Pierre Cardin Curly Soft Pedli Toparlayıcı Bikini Takım Blush 231248-d

999 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 38
38
40
44
46
48
42
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
1.030 TL
Kargo Bedava
1.195 TL

Ürün Bilgileri

Pierre Cardin Curly Soft Pedli Toparlayıcı Bikini Takım Blush 231248-d

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bonitas Satıcı Ünvanı: HM ANT TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0463055988600015 Vergi Kimlik Numarası: 4630559886
    Bu ürün Bonitas tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pierre Cardin markamıza ait Sole bikini takımımız toparlayıcı kalıbı ile her bedene hitap ediyor! Curly bikini takımı üstü balenli kalıbı ile göğsünüzü tam kavrayarak toparlar.Toparlayıcı formlu bikini takımımızın geniş bir beden skalası vardır büyük beden müşterilerimiz rahatlıkla tercih edebilir. Estetik formuyla toparlayıcı bikini takımın keyfini süreceksiniz. Toparlayıcı bikini takımı göğüslerinizi yanlardan toparlayarak ortada birleştirir daha düzgün ve dik görünmesine yardımcı olur. Bikini üstünün omuz askıları sabit ayar halkalıdır. Curly bikini altı normal beldir, toparlayıcı etkiye sahiptir ve yanları sürgülüdür. Dileyen müşterilerimiz sürgülerini daraltıp genişleterek kullanabilir.arka açıklığı normal kesimdir.Astarlı olan bikini takımı iç göstermez. Bikini Takım modelini pareo modellerimiz ile kombinleyerek plaj görünümünüzü tamamlayabilirsiniz. Tam kalıba sahip bikini takımını satın alırken kendi bedeninizi tercih etmelisiniz. Ara bir bedene sahipseniz bir beden büyük tercih etmelisiniz. Manken üzerindeki 38-M bedendir. Manken ölçüleri: Boy:179 Kilo:55 Göğüs: 90 Bel:60 Basen:90 Ürünü daha uzun süre kullanabilmek için soğuk su ve beyaz sabunla yıkamalı ve gölgede kurutmalısınız. Makinede yıkanmamalıdır,ütülenmemelidir. Kumaş: %85 Polyester &15 Elastane içermektedir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Pembe
  • Kumaş Tipi Dokuma
  • Ek Özellik Toparlayıcı
Geri Bildirim Ver