Paşabahçe Penguen Meşrubat Ve Su Bardağı 6'lı

Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
342,11 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
300 TL'ye 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Paşabahçe Penguen Meşrubat Ve Su Bardağı 6'lı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: COLORHOME Satıcı Ünvanı: MUHSİN KARAHAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Elazığ Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5120246229
    Bu ürün COLORHOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Penguen Meşrubat Ve Su Bardağı 6'lı 275 cc
  • 6 adet su ve meşrubat bardağı

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Ürün Tipi Meşrubat Bardağı
  • Parça Sayısı 6 Parça
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Paşabahçe Penguen Meşrubat ve Su Bardağı 6'lı

Paşabahçe Penguen meşrubat ve su bardağı 6'lı, sıradan düz bardakları kullanmaktan sıkıldıysanız tam size göre bir üründür. Öne doğru hafif eğimli ve çıkık yapısıyla adlandırılan penguen bardak modeli benzersiz bir tasarıma sahiptir. Sofralara oldukça yakışan bu ürün, içeceklerinizden keyif almanızı sağlar. Cam bardaklarda ağızlık oldukça önemli bir ayrıntıdır. Bu ağızlıklar içeceklerin tüketim zevkini tamamen değiştirebilir. Bu bardaklar da kalın ağızlığıyla birlikte içerisindeki soğuk içeceklerin tüketimini kolaylaştırır. Özellikle bazı asitli içecekler bardakların yapısını bozabilir. Paşabahçe Penguen bardak, dayanıklı kalın ağızlığı sayesinde asitli içeceklerin tahribatına izin vermez. Geniş ağızlığı, incelen tabanı sayesinde ürünün altında bulunan içeceğin soğukluğunu korumasını sağlar. Ürünün orta kısmında genişleyen yapısıyla birlikte rahat bir tutuş imkanı kazanabilirsiniz.

  • Sıradışı tasarım
  • 275 cc kapasite
  • Pürüzsüz cam

Paşabahçe Penguen Meşrubat ve Su Bardağı Özellikleri

Paşabahçe Penguen Meşrubat ve Su Bardağı Özellikleri

Paşabahçe Penguen meşrubat ve su bardağı 6'lı kullananlar, hem kendileri hem de misafirleri için bu seti tercih edebilir. Ürünü günlük yaşantınızda su bardağı olarak kullanabilirsiniz. Aynı zamanda eşsiz tasarımıyla meşrubatlarla birlikte zevkli sunumlar yapabilirsiniz. Modern hatlarla tasarlanan ürün, zamansız bir kullanım sağlar. Modası geçmeyen bu bardakları istediğiniz her an rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bardakların dış yüzeyi pürüzsüz bir şekilde müşterilere sunulur. Cam kalitesi oldukça yüksek olan bu ürün, üzerinde parmak izi tutmaz. İçeceklerle birlikte reaksiyona giren cam, dış katmanına da kendi ısısını yayar. Bu sayede soğuk veya sıcak tüketimlerinizde camın dış yüzeyini parmak izinden rahatlıkla koruyabilirsiniz. Paşabahçe Penguen meşrubat ve su bardağı 6'lı fiyatı bütçenize zarar vermez. 6’lı takım olarak sunulan ürünü avantajlı bir şekilde satın alarak sofralarınızda ve mutfağınızda güvenle kullanabilirsiniz.

Paşabahçe Penguen Meşrubat ve Su Bardağı 6'lı Kullananlar

Paşabahçe Penguen Meşrubat ve Su Bardağı 6'lı Kullananlar

Paşabahçe su bardağı 6'lı, çift cidarlı şekilde üretilir. Bu özellik sayesinde rahat bir kullanım elde ederken aynı zamanda ürün kalitesini de görmenizi sağlar. Özel olarak geliştirilen çift cidarlı cam sayesinde bardakların içerisine konulan içecekler ısısını korur. Dışarıya yayılan ısı sadece ürünü parmak izinden korumak üzere özel olarak tasarlanır. İçerisine koyduğunuz içecekler ne kadar sıcak olursa olsun, eliniz yanmadan rahatlıkla tutabilirsiniz. Paşabahçe 6'lı su bardağı, sadece kullanım için avantajlar sağlamaz. Bu bardakları aynı zamanda vitrininizde gayet ihtişamlı bir şekilde sergileyebilirsiniz. Benzersiz tasarımıyla birlikte tüm dikkatleri kolayca üstüne çeker ve vitrine farklı bir hava katar. Paşabahçe su ve meşrubat bardağı her türlü kullanıma ve tarza rahatlıkla hitap eder. Sofralarınıza yakışacak olan bu modeli günün her saati ve her öğünde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Paşabahçe Penguen Meşrubat ve Su Bardağı 6'lı Kalitesi

Paşabahçe Penguen Meşrubat ve Su Bardağı 6'lı Kalitesi

Paşabahçe Penguen meşrubat ve su bardağı 6'lı satın alanlar, güvenli bir kullanıma sahip olur. Camın içi ve dışı kimyasal olarak hiçbir ek bileşen kullanılmadan üretilir. Bu sayede içeceklerinize bilmediğiniz maddeler karışmadan sağlıklı bir şekilde tüketebilirsiniz. Ürün geniş ağızlığı sayesinde yıkama konusunda da kolaylık sağlar. Elde ve bulaşık makinesinde kolayca yıkanabilir. Meşrubat bardağı Paşabahçe, saydam formu sayesinde içerisine konulan farklı renkteki meşrubatları rahatlıkla gösterir. Bu sayede estetik bir görünüm sağlarken içim keyfini de artırır. Sıcaktan soğuğa geçerken cam bardakları oldukça hassastır. Ani değişimler sonucunda ürünler çatlayabilir veya kırılabilir. Ancak bu ürünün çift cam olarak tasarlayan yapısı sayesinde sıcaklık dengesi daima korunur ve çatlamaları önler. Trendyol üzerinden satın alabileceğiniz Paşabahçe Penguen meşrubat ve su bardağı 6'lı yorumları ve özellikleriyle inceleyebilirsiniz.