Penaten Doğal Bebek Ş?ampuan ve Yıkama Jeli 400 ml

550 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Penaten Doğal Bebek Ş?ampuan ve Yıkama Jeli 400 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Germanclick Satıcı Ünvanı: AREN GRUP İNŞAAT TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0074097592100001 Vergi Kimlik Numarası: 0740975921
    Bu ürün Germanclick tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Penaten Doğal Bebek Ş?ampuan ve Yıkama Jeli 400 ml ·Yaş Önerisi: Doğumdan itibaren ·Ürün Özellikleri: Alkol içermez, koruyucu içermez, paraben içermez, parafin/mineral yağ içermez, vegan Ürün hakkında bilgi ECOCERT COSMOS NATURAL (doğal kozmetikler) Bu ürün, ECOCERT COSMOS NATURAL yönergelerine uygundur: diğer şeylerin yanı sıra, tüm bitki bazlı bileşenlerin en az %50'si organik tarımdan gelir. Ürün Açıklaması Yeni doğanlar için özel olarak geliştirildi
  • Nazikçe banyo yapmak ve cildi ve saçı yıkamak için ideal
  • "Artık gözyaşı yok"
  • cilt toleransı dermatolojik olarak test edilmiştir
  • Penaten Natursanft Banyo Şampuanı yeni doğanlar için özel olarak geliştirilmiştir. Cildi ve saçı nazikçe yıkamak için bebek şampuanı olarak idealdir. Hassas bebek cildi için organik aloe vera içeren banyo katkı maddesi cildin doğal dengesini korur ve özellikle bebek cildini ve bebek saçlarını nazikçe temizler, korur ve bakım yapar. Ek olarak, banyo katkı maddesi %98 doğal kaynaklı bileşenler içerir ve bebek cildini yumuşak ve narin yapar. Kokusuz ve vegan* "gözyaşı yok" formülü saf su kadar yumuşaktır.(*hayvansal kökenli maddeler içermez) Depolama Talimatları Çocukların erişemeyeceği yerlerde saklayın. Kullanım için talimatlar Bebeğin saçını ve vücudunu ılık suyla nemlendirin, banyo ve şampuanı elinizle veya bir bezle uygulayın, nazikçe köpürtün ve durulayın. Uyarılar Çocukların erişemeyeceği yerlerde saklayın. Sadece harici kullanım içindir.
Geri Bildirim Ver