Petcalvit Jako Papağan Uçurma Gezdirme Tasması

150 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Petcalvit Jako Papağan Uçurma Gezdirme Tasması

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Petcalvit Satıcı Ünvanı: ENES ERGİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3550373280
    Bu ürün Petcalvit tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün videosunu aşağıdaki link'den izleyebilirsiniz. Değiştirilebilir El ve Bilek tutucu HEDİYE Papağanların eğitimi ve dışarıda gezdirme uçurmaya çıkarabilmeniz için tasarlanmıştır. Papağanlar için özel olarak en hafif materyaller kullanılmıştır. Hareket kabiliyetlerini sınırlandırmadan ayarlanabilmektedir. Papağanınızın gövdesini saran kısım klipsli 6 cm 10,5 cm ayarlıdır. Gövde çevresine göre kemer tokasından ayarlanabilmektedir. Ölçüler
  • Kafa bölümünün minimum uzunluğu 6 cm Kafa bölümünün maksimum uzunluğu 10.5cm Elastik lastik bant g ezdirme ipi 1,50mt Not: Bileklik Kısmı ile Gövde arası elastik ip değiştirilebilme özelliğine sahiptir.
Geri Bildirim Ver

Petcalvit Jako Papağan Uçurma Gezdirme Tasması

Evcil hayvanların dışarıda zarar görmemesi adına tasarlanmış tasmalar sayesinde hayvanların kaybolması önlenebilir. Kuş türlerine özel tasarlanmış tasmalar ile uçuş eğitimi oldukça pratik hale gelir. Papağanların uçuşuna yardımcı olan Petcalvit Jako papağan uçurma gezdirme tasması, kendine has bir şekilde koruma sağlar. Bu tasma hayatınızdaki eylemleri basit hale getirerek evcil hayvanınızı korur. Dışarıda geçirdiğiniz vakti güzelleştirerek işinizi kolaylaştırır. Papağanın uçuş eğitimlerinde bizzat sizinle gelen bu ürün, hafif ve kullanışlı yapısı ile işinizi kolay hale getirir. Ayrıca elastik bantları ve ayarlanabilen klipsi ile gövde kısmını ayarlamak pratik hale gelir. Yapısı ve kullanımı bakımından çeşitli özelliklere sahiptir. Siz de kullanım kolaylığına sahip bu ürünü tercih edebilir, evcil hayvanınız için konforlu bir deneyim sağlayabilirsiniz.

  • Pratik kullanım
  • Sağlam ve elastik malzeme
  • Koruyucu tasarım

Kullanışlı Petcalvit Papağan Gezdirme Tasması Özellikleri

Kullanışlı Petcalvit Papağan Gezdirme Tasması Özellikleri

Papağan uçurma gezdirme tasması, günlük gezilerinizde ve uçuş eğitimi sırasında işinizi kolaylaştıran bir üründür. Hafif ve taşınabilir yapısı sayesinde dilediğiniz yere götürebilirsiniz. Ayrıca hafif yapısı papağanın uçarken göğe yükselebilmesine yardımcı olur. Yükseğe uçarak kanatlarına zarar vermemesi açısından kullanılan lastik bantlı gezdirme ipinin uzunluğu 1.5 m’dir. Papağanlar evcilleştirilirken kanat ayarı yapılarak hayvanların düşük düzeyde uçmaları sağlanır. Uzunluğu bu ayara göre belirlenir. Kafasına takılan orta halkanın minimum uzunluğu 6 cm iken maksimum uzunluğu 10.5 cm’dir. Gövde bandı ile bileklik bandı arasındaki ipin değişebilir olması yenilebilirliği kolaylaştırır. Elastik olan ürün, kaliteli malzemeler kullanılarak özenle tasarlanır. Malzemesinde hiçbir zarar verici madde yoktur. Tasmanın tasarımı hayvanın güvenliğini maksimum seviyede tutar ve sağlam yapısı ile herhangi olası bir kazayı önler. Siz de bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Pepcalvit Jako Papağan Gezdirme Tasması Kullanım Avantajları

Pepcalvit Jako Papağan Gezdirme Tasması Kullanım Avantajları

Evcil hayvanınıza zarar vermeden, onun uçmasını sağlayabilmek için aparatları özenli bir şekilde kullanmanız ve detaylı bir şekilde inceleme yapmanız gerekir. Petcalvit Jako papağan uçurma gezdirme tasması yorumları ile ürün hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Bu ürün sayesinde papağana uçuş eğitimi vererek uçuş sırasında kaçmasını önleyebilirsiniz. Ürünün içerisinde yer alan el ve bilek tutucu ile birlikte eğitimi rahat ve pratik hale getirebilirsiniz. İpin elastik bantlı yapısı, kaza riskini minimuma indirerek güvenliği ve konforu maksimuma çıkarır. Ürünün birkaç farklı kullanım şekli vardır. Bunlardan temel olanı ise tasarımın sade ve güvenli halini içerir. Ortadaki baş halkasını kuşun başına takarak kenardaki halkaları kanatların altına yerleştirebilirsiniz. Gövde kısmına gelen klipsi kuşun gövdesine göre ayarlayarak hayvanı uçuşa hazırlayabilirsiniz. Siz de ürün ile pratik kullanım sağlayabilirsiniz.

Uygun Petcalvit Jako Papağan Gezdirme Tasması Fiyatı

Uygun Petcalvit Jako Papağan Gezdirme Tasması Fiyatı

Petcalvit Jako papağan uçurma gezdirme tasması fiyatı belirlenirken malzemenin kaliteli yapısı ve işlevsel tasarımı göz önünde bulundurulur. Değiştirilebilir el ve bilek tutucuya sahip olan bu ürün, papağan uçuşu ve gezisi sırasında işinizi kolaylaştırır. Pratik takılışı sayesinde geziye çıkmak kolay bir hal alır. Hafif yapısı ile hem size hem de evcil hayvanınıza yüksek konfor sağlar. Papağanın hareket alanının kısıtlanmasını önleyen tasarımı sizi ve evcil hayvanınızı rahat hissettirir. Ayrıca gövde kısmında yer alan klips sayesinde hayvanınızın gövdesine göre ayarlama yapabilirsiniz. Ürün, çoğu papağan türüne uygun şekilde tasarlanır. Avantajlı fiyatının yanı sıra yüksek kaliteli malzemesi ise güven sağlar. Rahatlıkla geziye çıkarak evcil hayvanınıza keyifli bir uçuş deneyimi yaşatabilirsiniz. Siz de bu ürüne Trendyol’dan ulaşarak hızlı ve güvenilir bir alışveriş gerçekleştirebilirsiniz.