Paşabahçe Nude Beykoz Çay Seti 6'lı Set

Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
2. Ürüne 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
849,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
999,40 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.025,90 TL

Ürün Bilgileri

Paşabahçe Nude Beykoz Çay Seti 6'lı Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: bizimbardakci Satıcı Ünvanı: HALİT KURU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5970298590
    Bu ürün bizimbardakci tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Klasik çay bardağını formunu çağdaş bir estetik anlayışıyla buluşturan NUDE Beykoz koleksiyonuna ait bu çay seti, kurşunsuz kristal kullanılarak üretildi. Rahat ve elden kaymayan bir tutuş hissi veren bardak, uyumlu altlığıyla beraber bulunduğu her masaya zarif bir hava getirebilir. Altılı bir set halinde sunuluyor.Çay bardağı kapasitesi:145 cc'dir.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Parça Sayısı 12 Parça
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Paşabahçe Nude Beykoz 6'lı Çay Seti 4211369

Paşabahçe 6'lı çay bardağı seti çay saatlerinde rahatça kullanabileceğiniz bir üründür. Yoğun kullanımına rağmen uzun yıllar boyu yıpranmayan modeller beğenilir. Kaliteli kurşunsuz kristal malzeme ile yapılan Paşabahçe nude Beykoz 6'lı çay seti, uzun yıllar boyu sağlıklı ve güvenli bir şekilde kullanım imkanı sunar. Ürün 6 adet çay bardağı ve tabağı olmak üzere toplam 12 parçadır. Bardakların hacmi 145 cc’dir. Şeffaf olan 6’lı çay seti sayesinde içindeki çay kolayca görülebilir. Kaliteli malzemeden yapılan bu model, uzun yıllar boyu yıpranmadan kullanım imkanı sunar. Özenle tasarlanan Nude Beykoz 6'lı çay seti, şık görüntüsü sayesinde farklı tarzda mutfaklara uyum sağlar. Ayrıca bulaşık makinesinde yıkamaya uygun olan bu takım ailenizle veya misafirlerinizle çay içtikten sonra pratik bir şekilde temizlenebilir.

  • Kaliteli kurşunsuz kristal malzeme
  • Uzun ömürlü tasarım
  • Bulaşık makinesinde yıkanabilir ürün

Paşabahçe Nude Çay Seti Özellikleri

Paşabahçe Nude Çay Seti Özellikleri

Mutfak ürünlerinin uzun ömürlü ve kullanışlı olmasının yanı sıra şık bir görüntüsünün olması da sunumlar için bir avantajdır. Paşabahçe 6’lı çay seti kaliteli malzemesi sayesinde güvenli ve rahat bir kullanım sunarken aynı zamanda mutfağınıza şık bir görüntü katar. Özenle tasarlanan bu ürün kaliteli camı ve şekli sayesinde çayı uzun süre soğutmaz. İnce belli yapısı sayesinde ergonomik bir tutuşa sahiptir. Klasik tasarımlı bardak ve şık görünümlü tabağıyla sofralara şık bir hava katar. Uzun ömürlü ve klasik tasarımlı 6’lı çay bardağı seti, Paşabahçe kalitesiyle mutfaktaki yeniliklere uyum sağlar. Evde veya ofiste sık sık ihtiyaç duyulan Paşabahçe 6’lı çay tabağının elde yıkanabilme özelliği sayesinde kullanımı zahmetsizdir. Klasik ince belli tasarıma sahip Beykoz 6'lı çay seti optimum ölçüleri ile kullanım esnasında rahatsızlık oluşturmaz.

Paşabahçe 6’lı Çay Seti Avantajları

Paşabahçe 6’lı Çay Seti Avantajları

Evde veya çalıştığınız yerde günün her saati bir şeyler içme ihtiyacı oluşabilir. Paşabahçe nude Beykoz 6'lı çay seti 4211369 uzun yıllar size eşlik eder. Sade, şık ve dayanıklı olan ürün yıllar sonra bile kullanmayı mümkün kılar. Klasik çay bardağının formunu çağdaş bir estetik anlayışıyla buluşturan Paşabahçe 6’lı çay seti, hem günlük olarak hem de misafirler için kullanıma uygundur. 6’lı çay bardağı takımının ergonomik olarak tasarlanan ebatları ve şekli, kullanım esnasında üründen maksimum verim almayı sağlar. İnce belli tasarımı tutuş kolaylığı sağlar. 6’lı çay bardağı Paşabahçe farklı stilde masa dekorasyonlarına uyum sağlar. Kaliteli Paşabahçe camı sayesinde 6’lı çay takımında lekelenme görülmez. Ustalıkla tasarlanan şekli yardımıyla çayın dem ve su oranı kolaylıkla ayarlanır.

Paşabahçe 6’lı Çay Seti Nude Fiyatları ve Yorumları

Paşabahçe 6’lı Çay Seti Nude Fiyatları ve Yorumları

Paşabahçe Nude Beykoz 6'lı çay seti fiyatları ürünün malzeme kalitesi ve tasarım aşaması göz önüne alınarak belirlenir. Bu ürün boyutu ve tasarımı sebebiyle farklı mutfaklarda kullanıma uygundur. Kaliteli cam malzeme ile yapılan bu ürün uzun yıllar kullanım ömrünün yanı sıra oldukça şık bir görüntü sunar. Şık görüntüsüyle yemeklerden sonra ya da kahvaltı da tercih edilebilir. Paşabahçe Nude Beykoz 6'lı çay seti kullananların yorumlarını inceleyerek ürün hakkında bilgi edinebilirsiniz. Paşabahçe Nude Beykoz 6'lı çay seti yorumları incelenirken ürünün uzun ömürlü olduğu ile ilgili paylaşımların öne çıktığı görülebilir. Modelin kullanışlı ve şık tasarımı beğenilen özellikleri arasındadır. Klasik ince belli tasarıma sahip olan bu model, yılların eskitemediği bir üründür. Ürünün görsellerine göz atarak kalitesini açıkça görebilirsiniz. Trendyol üzerinden ürünü hızlı ve güvenli bir şekilde inceleyip satın alabilirsiniz.