PEKSHOP Sunum Peçetesi Mutluluğumuzu Bizimle Paylaştığınız Için Teşekkür Ederiz Konuşan Kağıt Peçete

116,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

PEKSHOP Sunum Peçetesi Mutluluğumuzu Bizimle Paylaştığınız Için Teşekkür Ederiz Konuşan Kağıt Peçete

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PEKSHOP Satıcı Ünvanı: RABİA GÖZDE KARAKALE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2765296384200015 Vergi Kimlik Numarası: 5130582573
    Bu ürün PEKSHOP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Masalarınızı konuşan peçeteler ile süsleyin, eğlence katın. Peçete açık hali 33x33 cm boyutundadır. Çift katlı kalın peçetedir. 1/8 katlama - Son hali ( fotoğraftaki ) boyutu 16 x 8,5 cm. 20 adet olarak paket halinde satılmaktadır. 1 adet satın aldığınızda içerisinde 20 adet baskılı peçete bulunan paket gönderilmektedir.
Geri Bildirim Ver

Pekshop Mutluluğumuzu Bizimle Paylaştığınız Için Teşekkür Ederiz Konuşan Kağıt Sunum Peçetesi Trendyol'da!

Pekshop sunum peçetesi, “Mutluluğumuzu Bizimle Paylaştığınız İçin Teşekkür Ederiz” yazılı tasarımıyla düğün, nişan ve kına organizasyonları başta olmak üzere doğum günleri gibi farklı etkinliklerde de masaları süsleyen dekorasyon ürünleri arasında yer alır. Çeşitli baskılar yapılarak estetik görünüm kazandırmak amaçlı ortamın havasını değiştiren peçeteler, düzenlediğiniz faaliyete verdiğiniz önemi de belirtir. Birçok farklı sembol ve yazıyla söylenilmek istenen mesaj, misafirler gelmeden masaya dizerek aktarılır. Farklı şekiller verilebilir; kaşık, çatal ve bıçak dizilişleri, peçetenin arasına veya üstüne gelecek şekilde baskısına uygun olarak yönlendirilerek yapılır. Organizasyon çeşidinin yanı sıra masa rengine veya ortama göre de rengi seçilebilir.

  • Zarif ve estetik görünüm kazandırır.
  • Çift katlı yapıya sahiptir.
  • Katlı hali 16x8,5 cm boyutlarındadır.

Pekshop 33x33 cm Konuşan Sunum Peçetesinin Özellikleri Nelerdir?

Pekshop 33x33 cm Konuşan Sunum Peçetesinin Özellikleri Nelerdir?

Pekshop 33&33 cm konuşan sunum peçetesi, çoklu halde 20 adet içeren paketten oluşur. Çok katlı yapıya sahip ürün tasarımı yumuşak dokusuyla ciltte nazik bir his yaratır. Davetlerinize katılım sağlayan misafirler için önceden hazırlamış olduğunuz masalara ek olarak kullanabileceğiniz bu zarif parçalar, özel baskılarıyla taşıdığı mesajlarda hoş bir izlenim oluşturur. Dikdörtgen yapıdaki geniş tasarım, kolay emilme imkanı sunar. Söz, nişan, düğün, doğum günü, sünnet gibi teşekkür iletmek istediğiniz her organizasyonda tercih edebileceğiniz üründür. Türk gelenek ve göreneklerinde yer alan ve özellikle düğünlerde daha sık karşılaşılan ziyafet sofralarına eşlik eder. Odunun işlenmesi sonrasında elde edilen selülozün kullanımıyla doğadan masalara ulaşır. Sonrasında yapılan süsleme işlemleriyle organik yapısı bozulmadan çeşitli alanlarda ziyafet sofralarına eşlik etmesi için kullanıma sunulur. Her misafirle ayrıca görüşme imkanınız olmayan kalabalık törenlerde mesajınızı ileterek işinizi kolaylaştıran ve sofraya güzellik katan tasarıma sahiptir.

Pekshop 33x33cm Konuşan Sunum Peçetesi Kaliteli ve Şık mıdır?

Pekshop sunum peçetesi “Mutluluğumuzu Bizimle Paylaştığınız İçin Teşekkür Ederiz” yorumları incelendiğinde tercih eden kullanıcıların ürün hakkındaki memnuniyetleri dikkat çeker. Ürünün zarifliği ve şıklığının yanı sıra kaliteli oluşuna da yapılan olumlu yorumlar, ürünle ilgili meraklarınızı giderebilecek niteliktedir. Çok katlı yapısıyla kolay emilme imkanı sağlar. Ayrıca yüzeylerde zahmetsiz bir temizleme deneyimi sunar. Geniş tasarımıyla silinmek istenen bölgenin yoğunluğuna göre birden fazla kez kullanım sağlanabilir. Yumuşak malzemelerden üretilir olması yönüyle hassas cilde sahip olan misafirleri memnun edecek kaliteye sahiptir. Kaliteli ve şık baskısıyla göz dolduran görünümü davletlilerinizi özel hissettirmek için yeterlidir.

Pekshop Konuşan Sunum Peçetesinin Kullanım Alanları Nedir?

Mezuniyet balolarında misafir veliler, evlenme törenlerinde yakınlar, sünnet düğünlerinde akrabalar gibi ziyafetin verildiği ve kutlamaların gerçekleştiği her yer alanda kullanılabilir. İşlevli yapısıyla toplanma amacı doğrultusunda düzenlenen ortamı etkisi altına alacak mesajlarla katılımcıları etkileyebilirsiniz. Saygınlığı koruyabilmek adına terfi veya işe alım organizasyonlarında, konferanslarda ve çeşitli etkinliklerde masaları dizayn edebileceğiniz parçalardır. Ağız silmeye destek verecek yan malzemelerden olan kağıt peçetelerin konuşan mesajlı tasarımda olması, mutluluğunuzu paylaştığınız anlarda yanınızda bulunan her davetliye verilebilecek hoş detaylar arasında önemli yere sahiptir. Bir dilim pastanın yanında özenle düşünülmüş peçeteye yer vermek karşı tarafta sanıldığından daha önemli yere sahip olabilir. Organizasyona ve misafirlere verdiğiniz değeri, konuşan sunum peçetesi gibi ufak fakat değerli detaylarla taçlandırmanız hoş bir hatıra olarak kalabilir. Pekshop 33&33 cm konuşan sunum peçetesi pekkonpec179 koduyla Trendyol üzerinden inceleyebilir, dilediğiniz organizasyonda değerlendirmek adına satın alabilirsiniz.