Penti Kız Çocuk Wing 3d Okul Patik

94,50 TL
Beden:
20-21
22
23
24
25
26
27

Ürün Bilgileri

Penti Kız Çocuk Wing 3d Okul Patik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BlackCloud Store Satıcı Ünvanı: EMRE KARABULUT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5040887734
    Bu ürün BlackCloud Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Kız Çocuk Wing 3D School Patik ile minik adımlar mutluluktan havalara uçacak!Üzerinde adeta peri masallarından çıkıp gelmiş parçaları taşıyan Kız Çocuk Wing 3D School Patik, ışıltılı detaylarıyla göz kamaştırıyor. Kız Çocuk Wing 3D School Patik ayakkabıyı andıran kalıbıyla sadece evde değil, kreş ve anaokulunda da güvenle tercih ediliyor. Ön kısmına rengarenk saçlara sahip tek boynuzlu bir at figürü işlenmiş olan Kız Çocuk Wing 3D School Patik, unicorn modasını en şirin haliyle üzerinde taşıyor. Benim tatlı peri masalım anlamına gelen baskısıyla dikkat çeken Kız Çocuk Wing 3D School Patik, simli ve üç boyutlu kanatlarıyla çocukların kombinlerine sevimli bir hava katıyor. Kız Çocuk Wing 3D School Patik, yan kısımlarda bulunan fermuar detayları ve kaydırmaz tabanıyla minik ayakların her an rahat etmesini sağlıyor.

Ürün Özellikleri

  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver