Pervari Siirt Süzme Çiçek Balı 850 Gr. - Gerçek Bal

249 TL
(292,94 TL / kg)
Tükeniyor!

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pervari Siirt Süzme Çiçek Balı 850 Gr. - Gerçek Bal

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GMG Marketing Satıcı Ünvanı: GÜMÜŞGÖZ GIDA VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0425048891400001 Vergi Kimlik Numarası: 4250488914
    Bu ürün GMG Marketing tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pervari ilçesi yaklaşık olarak 2400 – 3000 metre gibi yüksek dağlara sahiptir. Zengin akarsuları ve içinde binbir çeşit bitki barındıran yayla ve ovaları ile havası bile şifa kaynağıdır.
  • Siirt Pervari Balını bu denli özel kılan sahip olduğu yüksek dağları ve zengin bitki örtüsüdür.
  • İşte bu ortamda yapılan arıcılık ve bu bitkilerden beslenen arılar dünyanın en kaliteli balını üretmektedirler.
  • El değmeden tamamen hijyenik koşullarda yapılan paketleme ile doğadan sofranıza.
  • Gerçek Pervari balı şifa kaynağı
Geri Bildirim Ver

Pervari 8682132173221 850 g Gerçek Siirt Süzme Çiçek Balı

Pervari Siirt Süzme Çiçek Balı 850 gr gerçek baldır. Siirt Pervari’nin 2400-3000 metrelik yüksek dağlarında bulunan oksijenin temiz olduğu ve tamamen organik olarak yetişen bitkilerinden özlerinden elde edilen bu eşsiz tat sofralarınıza oldukça emek sarf ederek getirilir. Balın faydaları saymakla bitmez. Hepimiz günde bir kere bir çay kaşığı bile olsa bal tüketmeliyiz. Balın kalitesi ve organikliği de sağlık açısından oldukça önemlidir. Bu Siirt balını özel kılan başlıca nedenler vardır. El değmeden tamamen doğal ve hijyenik kurallar dikkate alınarak elde edilen bu balın tadı da kendini belli eder. Dağın eteklerinde, tamamen organik ve oksijen bolluğunda yaşayan arılar oldukça verimli ve besleyici ballar yapar. Hava kirliliği olmayan alanlarda yetişen bitkilerin yapısı da farklıdır.

  • El değmeden üretim ve paketleme
  • %100 organik
  • Şifa deposu

Pervari Siirt 850 gr Süzme Çiçek Balının Özellikleri Nelerdir?

Pervari Siirt 850 gr Süzme Çiçek Balının Özellikleri Nelerdir?

Pervari Siirt Süzme Çiçek Balı 850 gr gerçek bal yapısı gereği tamamen organiktir. Bu çiçek balındaki besinler el değmeden, yapay arıcılık faaliyetlerinden uzak bir şekilde elde edilir. Dağlarda yetişen ve doğal yaşamın bir parçası olan bitkilerden elde edilen bu balın tadı da kendisi kadar özeldir. Pervari Süzme Çiçek balını tattığınız andan itibaren size saflığını ve organik yapısını hissettiren bu bal sayesinde, gerçek bal tadını anlarsınız. Akışkan yapısı ve yoğun kıvamıyla sizi Siirt’in dağ esintisiyle büyüleyen ve doğal yaşamın hala korunduğunu gözler önüne seren bu çiçek balı vazgeçilmezlerinizin arasına yerleşir. Şekeriyle yormayan doğal yapısı sayesinde hiçbir şekilde ağırlık yapmaz. Aktif enerji kaynağıdır. Siz de gerçek bal tadını deneyimlemek istiyorsanız, eşsiz Siirt Pervari çiçek balını balını tercih edebilirsiniz.

Pervari Siirt 850 gr Süzme Çiçek Balının Tadı Nasıldır?

Pervari Siirt Süzme Çiçek Balı tadı oldukça hafiftir. Yapay glukoz ya da katkı maddelerini içermez. Tamamen organik yapıdadır. Bu yapısı sayesinde ağızda ağırlık yapmaz. Midenize zarar vermez. Şifa kaynağı olan bu bal, üretildiği yerin havasını sofralarınıza getirir. Yüksek dağ eteklerinden elde edilen bitkilerin doğallığı da masanızda yerini alır. Tadı kendine has olan Pervari Siirt Süzme Çiçek Balı 850 gr gerçek bal, el değmeden toplanır. Hiçbir şekilde insan müdahalesi yoktur. Tamamen bitki örtüsünün zenginliğini ve havasının zengin oksijen cennetini yansıtır. Adeta şifa kaynağı olarak bilinen bu bal günlük enerji ihtiyacınızı destekler. Tadını kelimelerle anlatmak ne kadar zor olsa da yaşayacağınız bu eşsiz deneyimi ve gerçek bal tadının yoğunluğunu hissetmeye hazır olabilirsiniz.

Pervari Siirt 850 gr Gerçek Süzme Çiçek Balının Faydaları Nelerdir?

Pervari Siirt Süzme Çiçek Balı 850 gr gerçek bal prebiyotiktir. Vücuttaki yararlı hücre sayısını arttırır. Şifa ve enerji kaynağıdır. Cildi iyileştirir ve arındırır. Saç derisindeki kepeğe ve kaşınmaya karşı etkilidir. Hasta olduğunuz zamanlarda boğazınızı yumuşatır. Öksürüğü azaltır. İçerisinde kanser riskini azaltan özellikte flavonoidler bulundurur. Vücuttaki antioksidan oranını azaltır. Damar tıkanıklığına da iyi gelir. Bağışıklığınızı güçlendirir bu nedenle özellikle kış aylarında sizi hastalık ve virüslere karşı korur. Ilık bir suyla çiçek balını tüketirseniz vücutta depolanan yağın sindirilmesine yardımcı olur. Pervari Siirt Süzme Çiçek Balı 850 gr gerçek bal fiyatını inceleyip tam bir fiyat performans ürünü olduğunu görebilirsiniz. Pervari Siirt Süzme Çiçek Balı 850 gr gerçek bal yorumlarına bakarak müşteri memnuniyet oranlarına tanık olabilirsiniz. Siz de eşsiz bir bal deneyimine sahip olmak ve bu tadı hiçbir zaman unutmak istemiyorsanız, ürünü Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.