PEKLEZ Kremalı Domates Çorbası 3 Kg

494,99 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

PEKLEZ Kremalı Domates Çorbası 3 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Peklez Gıda Satıcı Ünvanı: LEZİZ FOODSERVİCE GIDA TEDARİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608114351000001 Vergi Kimlik Numarası: 6081143510
    Bu ürün Peklez Gıda tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Peklez Kremalı Domates Çorbası 3 Kg Herkesi memnun edeceği kesin olan klasik ve rahatlatıcı bir çorba mı arıyorsunuz? Peklez'in Kremalı Domates Çorbasından başkasına bakmayın! Sadece en taze ve en lezzetli malzemelerle hazırlanan Kremalı Domates Çorbamızın zengin ve kremamsı dokusu herkesi memnun edecek. Peklez'de işe sadece en iyi domatesleri seçerek başlıyoruz ve daha sonra bunları pürüzsüz ve kadifemsi bir çorba tabanı haline getiriyoruz. Daha sonra çorbamıza kendine özgü zenginliğini ve lezzetini vermek için bir miktar krema ekliyoruz. Çorbamızın hem lezzetli hem de besleyici olmasını sağlamak için sadece en kaliteli otları ve baharatları kullanıyoruz. Ancak kaliteye olan bağlılığımız bununla bitmiyor. Peklez'de sadece en taze ve en sağlıklı malzemeleri kullanmaya inanıyoruz, bu nedenle Kremalı Domates Çorbamız koruyucu ve katkı maddesi içermez. Yani sadece lezzetli değil, aynı zamanda sizin için de iyi! İster hızlı ve kolay bir öğle yemeği, ister rahat bir akşam yemeği veya rahatlatıcı bir atıştırmalık arıyor olun, Peklez'in Kremalı Domates Çorbası mükemmel bir seçimdir. Ve kullanışlı online sipariş sistemimizle, bu lezzetli ve besleyici çorbayı stoklamak ve her zaman, her yerde tadını çıkarmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Öyleyse neden bekleyelim? Peklez'in Kremalı Domates Çorbasını bugün sipariş edin ve sadece en iyi malzemelerin sağlayabileceği klasik tadı ve rahatlatıcı dokuyu deneyimleyin! Hazırlanışı 4 lt. soğuk su içerisine 3000 g. PekLez Kremalı Domates Çorbası ilave edilip eriyene kadar karıştırılır. 36 lt. soğuk su bir tencerede kaynatılıp hazırlanan karışım ilave edilir. Kaynamaya başladıktan sonra 10 dakika kısık ateşte pişirilir.
Geri Bildirim Ver