Permolit 02149 Siyah Hobi Akrilik Boya Yüksek Performanslı.birinci Sınıf Akrilik Hobi Boyası 120ml

50 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
125 TL'ye %5 İndirim
Kurumsal Fatura
124,95 TL

Ürün Bilgileri

Permolit 02149 Siyah Hobi Akrilik Boya Yüksek Performanslı.birinci Sınıf Akrilik Hobi Boyası 120ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CENGİZ YAPI Satıcı Ünvanı: BOĞAÇ CENGİZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2050565529
    Bu ürün CENGİZ YAPI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Permolit Hobi Boyaları.EN 71-3 ( Safety Of Toys/ Migration of Some Elements) Sitandardına uygundur. EN 71-3 standardı,boyanmış yüzeylerin ağızla temasını esas alan ve ağır metal sınırlaması getiren bir standarttır. EN 71-3 Standartlarına uygun olarak üretilen permolit Hobi Boyaları ile çocuğunuzun oyuncaklarını gönül rahatlığı ile boyayabilirsiniz. UYGULAMA ALANLARI CAM-PLASTİK-TAŞ-AHŞAP-TUVAL-SERAMİK-DERİ-TUĞLA-STRAFOR-TEKSTİL Tek bir Boya ile bir çok yüzeye uygulama yapma fırsatıBo Multi-Surface Akrilik ya ile mümkün. Tüm yüzeylerde Kullanmak üzere özel olarak formile edilmi,ştir. Multi-Surface Akrilik Boya uygulayıcılarına her seferde profesyonel bir görünüm elde etme imkanı verir. EN 71- 3 Sertifikası Nedir? EN 71-3 çevre ve insan sağlığını tehdit eden, kalıcı hasar veren, ağır metal elementlerinin kullanımını sınırlandıran bir standarttır. Bu standart kapsamındaki testler, antimon, arsenik, baryum, kadmiyum, krom, kurşun, civa, selenyum gibi vücuda girdikten sonra atılamayan ağır metalleri sınırlamaktadır. Bu ağır metaller insan ve özellikle hassasiyeti daha fazla olan çocuk sağlığını ciddi şekilde tehdit etmekle beraber ekolojik sisteme de oldukça zararlıdırlar. Ağır metaller kanser, kısırlık, hafıza kaybı, çocuklarda gelişme problemleri gibi sağlık sorunlarına neden olabilmektedir. EN 71-3 (Çocuk ve Oyuncak Güvenliği) testini geçmiş ürünlerde, bu ağır metallerin hiç birisi bulunmaz. Dolayısıyla bu testi geçmiş ürünler çocuk oyuncaklarını, çocuk mobilyalarını boyayabilir ve tüm yüzeylerinizde güvenle kullanılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver