik tasarımı ile bulunduğu her yere şıklık katar. Bu modeli, sahip olduğu kaliteli cam yapısı sayesinde herhangi bir problem yaşamadan uzun süre kullanabilirsiniz.

  • Kaliteli cam yapı
  • Şık görünüm
  • Modern tasarım

Kaliteli Yapıda Paşabahçe Çiftlere Özel Şarap Kadehleri

Kaliteli Yapıda Paşabahçe Çiftlere Özel Şarap Kadehleri

Kaliteli cam yapıya sahip olan Paşabahçe markalı çiftlere özel şarap kadehleri ısısı düşük derece olmak kaydıyla bulaşık makinesinde yıkanabilir özelliğe sahiptir. Bu özelliği sayesinde her anlamda işinizi kolaylaştırır, uzun süre hijyenik bir şekilde kullanımı mümkün kılar. Ayrıca kullanışlı olması ile öne çıkar. Paşabahçe çiftlere özel şarap kadehleri kullananlar cam yapısının dayanıklı olmasından dolayı ürünü tercih ettiklerini ifade ederler. Aynı zamanda sofralarına şık ve zarif bir görünüm kattığı için günlük hayatta sıklıkla kullandıklarını söylerler. Paşabahçe bünyesinde yer alan bu ürünü, ağır olmayan tasarımı ve ideal yüksekliği ile mutfaklarınızda pek çok alana zahmetsizce sığdırabilirsiniz. Kaliteli cam yapısı ve pratik kullanımı ile içecek hazırlığınızı hızlı bir şekilde tamamlamanızı sağlar. Sararma yapmayan kadehlere sizin de ihtiyacınız varsa, çoklu kadehlerden oluşan bu ürüne rahatlıkla göz atabilirsiniz.

Beğenilen Paşabahçe Çiftlere Özel Şarap Kadehleri Fiyatı

Beğenilen Paşabahçe Çiftlere Özel Şarap Kadehleri Fiyatı

Dikkat çeken özelliklere sahip olan bu zarif ve modern tasarımlı ürün, geniş hacimli cam yapısı ile sağlıklı bir şekilde içeceklerinizi tüketmenize yardımcı olur. Şık ve estetik görünümü ile dikkat çeken bu özel kadehler, ayaklı tasarıma sahiptir. Sade rengi ile beğeni toplayan bir modeldir. Sararmayan yapısıyla günlük yaşamda size kolaylık sağlar. Müşteriler; şık tasarımı, hoş rengi ve kullanışlı olmasından dolayı ürünü tercih eder. Camın makinede yıkanabilir olmasından dolayı sıklıkla bu bardakların her alanda işlevsel olduğunu ifade ederler. Paşabahçe markalı ürün, pratik yapısıyla uzun bir süre boyunca ilk günkü kaliteli yapısını korur. Paşabahçe çiftlere özel şarap kadehleri fiyatları ürünün tüm bu avantajları göz önünde bulundurularak belirlenir. İkili satılan pratik yapılı kadeh bardaklara ihtiyacınız varsa, markanın bu tasarımına göz atabilirsiniz.

Kullanışlı Paşabahçe Çiftlere Özel Şarap Kadehleri Yorumları

Kullanışlı Paşabahçe Çiftlere Özel Şarap Kadehleri Yorumları

Kullanışlı ve şık olan bu ürün, özel anlarınızda ve günlük sofralarınızda dikkat çeken görünüme sahiptir. İhtiyaç duyduğunuz her alana rahatlıkla taşıyabileceğiniz ağırlıktadır. Dayanıklı ve kaliteli cam malzemeye sahip olan bu zarif tasarımlı ürün, cam olması sayesinde sağlığınıza zarar vermez, estetik ve çevre dostu bir modeldir. Paşabahçe’nin bu ürününün ikili olması sayesinde yanınızda arkadaşınızla kullanım sağlayabilirsiniz. Ürünün estetik tasarımlı olması özel zamanlarınızda kullanım avantajı sağlar. Model bu avantajı sayesinde hazırlayacağınız sofranıza şıklık katar. Size kolay bir şekilde göz alıcı ve şık yapısını gösterir. İsterseniz siz de Paşabahçe çiftlere özel şarap kadehleri yorumları kısmına bakarak özel zamanlarınız için uygun olan bu takım hakkında fikir edinebilirsiniz. Daha sonra ürünü uygun fiyat avantajları ile değerlendirerek Trendyol aracılığıyla kolaylıkla satın alabilirsiniz.