Pharmax Aminosol Vitamin Ve Aminoasit Solüsyonu 30ml

90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
94 TL92 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pharmax Aminosol Vitamin Ve Aminoasit Solüsyonu 30ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Patimall Satıcı Ünvanı: ÇAĞRI BOLAT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1126135577800001 Vergi Kimlik Numarası: 1790571136
    Bu ürün Patimall tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Köpekler, kediler ve kuşlar için B kompleks vitaminleri ve dengeli aminoasit solüsyonudur. B kompleks vitaminler ve aminoasitler koenzim veya koenzimlerin bir parçası olarak hücre enzim faiyetlerine katılırlar. Bu sayede metabolik aktivitenin aksadığı durumlarda, hastalık dönemlerinde ve hastalıktan sonraki iyileşme döneminde destekleyici olarak kullanılması tavsiye edilmektedir.* Sindirim sistemi hastalıklarında,* Karaciğer hastalıkları ve ketosis'de,* İshal, kan kaybı, stres durumlarında,* Deri ve sinir sistemi hastalıklarında,* Gelişme geriliği, kas güçsüzlüğü ve sinirsel bozukluklarda,* İştahsızlık, hamilelik gibi bağışıklık siteminin aktive edilmesi gereken durumlarda,* Operasyon öncesi ve sonrası destek gereken durumlarda,* Akut ve kronik hastalıkların seyri sırasında tedaviye yardımcı olarak,* Kuşlarda gelişmeyi aktive etmek, tüy dökme mevsiminde, sindirim ve solunum sistemi hastalıklarında, bağışıklık sisteminin aktive edilmesi gereken durumlarda kullanılmaktadır.Günlük Tüketim Listesi
  • * Kedi ve köpekler için, 10 kg vücut ağırlığına günlük olarak, 2 - 3 ml,* Kanarya ve muhabbet kuşu için, 1 - 2 damla,* Papağan ve güvercin için, 4 - 5 damla,* Arılar için, 10 - 20 ml / * At ve sığır için, 100 kg vücut ağırlığı için 10 - 20 ml kullanılması tavsiye edilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Yaş Tüm Yaş Grupları
  • Form Damla
  • Kısırlaştırılmış Hayır
Geri Bildirim Ver

Canvit Pharmax Aminosol Kompleks Vitamin Aminoasit 30 ml

Vitaminler hayvanların hayatını kolaylaştıran gıda takviyesi ürünleri arasındadır. Protein ve vitamin açısından oldukça faydalı ve zengin olan Canvit Pharmax Aminosol kompleks vitamin aminoasit 30 ml, hayvan dostlarınız için kullandığınız ilk andan itibaren kısa sürede yarar sağlar. Ürünün tercih edilme sebepleri arasında sıvı formda olması da yer alır. Aminoasit alımını vitamin ve protein ile sentezleyen Canvir kompleks aminoasit vitamin, minik dostlarınızın sindirim sistemlerini düzenleyerek sindirimlerini kolaylaştırır. Sıvı formda olduğu için mamalarının içine kolay bir şekilde katabilirsiniz. Sinir sistemini ve bağışıklık sistemini güçlendirerek düzenlediği için hayvanların yaşayabileceği tüm hastalıklara karşı destek sağlar. Başarılı ve oldukça faydalı bir içeriğe sahip olan ürün, tüm hayvan dostlarınızın kullanımı için uygundur.

  • Kullanım kolaylığı
  • Tüm hayvan türleri için uygun
  • Sindirim, sinir sistemini düzenler

Canvit Pharmax Aminosol Kompleks Vitamin 30 ml Özellikleri

Canvit Pharmax Aminosol Kompleks Vitamin 30 ml Özellikleri

İçeriği zengin olan hayvan ek gıdaları müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Ürün İştahsızlık ve hamilelik gibi bağışıklık sisteminin güçlü olması gereken durumlarda destekleyici olur. Hayvanların ihtiyaç duyduğu güçlü bağışıklık sistemine sahip olmasını sağlar. Canvit Pharmax Aminosol kompleks vitamin aminoasit 30ml SKT:02/2024 içeriğindeki kompleks vitaminler sayesinde, her türlü cins hayvanın kullanımına uygundur. Canvit aminoasit vitaminin içerisinde; tuz, aminoasitler ve hidrofilik B vitaminleri bulunmaktadır. Bu sayede sevimli dostunuzun iyileşme, üreme, stres dönemlerinde vücudunun ihtiyaç duyduğu enerji üretimini sağlar. Buna ek olarak akışkan yapısı sayesinde hayvanınızın yemiş olduğu mamalara koyarak tüketmesini sağlayabilirsiniz. Ayrıca güçlü yapısı sayesinde akut ve kronik hastalıklarda tedaviye destek amacıyla da kullanılabilir. Canvit Aminosal kompleks vitamin, içindeki bileşenlerden dolayı fiyat performans ürünüdür. Ürüne ihtiyaç duyduğunuzda kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Canvit Pharmax Aminosol Kompleks Vitamin 30 ml Avantajları

Canvit Pharmax Aminosol Kompleks Vitamin 30 ml Avantajları

Küçük dostlarınızın vücudunun hastalıklara karşı dirençli olmasını isteyebilirsiniz. Bu gıda takviyesi ürün, güçlü içeriği sayesinde evcil hayvanınızın vücudunun hastalıklara karşı savunma mekanizmasını güçlendirir. Ürün 30 ml’lik sıvı yapılı takviye gıda damla şeklinde kullanılır. Küçük ve sevimli dostlarınız için önerilen kullanım miktarı; at ve sığır cinsleri için 10 veya 20 ml, kedi veya köpek türleri için 2-3 ml, muhabbet kuşu, kanarya için 1 veya 2 damla, papağan 4-5 damla, arı için 10-20 ml şeklindedir. Ürün önerilen ölçeklerde kullanıldığı takdirde hayvanlarınızın hastalıklara karşı korunmasında destekleyici olur. Buna ek olarak önerilen miktarları su veya mama ile seyreltip karıştırarak verebilirsiniz. Canvit Pharmax Aminosol kompleks vitamin aminoasit 30 ml yorumlarına göz gezdirerek daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Ürünü detaylı olarak inceledikten sonra kararınızı kolaylıkla verebilirsiniz.

Canvit Pharmax Aminosol Kompleks Vitamin 30 ml Fiyatı

Canvit Pharmax Aminosol Kompleks Vitamin 30 ml Fiyatı

Canvit Pharmax Aminosol kompleks vitamin aminoasit 30ml fiyatı ürünün tüm etken maddeleri, zengin formülü ve sağladığı faydaları göz önüne alınarak belirlenir. Canvir kompleks vitamin 30 ml kullananlar tarafından oldukça beğeni toplayan ürün; içeriğindeki etken maddeler ve sağladığı yararlar nedeniyle ön plana çıkar. Hayvan dostlarınızın yoğun hastalık ve tüy dökme dönemlerinde kullanım dozunu minimum 3 maksimum 5 gün için 2 katına çıkararak bağışıklık sisteminin kısa sürede toparlanmasını sağlayabilirsiniz. Canvit Aminosol vitaminin içindeki sodyum ve magnezyum klorür sayesinde dostlarınızın iskelet ve kas sistemini güçlendirerek sağlıklı bir yaşam sürmelerine destek olur. Ayrıca içindeki biotinden dolayı hayvanlarınızın tüylerinin, tırnaklarının, yelelerinin daha parlak ve gür olmasını sağlar. Son teknolojiye sahip bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat aralığında ulaşarak kısa sürede sahip olabilirsiniz.