Pembe Potin Çocuk Unisex Platin Gümüş İçi Kürklü Çırtlı Rahat Taban Kar Botu

499,99 TL
Son 2 ürün!
Beden: 33
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35

Ürün Bilgileri

Pembe Potin Çocuk Unisex Platin Gümüş İçi Kürklü Çırtlı Rahat Taban Kar Botu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pembe Potin Satıcı Ünvanı: PEMBE POTİN AYAKKABI İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0728039526000013 Vergi Kimlik Numarası: 7280395260
    Bu ürün Pembe Potin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Trendyol.com tarafından sunulan bu şık Kadın Çocuk Kar Botu Yarım Bot, tarzınıza zarif bir dokunuş katacaktır. Bu kadın bot ve Bot kış sezonunun en moda trendlerini bir araya getiriyor. Bej nı kalın ve düz tasarımı ile ünlü olan bu kadın Bot , her adımda maksimum konfor sunar. Özellikle kış aylarında öne çıkan bu ugg bot modeli, Bot nin içindeki tüyler sayesinde ayaklarınızı maksimum sıcaklıkta tutar ve soğuktan korur. Sonbahar ve kış mevsimlerinde rahatlıkla giyebilirsiniz, bu da onun çok yönlülüğünü gösterir. Bu Bot nin nubuk malzemesi, her türlü hava koşuluna dayanıklılık sunar ve aynı zamanda ayakkabının uzun ömürlü olmasını sağlar. Mükemmel bir topuklu Bot seçeneği olan bu model, bacakları daha uzun ve zarif gösterir. Bu Bot , hem casual hem de şık kombinlere uyum sağlayabilecek bir üründür. Günlük yaşamın koşuşturmacasında ya da özel bir akşam yemeğinde rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Bu şık ve konforlu botları kaçırmayın!

Ürün Özellikleri

  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • Topuk Tipi Düz Topuklu
  • Renk Gümüş
Geri Bildirim Ver