Philips Ac3033 10 Hava Temizleyici Connected

17.000 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
17.495 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
17.995 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
18.200 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
18.700 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Philips Ac3033 10 Hava Temizleyici Connected

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bedesten Alışveriş Satıcı Ünvanı: ŞAL HALI İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Mersis Numarası: 0798052260200012 Vergi Kimlik Numarası: 7980522602
    Bu ürün Bedesten Alışveriş tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürün hakkında Smart sensing teknolojisi parçacık, zararlıgazlar ve iç mekan alerjenleri olaraksayabileceğimiz üç önemli iç mekan sorununu gerçek zamanlı olarak algılar ve otomatik olarak temizler
  • Zahmetsiz bakım için filtrelenen kirletici maddemiktarını ve filtrenizin ne kadar ömrü kaldığını görün
  • Hava temizleyicinizin üst kısmındagörüntülenen basit renk kodlu sistem sayesinde evinizdeki hava kalitesini kolayca saptayın
  • Üstün filtreleme performansı 330 m3/saatCADR'ye kadar temiz hava dağıtımı sunar. Yeni3D hava sirkülasyonu sistemimizle 20 m2'likbir odada yalnızca 9 dakikada* temiz havanın keyfini çıkarın
  • Ön filtre tozu ve tüyleri yakalar. Ardındanetkinleşen kömür filtre ise zararlı gazları verahatsız edici kokuları yok eder. Son olarakNanoProtect HEPA filtre 0,003 mikronboyutuna kadar ultra ince parçacıkları yakalar.
  • › Daha fazla ürün bilgisi

Ürün Özellikleri

  • Renk Gri
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Philips AC3033 10 Hava Temizleyici Connected

Sanayileşmenin artmasıyla birlikte artan hava kirliliği insanların sağlığını tehlikeye atarken Philips hava temizleyici imdadınıza yetişir. Dış ortamdaki kirliliğin iç ortamlara nüfuz etmesi yaşam kalitesini düşürürken hassasiyeti olanları ciddi derecede etkiler. Özel tasarımı ve donatıldığı son teknoloji sayesinde havadaki kirliliği yok eden Philips AC3033/10 hava temizleyici cihaz rahat bir nefes aldırır. %99,97 parçacık temizleme oranına sahip olan bu ürünle yüksek performans elde edersiniz. Temiz bir hava solumak için güvendiğiniz kaliteyi size sunan tasarım büyük rahatlık sunar. Genellikle hassas bünyeye sahip olan çocukların sıklıkla bulunduğu ortamlarda Philips hava temizleme cihazını kullanarak güvenilir ortam sağlayabilirsiniz. Gönül rahatlığıyla kullanım imkanı sunan bu ürün, taşıdığı diğer özelliklerle sayesinde de sizi her yönden memnun eder.

  • Yüksek performans
  • Ultra sessiz çalışma
  • Alerji uyku modu

Philips AC3033 Hava Temizleyici Özellikleri

Philips AC3033 Hava Temizleyici Özellikleri

Kullanım kolaylığı ve rahatlığı sayesinde pek çok avantaj sağlayan Philips AC3033/10, gün boyu ferahlık sağlar. Smart Sensing teknolojisi ile üretilen cihaz iç mekanlardaki alerjenleri, zararlı gazları ve parçacıkları algılayarak otomatik olarak temizler. Philips AC3033, saatte 330 metreküpe kadar temiz bir hava dağıtımı sağlar. Üstün performans sergileyen ürünün ön filtresi toz ve tüyleri yakalar. Ardından aktif hale gelen kömür filtresi de ortamda bulunan rahatsız edici kokular ile zararlı gazları yok eder. Nano Protect HEPA filtresi 0,003 mikron boyutundaki parçacıkları dahi yakalarak üstün özellik gösterir. Philips AC3033 10 hava temizleyici connected iOS ve Android sistemler ile uyumlu olarak çalışır. Clean Home+ uygulaması üzerinden cihazınızı kontrol edebilir, gerekli komutları verebilirsiniz. Philips AC3033 bulunduğunuz ortamdaki virüsleri 99,9’a varan oranda temizleyerek size sağlıklı hava sağlar.

Havayı Arındıran Philips AC3033 Temizleyici

Havayı Arındıran Philips AC3033 Temizleyici

Temiz hava solumak için gerekli koşulları sağlayan Philips AC3033/10 hava temizleme cihazı beyaz/gri rengi ile ortam dekorasyonuna tam uyum sağlar. Kombinlenmesi kolay olan renkleriyle odanıza şıklık katar. Hava kalitesini takip edebildiğiniz dijital göstergesi renkli LED ekranı sayesinde karanlık ortamlarda dahi rahat okuma sağlar. AC3033/10 Philips’in üstün kalitesi ile sunulur. Sessiz çalışma, turbo ve otomatik mod olmak üzere sunduğu seçeneklerle sizi memnun eder. Zamanlayıcı ve uyku modu sayesinde çalışma saatlerini düzenleyebilir, alerji uykusu ile geceleri alerjen tozu algılar ve temizler. 360 derecelik hava akışı alabilen ürün, 135 metrekareye kadar genişlikteki alanlarda etkili şekilde havayı temizleyerek dağıtır. Alexa ve Google Home üzerinden sesli kontrol edilebilen hava temizleyici Philips kalitesini size yaşatır. Aplikasyon üzerinden yönetilebilmesiyle günlük kullanımda pratiklik sağlar.

Avantajlı Philips AC3033/10 Hava Temizleyici Fiyatları ve Yorumları

Avantajlı Philips AC3033/10 Hava Temizleyici Fiyatları ve Yorumları

Üretim aşamasında kalite testlerine tabi tutulan Philips AC3033/10 hava temizleme cihazı uzun kullanım ömrü sunar. Akıllı sensörleri sayesinde son derece ince partikülleri algılamak için saniyede 1000 kez havayı tarayan AC3033/10 modeli, hava kalitesini size eş zamanlı şekilde bildirerek otomatik temizler. Solunum yolu virüsleri içerme ihtimali olan tüm aerosolleri yakalayan ürün filtresinin bakımı oldukça kolaydır. Enerji tasarruflu tasarımı sayesinde 55 W güçle çalışan ürün, uyku modunda gösterge ışıklarını kısarak sessiz bir şekilde çalışır. 645 mm yüksekliğindeki bu hava temizleyici 10,4 kg ağırlığındadır. 66 dB ses seviyesinde çalışan cihaz sizi rahatsız etmez. Farklı seçenekler arasından sizi bütçenize uygun olanla buluşturan Trendyol üzerinden Philips AC3033/10 hava temizleyici fiyatlarını inceleyebilirsiniz. Yaşam kalitenizi artıran bu ürüne online alışveriş keyfiyle sahip olabilirsiniz. Dilerseniz Philips AC3033/10 hava temizleyici yorumlarına göz atarak ürün hakkında daha detaylı fikir edinebilirsiniz.