Patiswiss Ekşi Krema Ve Baharat Aromalı Nohut Cips Seti 6 Adet

120,60 TL
(20,10 TL / adet)

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Patiswiss Ekşi Krema Ve Baharat Aromalı Nohut Cips Seti 6 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Patiswiss Satıcı Ünvanı: PATİSWİSS ÇİKOLATA GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0723039385800019 Vergi Kimlik Numarası: 7230393858
    Bu ürün Patiswiss tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ekşi Krema ve Baharat Aromalı Nohut Cips, benzersiz bir atıştırmalık deneyimi sunuyor. Bu özel cipsler, çıtır çıtır nohutların ekşi krema ve baharat aromalarıyla buluşmasıyla oluşur. Her bir ısırıkta ekşi kremanın ferahlatıcı tadı ve baharatların aroması damağınızı şenlendirir. Nohutun besleyici değeri ve lezzetiyle harmanlanan bu cipsler, sağlıklı atıştırmalık alternatifleri arayanlar için ideal bir seçenektir. Ekşi Krema ve Baharat Aromalı Nohut Cips, partilerde, film gecelerinde veya günlük atıştırmalıklarda keyifle tüketilebilir. Aynı zamanda, vegan ve glutensiz bir ürün olması da farklı beslenme tercihlerine uygun olduğunu gösterir. Ekşi Krema ve Baharat Aromalı Nohut Cips, lezzetli, besleyici ve heyecan verici bir atıştırmalıktır. Yenilikçi aromaları ve doyurucu yapısıyla herkesin favorisi olacak.
Geri Bildirim Ver

Patiswiss 35002350 6 Adet Ekşi Krema ve Baharat Aromalı Nohut Cips Seti

Evde film keyfine ya da arkadaş buluşmalarına eşlik eden pek çok atıştırmalık çeşidi vardır. Ancak Pati̇swi̇ss ekşi krema ve baharat aromalı 6’lı nohut cips seti, lezzeti ve avantajlı paketi sayesinde yoğun ilgi gören seçeneklerin başında gelir. Kendi has aroması ve katkısız içeriğiyle bu ürün, sağlıklı atıştırmalık isteyenler için iyi bir tercihtir. Üstelik sözü geçen set, uygun fiyata tek seferde 6 adet cips alma fırsatı sunar. Nohuttan üretilen bu lezzetli atıştırmalık hem damağınıza hem sağlığınıza hitap eder.

  • Ekşi krema ve baharat aromalıdır.
  • Paket içerisinde adet cips bulunur.
  • İçeriğinde gluten yer almaz.

Patiswiss Ekşi Krema Aromalı Nohut Cipsi Setinin İçeriği Nedir?

Patiswiss Ekşi Krema Aromalı Nohut Cipsi Setinin İçeriği Nedir?

Özgün tadı ve içeriğiyle öne çıkan Pati̇swi̇ss ekşi krema ve baharat aromalı nohut cips, sıklıkla tercih edilen bir atıştırmalıktır. Söz konusu nohut cipsinin içerisinde gluten bulunmaz. Fırınlanarak elde edilen bu çıtır lezzetin protein oranı yüksektir. Bu sayede hem atıştırmalık yeme istediğinizi giderir hem de sağlıklı beslenmeden taviz vermemiş olursunuz. Pati̇swi̇ss ekşi krema ve baharat aromalı 6’lı nohut cips setindeki ürünlerde ayçiçek yağı ve asit düzenleyici yer alır. Ayrıca cipsin içerisinde nohut ve bezelye unu yer almaktadır. Deniz tuzu, şeker, sarımsak ve soğan tuzu da cipsin içerisindeki diğer malzemelerdir. Atıştırmalığa tadını veren asıl malzeme ise ekşi krema ve baharat aromasıdır. Bahsedilen nohut cips setindeki her bir ürün 300 gr ağırlığındadır.

Patiswiss Baharat Aromalı Nohut Cipsi Kimlere Hitap Eder?

Patiswiss Baharat Aromalı Nohut Cipsi Kimlere Hitap Eder?

Atışmalık tüketmeyi seven herkesin sıkça tercih ettiği Pati̇swi̇ss ekşi krema ve baharat aromalı nohut cips seti, geniş bir kitleye hitap eder. Bahsedilen ürün gerçek baharatların verdiği lezzet sayesinde 7’den 70’e herkesin damak zevkine uygundur. Ayrıca bu özel atıştırmalık gluten içermediği için maddeye duyarlılığı olanların tüketimine de elverişlidir. Fırınlanarak pişirilen Pati̇swi̇ss ekşi krema ve baharat aromalı cips, formuna dikkat edenler açısından avantajlı bir atıştırmalıktır. Ürün, içeriğindeki kremayla ekşi tadı sevenlerin de damaklarını şenlendirir. Cipsin soğan ve sarımsaktan gelen yoğun lezzeti ise baskın aromaları tercih edenlerin ağız tadına uygundur. Lezzetiyle ve glutensiz içeriğiyle bu cips hem ağız tadından hem formundan vazgeçmeyen herkese hitap eder. Siz de tadı damağınızda kalacak atıştırmalıklar denemek istiyorsanız bu ürünü sepetinize ekleyebilirsiniz.

Patiswiss Ekşi Krema Aromalı Nohut Cipsinin Tadı Nasıldır?

Patiswiss Ekşi Krema Aromalı Nohut Cipsinin Tadı Nasıldır?

Glutensiz içeriği ve avantajlı fiyatı sayesinde ilgi gören Pati̇swi̇ss ekşi krema ve baharat aromalı 6’lı nohut cips seti, tadanların bırakmayacağı lezzetlerden biridir. Sarımsak ve soğanın keskin tadı bu atıştırmalığı vazgeçilmez yapan özelliğidir. Sözü geçen cipsten bir tane tattığınızda arkasından yemeye devam etmek isteyeceksiniz. Ürüne, özgün aromasını kazandıran krema ise ağızda ekşi bir tat bırakırken iştahınızı açar. Nohutun kendine has lezzeti damağa çabucak yayılır. Üstelik bu atıştırmalık, ağzınızda ağır bir yağ hissi bırakmaz. Pati̇swi̇ss ekşi krema ve baharat aromalı cips, yoğun lezzeti kadar hafif oluşuyla öne çıkar. Böylece hem keyifli hem de sağlıklı bir atıştırmalık tüketmiş olursunuz. Akşam televizyon karşısında, gün içinde açlığı bastırmak ya da sohbetlere lezzet katmak için siz de bu cipsi hemen sepete ekleyebilirsiniz. Ürünü daha önce tüketenlerin değerlendirmelerini Pati̇swi̇ss ekşi krema ve baharat aromalı 6’lı nohut cips seti yorum bölümünde görmek mümkündür. Üstelik bu lezzetli cipsi Trendyol’dan hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.